Sherbime
Prishtinë

Sherbime në shitje në Prishtinë

 • 0 foto
  MEGA METAL
  Sherbime

  MEGA METAL

  Bejme saldimin dhe perpunimin e metaleve. Saldime profesionale Prodhime te aluminit Saldime me eletr

  Prishtinë 2 shtator 00:12
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MEGA METAL
  Sherbime

  MEGA METAL

  Bejme saldimin dhe perpunimin e metaleve. Saldime profesionale Prodhime te aluminit Saldime me eletr

  Prishtinë 2 shtator 00:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SALDUES MEGA METAL
  Sherbime

  SALDUES MEGA METAL

  Bejme saldimin dhe perpunimin e metaleve. Saldime profesionale Prodhime te aluminit Saldime me eletr

  Prishtinë 2 shtator 00:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SALDUES TE CERTIFIKUAR
  Sherbime

  SALDUES TE CERTIFIKUAR

  Bejme saldimin dhe perpunimin e metaleve. Saldime profesionale Prodhime te aluminit Saldime me eletr

  Prishtinë 2 shtator 00:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SALDUES TE CERTIFIKUAR MEGA METAL
  Sherbime

  SALDUES TE CERTIFIKUAR MEGA METAL

  Bejme saldimin dhe perpunimin e metaleve. Saldime profesionale Prodhime te aluminit Saldime me eletr

  Prishtinë 2 shtator 00:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  14 KURSE PËR KOMPJUTERË
  Sherbime

  14 KURSE PËR KOMPJUTERË

  14 KURSE PËR KOMPJUTERË ne www.shkollainformatika.com www.shkollainformatika.com

  Prishtinë 1 shtator 14:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurse për Teknologjin Informative
  Sherbime

  Kurse për Teknologjin Informative

  -17 vite eksperiencë me kurse -29 libra të botuara dhe ribotuara -kurset eksluzivisht praktike -më

  Prishtinë 1 shtator 14:36
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE
  Sherbime

  Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE

  Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE - www.shkollainformatika.com Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE -19 vite

  Prishtinë 1 shtator 14:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KURSE PËR KOMPJUTERË
  Sherbime

  KURSE PËR KOMPJUTERË

  Organizojm 14 kurse për kompjuterë, te rregullta dhe intenzive -eksperiencë17 vjeqare -29 libra të

  Prishtinë 1 shtator 14:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs për Access 2013
  Sherbime

  Kurs për Access 2013

  -kurse te rregullta dhe intenzive -eksperiencë19 vjeqare -30 libra të botuara dhe ribotuara -mësimd

  Prishtinë 1 shtator 14:28
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kurse për Kompjuterë
  Sherbime

  Kurse për Kompjuterë

  -përvojë 17 vjeqare -29 libra të botuara dhe ribotuara -mësimdhënsit profesional -kursi eksluzivish

  Prishtinë 1 shtator 14:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs për Windows 10
  Sherbime

  Kurs për Windows 10

  Kurs për Windows 10 -19 vite eksperiencë me kurse -30 libra të botuara dhe ribotuara -kurset ekslu

  Prishtinë 1 shtator 14:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurse për Kompjuterë
  Sherbime

  Kurse për Kompjuterë

  - 17 vite eksperiencë me kurse - 29 libra të botuara dhe ribotuara - kurset eksluzivisht praktike -

  Prishtinë 1 shtator 14:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs per servisimin e kompjutereve
  Sherbime

  Kurs per servisimin e kompjutereve

  - përvojë 19 vjeqare - 30 libra të botuara dhe ribotuara - mësimdhënsit profesional - kursi eksluz

  Prishtinë 1 shtator 14:21
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Kurse për Word Excel Access
  Sherbime

  Kurse për Word Excel Access

  Kurse intenzive dhe te rregullta për Word, Excel, Access.

