• Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro Vib +377 44 799 989

  Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro Vib +377 44 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Kaçanik
  18 tetor 22:27
 • Dhoma Gjumi Fjetjes

  Dhoma Gjumi Fjetjes

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Obiliq
  18 tetor 22:26
 • Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro vib +37744 799 989

  Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro vib +37744 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Gjilan
  18 tetor 22:26
 • Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro vib +377 44 799 989

  Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 Euro vib +377 44 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Ferizaj
  18 tetor 22:25
 • Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 euro vib +377 44 799 989

  Dhoma Gjumi-Fjetjes 550 euro vib +377 44 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Fushë Kosovë
  18 tetor 22:25
 • Dhoma Gjumi-Fjetjes 550Euro vib +377 44 799 989

  Dhoma Gjumi-Fjetjes 550Euro vib +377 44 799 989

  Dhoma GJumit - Fjetjes Modele te Reja Dysheku (ORTOPEDIC) pa Feder Sungjer i presuar për Gjitha Dhomat Garancioni vlen 2 Vite . Transportin Montimin e Bëjme ne Gjithë Teritorin e Kosovës Porosit Mund

  550 €
  Gllogoc
  18 tetor 22:24
 • Dere e blinduar.

  Dere e blinduar.

  Shes dere te blinduar me permasa; 213 cm lartesi dhe 115 cm gjeresi (matje e brendshme), me dy hapje. Dera eshte shum cilesore e pajisur me shum elemente sigurie si dhe me brave anti-trapan. Dera ka k

  500 €
  Tiranë
  18 tetor 21:57
 • Grile Persiane per dritare.

  Grile Persiane per dritare.

  Shes dy grila Persiane per dritare. Grilat jane shume cilesore te vendosura para dy viteve. Shiten per shkak te prishjes se viles nga zhvillimi i planit urbanistik. Kosto e blerjes se te dy grilave 50

  300 €
  Tiranë
  18 tetor 21:57
 • Shitet kendi 295*200

  Shitet kendi 295*200

  Shitet Kendi me permasa 200*295 i bler ne Emigres.Eshte ne gjendje shume te mire pa shenja perdorimi.Gjate gjithe kohes eshte perdorur vetem me mbulesa te cilat cilat shiten bashk me kendin dhe jastik

  37.000 Lek
  Tiranë
  18 tetor 21:54
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gllogoc
  18 tetor 21:37
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Malisheve
  18 tetor 21:36
 • Shes stuf kamin

  Shes stuf kamin

  Shes stufen kamin.pak e perdorur.qmimi i negociueshem

  100 €
  Fushë Kosovë
  18 tetor 21:27
 • Shportet ALFA

  Shportet ALFA

  Shporet Alfa

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  18 tetor 21:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle Lami Plast

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle Lami Plast

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gjakovë
  18 tetor 21:26
 • Der per hymje dhe dyer per dhoma

  Der per hymje dhe dyer per dhoma

  Dyr per hymje dhe dhoma

  60 €
  Prishtinë
  18 tetor 21:26
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Vushtrri
  18 tetor 21:25
 • Shes Janin dhe Qilymin

  Shes Janin dhe Qilymin

  Shes Jan dhe Qilym punim dore te punuara me vek Jan shum te mira te reja pothuajse pa perdorur asnjeher Jani esht 2 meter e 55 cm i gjat dhe 1 meter e 30 cm i gjer Ndersa Qilymi esht 2 meter e 50

  550 €
  Vushtrri
  18 tetor 21:09
 • Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  60 €
  Leposaviq
  18 tetor 20:47
 • Dyer de Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Klinë
  18 tetor 20:47
 • Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Mitrovicë
  18 tetor 20:46
 • Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Dyer de Dritare25%Zbritje sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Prishtinë
  18 tetor 20:45
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Lipjan
  18 tetor 20:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Ferizaj
  18 tetor 20:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Fushë Kosovë
  18 tetor 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Klinë
  18 tetor 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Shtime
  18 tetor 20:28
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Skënderaj
  18 tetor 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Rahovec
  18 tetor 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Pejë
  18 tetor 20:27
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Prishtinë
  18 tetor 20:26
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Malisheve
  18 tetor 20:25
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Mitrovicë
  18 tetor 20:25
 • Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  Dyer ne zbritje 60€ dhe 70€ +37745982232

