Sherbime
Prishtinë

Sherbime në shitje në Prishtinë

 • 7 foto
  INSTALIMIN E UJIT , QERAMIK, HIDROIZOLIM , KAN..
  Sherbime

  INSTALIMIN E UJIT , QERAMIK, HIDROIZOLIM , KAN..

  Bejm Instalimin e Ujit dhe Gypave te Kanalizmit &-,Rrafshimin e Mureve me llaq(mallter), &-

  Prishtinë 1 korrik 03:39
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparojm parketin. Laminat - Montojm 046 194 980 Viber +3834619498

  Prishtinë 1 korrik 03:38
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE
  Sherbime

  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 Bejm Renovim komplet te Objektev te uleta dhe ndertime te Sh

  Prishtinë 1 korrik 03:38
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE
  Sherbime

  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 Bejm Renovim komplet te Objektev te uleta dhe ndertime te Sh

  Prishtinë 1 korrik 03:38
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparojm parketin. Laminat - Montojm 046 194 980 Viber +38346194

  Prishtinë 1 korrik 03:38
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINDI RENOVIM\'\' BEJM RENOVIME TE GJITHA OBJEKTEV
  Sherbime

  LINDI RENOVIM\'\' BEJM RENOVIME TE GJITHA OBJEKTEV

  LINDI RENOVIM\'\' bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :Ngjyrosje,

  Prishtinë 1 korrik 03:37
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  SWISS RENOVIM
  Sherbime

  SWISS RENOVIM

  Swiss Renovim bejm renovimin e te gjitha objektev komplet :Ngjyrosje , Glet , Fasad , Termoizolim ,

  Prishtinë 1 korrik 03:37
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINDI RENOVIM\'\' BEJM RENOVIME TE GJITHA OBJEKTEV
  Sherbime

  LINDI RENOVIM\'\' BEJM RENOVIME TE GJITHA OBJEKTEV

  LINDI RENOVIM\'\' bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :Ngjyrosje,

  Prishtinë 1 korrik 03:32
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  SWISS RENOVIM
  Sherbime

  SWISS RENOVIM

  Swiss Renovim bejm renovimin e te gjitha objektev komplet :Ngjyrosje , Glet , Fasad , Termoizolim ,

  Prishtinë 1 korrik 03:14
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LAMINAT DHE PARKET
  Sherbime

  LAMINAT DHE PARKET

  Punojm me te gjitha llojet e Laminatit dhe Parketit ne gjendje perfekte. 044183126 +38344183126

  Prishtinë 30 qershor 23:37
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LAMINAT DHE PARKET
  Sherbime

  LAMINAT DHE PARKET

  Punojm me te gjitha llojet e Laminatit dhe Parketit ne gjendje perfekte. 044183126 +38344183126

  Prishtinë 30 qershor 23:37
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Detektiv Privat
  Sherbime

  Detektiv Privat

  Ofrojmë shërbime profesionale të Hetimit Privat në vendet e Ballkanit dhe të Europe's. Detektive

  Prishtinë 30 qershor 21:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Detektiv Privat
  Sherbime

  Detektiv Privat

  Ofrojmë shërbime profesionale të Hetimit Privat në vendet e Ballkanit dhe të Europe\'s. Detektivet

  Prishtinë 30 qershor 21:37
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  gilindera nga metali me cnc model 2020
  Sherbime

  gilindera nga metali me cnc model 2020

  gilindera nga metali

  Prishtinë 30 qershor 19:42
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  GILINDERA ME CNC MODELE 2020
  Sherbime

  GILINDERA ME CNC MODELE 2020

  GJITHA PUNIMET NGA METALI PUNIMET ME CNC MODELE MA TE REJA

  Prishtinë 30 qershor 19:42
  50 €
 • 7 foto
  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA
  Sherbime

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT TE ARMIRUAR SI DHE PRERJEN E BETONIT ME HILT. Numri 044 183 126

  Prishtinë 30 qershor 17:27
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA
  Sherbime

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT TE ARMIRUAR SI DHE PRERJEN E BETONIT ME HILT. Numri 044 183 126

  Prishtinë 30 qershor 17:27
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE
  Sherbime

  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE

  Firm e specializuar per kryerjen e ketyre sherbimeve siq jane : -Ndertimet e uleta -Renovime komplet