  Prishtinë 1 shtator 14:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs për CorelDRAW X8
  Sherbime

  Kurs për CorelDRAW X8

  Kurs Intensive dhe te rregullta për CorelDRAW X8 www.shkollainformatika..com e- mail:shkollainform

  Prishtinë 1 shtator 14:16
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kurs për ArchiCAD
  Sherbime

  Kurs për ArchiCAD

  -përvojë 19 vjeqare -30 libra të botuara dhe ribotuara -mësimdhënsit profesional -kursi eksluzivisht

  Prishtinë 1 shtator 14:12
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  per ballona 049/40 53 50
  Sherbime

  per ballona 049/40 53 50

  Shesim dhe bejm dekorime me balona Sssssssssssssssssssssss Sssssssssssssssssss Sssssssssssssssss Ddd

  Prishtinë 1 shtator 12:59
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  per ballona 049 40 53 50
  Sherbime

  per ballona 049 40 53 50

  Dyqani ON TIME shesim dhe bejm dekorime me ballona Balona 049/ 40 53 50

  Prishtinë 1 shtator 12:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SALDUES MEGA METAL
  Sherbime

  SALDUES MEGA METAL

  Bejme saldimin profesional te gypave me presion te larte,perpunim te metalve,saldimin e nenstacionev

  Prishtinë 1 shtator 11:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SALDUES TE CERTIFKUAR
  Sherbime

  SALDUES TE CERTIFKUAR

  Bejme saldimin profesional te gypave me presion te larte,perpunim te metalve,saldimin e nenstacionev

  Prishtinë 1 shtator 11:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tenda Karrika tavolina me qera
  Sherbime

  Tenda Karrika tavolina me qera

  Leshoj me qera karrika tenda tavolina per me shum 044453266

  Prishtinë 1 shtator 07:41
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shërbim Mirëmbajtje Riparime Rregullime
  Sherbime

  Shërbim Mirëmbajtje Riparime Rregullime

  Shërbim Mirëmbajtje Riparime Rregullime

  Prishtinë 1 shtator 07:35
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  Shtëpiake dhe Pastrim Riparim Intvernime
  Sherbime

  Shtëpiake dhe Pastrim Riparim Intvernime

  Shtëpiake dhe Pastrim Riparim Intvernime

  Prishtinë 1 shtator 07:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kontabilitet, Financa, Mbajteje te Librave
  Sherbime

  Kontabilitet, Financa, Mbajteje te Librave

  Ofrojm sherbime profesionale me cmime te volitshme si: - Kontabilitet - Mbajteje te Librave - Per

  Prishtinë 31 gusht 22:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Data per call center
  Sherbime

  Data per call center

  Shes data per call center ne shtetin e Gjermanise Nr i kontaktit 045977767

  Prishtinë 31 gusht 22:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Receptionist in a Laundry
  Sherbime

  Receptionist in a Laundry

  DVE is a growing international company seeking for people with good command of English to join our l

  Prishtinë 31 gusht 18:14
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Renovime suvatime moler gltet knauf
  Sherbime

  Renovime suvatime moler gltet knauf

  Rexha-N Kryen keto sherbime si Moler 0.50 m2 Gled Knauf Tapeta Suvatime Fasad Prerje te Be

  Prishtinë 31 gusht 10:40
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Renovime Moler Gled Knauf si dhe Dekorime Tapeta..
  Sherbime

  Renovime Moler Gled Knauf si dhe Dekorime Tapeta..

  Kryejm keto sherbime si: Renovime Suvatime Glet Knauf Fasada Ngjyra me Polikollor Tapeta Tulla dekor

  Prishtinë 31 gusht 10:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ofroj ndihme jam Psikologe.
  Sherbime

  Ofroj ndihme jam Psikologe.

  Jam Psikologe e diplomuar dhe jap ndihme ne orientim profesional dhe zgjidhjen e problemeve jetesore

  Prishtinë 29 gusht 19:15
  15 €
 • 0 foto
  Jam Psikologe dhe ofroj sherbime mjekësore
  Sherbime

  Jam Psikologe dhe ofroj sherbime mjekësore

  Jam Psikologe dhe psikoterapeute e diplomuar, ofroj sherbime te kujdesit mendor. Punoj me seanca ps

  Prishtinë 29 gusht 19:11
  15 €
 • 1 foto
  Psikologe
  Sherbime

  Psikologe

  Ofroj sherbime Psikologjike. Ofrojmē Seanca psikologjike ne menaxhimin e ankthit, stresit, depresio

  Prishtinë 29 gusht 19:03
  15 €
 • 8 foto
   Super Moleri BEJM RENOVIM KOMPLET TE OBJEKTEV
  Sherbime

  Super Moleri BEJM RENOVIM KOMPLET TE OBJEKTEV

  Super''Moleri bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :ngjyrosje, kna

  Prishtinë 29 gusht 14:40
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Elektricist
  Sherbime

  Elektricist

  Bejm instalime elektrike me standarte evropjane ne Shtepi Banesa LokLe si dhe qfar do lloj interven

  Prishtinë 29 gusht 14:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kerkoj kujdestare me gjysmë orari
  Sherbime

