• Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Vushtrri
  Dje, 21:25
 • Shes Janin dhe Qilymin

  Shes Janin dhe Qilymin

  Shes Jan dhe Qilym punim dore te punuara me vek Jan shum te mira te reja pothuajse pa perdorur asnjeher Jani esht 2 meter e 55 cm i gjat dhe 1 meter e 30 cm i gjer Ndersa Qilymi esht 2 meter e 50

  550 €
  Vushtrri
  Dje, 21:09
 • Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  60 €
  Leposaviq
  Dje, 20:47
 • Dyer de Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Klinë
  Dje, 20:47
 • Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Mitrovicë
  Dje, 20:46
 • Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Prishtinë
  Dje, 20:45
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Lipjan
  Dje, 20:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Ferizaj
  Dje, 20:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Fushë Kosovë
  Dje, 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Klinë
  Dje, 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Shtime
  Dje, 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Skënderaj
  Dje, 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Rahovec
  Dje, 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Pejë
  Dje, 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Prishtinë
  Dje, 20:26
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Malisheve
  Dje, 20:25
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Mitrovicë
  Dje, 20:25
 • Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  60 €
  Suharekë
  Dje, 20:24
 • Shes

  Shes

  Shes komplet kolltukesh 3,2,1 kamosh ne gjendje Te mire me gjithe mbulesat e veta

  35.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:54
 • shitet sharra

  shitet sharra

  shitet sharra 2500 ero

  2.500 €
  Tiranë
  Dje, 19:54
 • Frigorifer Multifunksional

  Frigorifer Multifunksional

  Frigorifer multifunksional per bar,restorant dhe dyqan lulesh. Permasat 1.9 lartesia 1.7 gjeresia. Material inoksi vetem dy muaj i perdorur,eshte blere i ri ne Greqi

  1.000 €
  Korçë
  Dje, 19:54
 • der per dhoma

  der per dhoma

  prodhojm dyer te drurit

  70 €
  Deqan
  Dje, 19:47
 • Der per dhoma dhe per hymje

  Der per dhoma dhe per hymje

  Prodhojm dyer te drurit

  70 €
  Novoberdë
  Dje, 19:46
 • Bufe

  Bufe

  0697591860 Shitet bufe e perdorur. Eshte blere 250.000 leke te reja, shitet 40.000 leke te reja

  40.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:34
 • Tavoline

  Tavoline

  0697591860 Shitet tavoline e perdorur me 6 karriage. 35000 leke

  35.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:34
 • Shitet ulliri shekullor

  Shitet ulliri shekullor

  Shitet Ulli shekullor me Permasa gjigande.me diameter rreth 6 metra . Esht i perdorshem per dekor ambjenti te jashtem.

  5.000 €
  Elbasan
  Dje, 19:34
 • Shiten Shporetet

  Shiten Shporetet

  Shiten shporetet nga markat AEG dhe SIEMENS Qmimi per copë eshte 90 euro

  90 €
  Gjakovë
  Dje, 19:30
 • Shitet shporeti montues

  Shitet shporeti montues

  Shporeti eshte i perdorur i ardhur nga Gjermania

  120 €
  Gjakovë
  Dje, 19:30
 • Shiten makinat tharese

  Shiten makinat tharese

  Shiten makinat tharese e rrobave nga markat :Whirlpool,dhe Privileg Whirlpool 110 euro Privileg 80 euro

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  Dje, 19:29
 • Shiten qeremidet e perdorura

  Shiten qeremidet e perdorura

  Shes qeremidet e perdorura, cmimi sipas marreveshjes.

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  Dje, 19:27
 • Shitet lavatriçe e rrobave

  Shitet lavatriçe e rrobave

  Qmimi është 70 euro E perdorur

  70 €
  Gjakovë
  Dje, 19:25
 • Shiten makinat qepese te rrobave

  Shiten makinat qepese te rrobave

  Makinat janë te perdorura te ardhura nga Gjermania Qmimi per cope është 65 euro

  65 €
  Gjakovë
  Dje, 19:24
 • kaldaj

  kaldaj

  Kaldaj

  3.000 €
  Tiranë
  Dje, 18:54
 • shitet krevati

  shitet krevati

  shitet krevati per femije me gjithe jogi kontakti ne tel ose viber

  100 €
  Prishtinë
  Dje, 18:53
 • Ola Kamina  fcb  ola kamina

  Ola Kamina fcb ola kamina

  Nje kompani e cila ben shitjen dhe montimin e kaminave (oxhaqeve )ne menur profesionale . perfaqsuesper Kosov i firmes A.Caminetti (Italiane) me ventilatordhe termostathapje posht lart dhe anash.kua

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  Dje, 18:52
 • Kauq

  Kauq

  Shitet kauqi

  100 €
  Ferizaj
  Dje, 18:46
 • Komod per tv

  Komod per tv

  Komod per tv esht e mir thuajse e re shum pak e perdorun

  40 €
  Gjilan
  Dje, 18:44
 • shes karrika

  shes karrika

  shes karrika ekstra te mira qmimi i volitshum

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 18:33
 • shes karrika

  shes karrika

  shes karrika 3 copa te njeta ekstra te mira qmimi 27 euro copa

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 18:33
 • Karrika

  Karrika

  Shes karrika ekstra te mira qmimi I volitshum

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 18:32
 • Shtrat

  Shtrat

  Shtrat per femij

  40 €
  Mitrovicë
  Dje, 18:32
 • Mobilje per sallon 2 tresha 1 dysh

  Mobilje per sallon 2 tresha 1 dysh

  Mobilje per sallon 2 tresha 1 dysh

  250 €
  Obiliq
  Dje, 18:32
 • Lule Fikus

  Lule Fikus

  Shitet lule fikus e rritur me shume dashuri e gjat afer 2m me gjithe saksi

  95 €
  Prishtinë
  Dje, 18:32
 • Enëlarse

  Enëlarse

  Punon mjaft mirë.......

  55 €
  Mitrovicë
  Dje, 18:32
 • Fellne per X6

  Fellne per X6

  shess Fellne me goma per X5 x6 perpama jon 20 col kurse mbrapa jon 21 col ardhun prej zvicrre per me shum info 044407168Postuar nëpërmjet celularit.

  750 €
  Gjakovë
  Dje, 18:32
 • Shes karrika

  Shes karrika

  Shes karrika ekstra te mira

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 18:32
 • Karrika

  Karrika

  shes karrika qmimi i volitshum

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 18:31
 • Skele pletak

  Skele pletak

  Skelet jan mbi 6000 metra Te sapo ardhura nga Gjermania Mund te ndahen metrat sipas kerkesave.

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  Dje, 18:31
 • Dhoma Gjumit - Fjetjes viber +37744 799 989

  Dhoma Gjumit - Fjetjes viber +37744 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  950 €
  Suharekë
  Dje, 18:31
 • Dhoma Gjumit-Fjetjes viber +37744 799 989

  Dhoma Gjumit-Fjetjes viber +37744 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  950 €
  Vushtrri
  Dje, 18:30