  Prishtinë 30 qershor 17:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Austria Parket\' bejm renovim komplet te objekteve
  Sherbime

  Austria Parket\' bejm renovim komplet te objekteve

  Austria Parket eshte firm e specjalizuar per kto sherbime me nje pervoj te gjat pune. Numrat janë:04

  Prishtinë 30 qershor 17:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE
  Sherbime

  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE

  Firm e specializuar per kryerjen e ketyre sherbimeve siq jane : -Ndertimet e uleta -Renovime komplet

  Prishtinë 30 qershor 17:06
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Austria Parket \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  Sherbime

  Austria Parket \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Parket eshte firm e specjalizuar per kto sherbime me nje pervoj te gjat pune. Numrat janë:04

  Prishtinë 30 qershor 17:06
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Austria Parket\' bejm renovim komplet te objekteve
  Sherbime

  Austria Parket\' bejm renovim komplet te objekteve

  Firma \'\'Austria Parket\'\' bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :

  Prishtinë 30 qershor 14:24
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Austria Renovim\' bejm renovim komplet te objekteve
  Sherbime

  Austria Renovim\' bejm renovim komplet te objekteve

  Firma \'\'Austria Parket\'\' bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :

  Prishtinë 30 qershor 14:24
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE
  Sherbime

  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE

  Firm e specializuar per kryerjen e ketyre sherbimeve siq jane : -Ndertimet e uleta -Renovime komplet

  Prishtinë 30 qershor 14:24
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE
  Sherbime

  NDERTIME-RENOVIME ME QELSA NE DORE

  Firm e specializuar per kryerjen e ketyre sherbimeve siq jane : -Ndertimet e uleta -Renovime komplet

  Prishtinë 30 qershor 14:24
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  RENOVIM DEKOR
  Sherbime

  RENOVIM DEKOR

  Bejm Renovimin dhe Ndertimin e Objekteve te larta dhe te uleta. Marrim edhe Kompenzime si Vetura,etj

  Prishtinë 30 qershor 14:17
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LAMINAT-PARKET
  Sherbime

  LAMINAT-PARKET

  Punojm me te gjitha llojet e Laminatit dhe Parketit ne gjendje perfekte. 044183126 +38344183126

  Prishtinë 30 qershor 14:17
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LAMINAT-PARKET
  Sherbime

  LAMINAT-PARKET

  Punojm me te gjitha llojet e Laminatit dhe Parketit ne gjendje perfekte. 044183126 +38344183126

  Prishtinë 30 qershor 14:17
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve ne :Banjo,Kuzhin,Kopsht me makineri moderne si dhe instalimin

  Prishtinë 30 qershor 14:16
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  RENOVIM DEKOR
  Sherbime

  RENOVIM DEKOR

  Bejm Renovimin dhe Ndertimin e Objekteve te larta dhe te uleta. Marrim edhe Kompenzime si Vetura,etj

  Prishtinë 30 qershor 14:04
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA
  Sherbime

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT TE ARMIRUAR SI DHE PRERJEN E BETONIT ME HILT. Numri 044 183 126

  Prishtinë 30 qershor 14:03
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA
  Sherbime

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT ME HILTA

  BEJM THYERJEN E SHTYLLAVE TE BETONIT TE ARMIRUAR SI DHE PRERJEN E BETONIT ME HILT. Numri 044 183 126

  Prishtinë 30 qershor 14:03
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve ne :Banjo,Kuzhin,Kopsht me makineri moderne si dhe instalimin

  Prishtinë 30 qershor 14:03
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  COLOR\'S MOLER....
  Sherbime

  COLOR\'S MOLER....

  OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ... NGJYROSJE ME POLIKOLLOR NE MENYR PROFESIONALE SI DHE RINOVIME DEKORIM

  Prishtinë 30 qershor 11:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Parket..mjeshter te specializuar
  Sherbime

  Parket..mjeshter te specializuar

  Për një Ambient më të Shëndosh Zgjedhje e përkryer për çdo shtëpi apo banes ! • Pa plu

  Prishtinë 30 qershor 06:29
  1 €
 • 12 foto
  Rregullimi i oborreve
  Sherbime

  Rregullimi i oborreve

  Bejme montimin e te gjitha llojeve te kubezave te betonit. Viber WhatsApp +38345412563.