  Kerkoj kujdestare me gjysmë orari

  Kerkoj kujdestare me gjysmë orari (nga ora 12:30 deri 16:30 e hënë e premte) Kujdestarja më duhet pë

  Prishtinë 29 gusht 10:23
  1 €
 • 0 foto
  Kredi e ofruar për bizneset dhe individët
  Sherbime

  Kredi e ofruar për bizneset dhe individët

  Me grupin tonë të financimit, ju jeni të lirë të aplikoni për një kredi për 1 deri në 25 vjet me një

  Prishtinë 29 gusht 08:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tenda karrika tavolina ne qera me mbulesa si dhe p
  Sherbime

  Tenda karrika tavolina ne qera me mbulesa si dhe p

  Tenda karrika tavolina ne qera me mbulesa si dhe pa mbulesa kontaktoni ne numrat e tel: 045 518 260

  Prishtinë 28 gusht 16:01
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Pastrim i Kockave - Kubzave.
  Sherbime

  Pastrim i Kockave - Kubzave.

  Bëjm Pastrimin e kockave - kubzave. Eleminimin e barit me 1 vit garancion. 📞049213283 Viber: +383492

  Prishtinë 28 gusht 15:51
  1 €
 • 1 foto
  NGJYROSJE*****RINOVIME ETJ  MOLER
  Sherbime

  NGJYROSJE*****RINOVIME ETJ MOLER

  MOLER ****NGJYROSJE *****RINOVIME ****ETJ....... OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ.. NGJYROSJE ME POLIKOLL

  Prishtinë 28 gusht 12:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  per ballona 049 40 53 50
  Sherbime

  per ballona 049 40 53 50

  Shesim dhe bejm dekorime me balona

  Prishtinë 28 gusht 12:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Bëjmë prodhimin e dyerve , dritareve , roletave n
  Sherbime

  Bëjmë prodhimin e dyerve , dritareve , roletave n

  Bëjmë prodhimin e dyerve , dritareve , roletave nga plastika.Qmimi me marrveshje

  Prishtinë 28 gusht 02:11
  1 €
 • 0 foto
  D.P.T RRMOKU PRISHTINË
  Sherbime

  D.P.T RRMOKU PRISHTINË

  D.P.T. RRMOKU OFROJM KTO SHERBIME PUNIMIN E VULAVE PER BIZNESE SHITJEN E CILINDRAVE TE

  Prishtinë 26 gusht 17:39
  20 €
 • 0 foto
  Licensa per Windows 10 Pro
  Sherbime

  Licensa per Windows 10 Pro

  Licensa per windows 10 Pro / digital license

  Prishtinë 26 gusht 15:19
  50 €
 • 0 foto
  KONTRIBUTE PENSIONALE
  Sherbime

  KONTRIBUTE PENSIONALE

  ZVICËR JU OFROJMË RIKTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA SIGURIMI SHOQËROR NË ZVICER Keni një viti të plo

  Prishtinë 26 gusht 14:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi me siguri për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredi me siguri për individët dhe bizneset

  Ju dëshironi të keni një ofertë kredie në bankat tuaja, por kushtet nuk ju përshtaten dhe ju keni ne

  Prishtinë 26 gusht 08:12
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi pa mashtrim
  Sherbime

  Kredi pa mashtrim

  është realitet në ditët e sotme që mashtrimi merr përsipër në fushën e kredisë për individë ose kom

  Prishtinë 25 gusht 18:03
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Transporti me kombi
  Sherbime

  Transporti me kombi

  Bënjmë transportin e te të gjitha llojet e grupeve te ndryshme ,klubeve ,qerdheve etj...etj Me qmim

  Prishtinë 25 gusht 12:02
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  FINANCIMI DHE INVESTIMI
  Sherbime

  FINANCIMI DHE INVESTIMI

  Hi! It\'sshtë koha që ju të realizoni ëndrrat tuaja dhe t\'i thoni lamtumirën vuajtjeve. Ndërmarrja

  Prishtinë 25 gusht 05:00
  1.000 €
 • 3 foto
  Punojm me bagera
  Sherbime

  Punojm me bagera

  Bejm rrafshimin e dheut zhavorit ngjeshjen hapjen e kanaleve etj per me shum Nr kontaktues 044 6

  Prishtinë 24 gusht 23:01
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Dizajn
  Sherbime

  Dizajn

  Web dizajn

  Prishtinë 24 gusht 23:01
  Me Marrveshje