  Prishtinë 29 qershor 10:55
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shatorra karrika tavolina zerim dj me qera
  Sherbime

  Shatorra karrika tavolina zerim dj me qera

  Ofrojm shatorra tavolina karrika zerim dj profesional me qera ne krejt kosoven per ma shum info kont

  Prishtinë 28 qershor 21:59
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KOMPANIA-EXTRA.E SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEPI..
  Sherbime

  KOMPANIA-EXTRA.E SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEPI..

  KOMPANIA - EXTRA- E \'SPECIAIZUAR -PËR -PASTRIM -SHTEPIVE -LOKALET -OBJEKTE -LARIJEN -.GEJAVE[kauqa

  Prishtinë 28 qershor 21:30
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Rregullimi i oborreve
  Sherbime

  Rregullimi i oborreve

  Bejm montimin e te gjitha llojeve te kubezave te betonit. Gjithashtu bejm.mbjelljen e barit natyral

  Prishtinë 28 qershor 18:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  AUTO TAXI AEROPORT SHKUPIT,PRISHTINES,TIRANES
  Sherbime

  AUTO TAXI AEROPORT SHKUPIT,PRISHTINES,TIRANES

  AUTO TAXI PER AEROPORT SHKUPIT, PRISHTINES, TIRANES, DHE NEPER GJITH QYTETET E KOSOVES VETURA K

  Prishtinë 28 qershor 06:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Bejm shitjen dhe blerjen e CryptoCurrency Bitcoin
  Sherbime

  Bejm shitjen dhe blerjen e CryptoCurrency Bitcoin

  Nese jeni te interesuar per te blere apo shitur Monedha Virtuale (CryptoCurrency) ne ju mundesojm at

  Prishtinë 28 qershor 02:46
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Tenda(shatora) me qera
  Sherbime

  Tenda(shatora) me qera

  TENDA-TAVOLINA-KARRIKA-ZERIM ME QERA PER REZERVIME: 📞049 85 75 25

  Prishtinë 27 qershor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ngrohje sanitari
  Sherbime

  Ngrohje sanitari

  kryem punimin e te gjitha llojev te ngrohjes dhe sanitaris per ma shum info na kontakto ne ket numer

  Prishtinë 27 qershor 08:49
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TRANSPORT I MALLRAVE NGA EUROPA|PARCIALE &TE PLOTA
  Sherbime

  TRANSPORT I MALLRAVE NGA EUROPA|PARCIALE &TE PLOTA

  * Bejme transportin e mallit nga te gjitha vendet: * Europa - Skandinavia . * Gjermani, Belgjik, Ho

  Prishtinë 26 qershor 16:40
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Tenda karrika tavolina me qeta
  Sherbime

  Tenda karrika tavolina me qeta

  \"Tenda me qera Besi\"ju ofron në sherbim. Tenda ,karrika,tavolina ,tavolin dekorative për qift si

  Prishtinë 25 qershor 22:27
  1 €
 • 1 foto
  Shiten numrat
  Sherbime

  Shiten numrat

  Shiten numrat te pa perdorur 046-242-242 046-252-252

  Prishtinë 25 qershor 20:46
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Automatic doors
  Sherbime

  Automatic doors

  Automatic Doors

  Prishtinë 25 qershor 10:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
   Tenda shatora .karrika .PRISHTIN
  Sherbime

  Tenda shatora .karrika .PRISHTIN

  ofrojm shatora karrika dhe tavolina ne sherbim .i plotesojn kushtet per qfardo ahengu apo raste fami

  Prishtinë 25 qershor 00:25
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  tenda shatora ne PRISHTIN 044 286 167
  Sherbime

  tenda shatora ne PRISHTIN 044 286 167

  ofrojm tenda shum stabile dhe moderne .karrika dhe tavolina .tel dhe wiber +377 44 286 167

  Prishtinë 25 qershor 00:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  tenda per dimer me nxemje. prishtin.044 286 167
  Sherbime

  tenda per dimer me nxemje. prishtin.044 286 167

  ofrojm tenda ne sherbim per dimer me nxemje shum te pershtatshme dhe stabile per dimer

  Prishtinë 25 qershor 00:24
  Me Marrveshje