  60 €
  Suharekë
  18 tetor 20:24
 • Shes

  Shes

  Shes komplet kolltukesh 3,2,1 kamosh ne gjendje Te mire me gjithe mbulesat e veta

  35.000 Lek
  Tiranë
  18 tetor 19:54
 • shitet sharra

  shitet sharra

  shitet sharra 2500 ero

  2.500 €
  Tiranë
  18 tetor 19:54
 • Frigorifer Multifunksional

  Frigorifer Multifunksional

  Frigorifer multifunksional per bar,restorant dhe dyqan lulesh. Permasat 1.9 lartesia 1.7 gjeresia. Material inoksi vetem dy muaj i perdorur,eshte blere i ri ne Greqi

  1.000 €
  Korçë
  18 tetor 19:54
 • der per dhoma

  der per dhoma

  prodhojm dyer te drurit

  70 €
  Deqan
  18 tetor 19:47
 • Der per dhoma dhe per hymje

  Der per dhoma dhe per hymje

  Prodhojm dyer te drurit

  70 €
  Novoberdë
  18 tetor 19:46
 • Bufe

  Bufe

  0697591860 Shitet bufe e perdorur. Eshte blere 250.000 leke te reja, shitet 40.000 leke te reja

  40.000 Lek
  Tiranë
  18 tetor 19:34
 • Tavoline

  Tavoline

  0697591860 Shitet tavoline e perdorur me 6 karriage. 35000 leke

  35.000 Lek
  Tiranë
  18 tetor 19:34
 • Shitet ulliri shekullor

  Shitet ulliri shekullor

  Shitet Ulli shekullor me Permasa gjigande.me diameter rreth 6 metra . Esht i perdorshem per dekor ambjenti te jashtem.

  5.000 €
  Elbasan
  18 tetor 19:34
 • Shiten Shporetet

  Shiten Shporetet

  Shiten shporetet nga markat AEG dhe SIEMENS Qmimi per copë eshte 90 euro

  90 €
  Gjakovë
  18 tetor 19:30
 • Shitet shporeti montues

  Shitet shporeti montues

  Shporeti eshte i perdorur i ardhur nga Gjermania

  120 €
  Gjakovë
  18 tetor 19:30
 • Shiten makinat tharese

  Shiten makinat tharese

  Shiten makinat tharese e rrobave nga markat :Whirlpool,dhe Privileg Whirlpool 110 euro Privileg 80 euro

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  18 tetor 19:29
 • Shiten qeremidet e perdorura

  Shiten qeremidet e perdorura

  Shes qeremidet e perdorura, cmimi sipas marreveshjes.

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  18 tetor 19:27
 • Shitet lavatriçe e rrobave

  Shitet lavatriçe e rrobave

  Qmimi është 70 euro E perdorur

  70 €
  Gjakovë
  18 tetor 19:25
 • Shiten makinat qepese te rrobave

  Shiten makinat qepese te rrobave

  Makinat janë te perdorura te ardhura nga Gjermania Qmimi per cope është 65 euro

  65 €
  Gjakovë
  18 tetor 19:24
 • kaldaj

  kaldaj

  Kaldaj

  3.000 €
  Tiranë
  18 tetor 18:54
 • shitet krevati

  shitet krevati

  shitet krevati per femije me gjithe jogi kontakti ne tel ose viber

  100 €
  Prishtinë
  18 tetor 18:53
 • Ola Kamina  fcb  ola kamina

  Ola Kamina fcb ola kamina

  Nje kompani e cila ben shitjen dhe montimin e kaminave (oxhaqeve )ne menur profesionale . perfaqsuesper Kosov i firmes A.Caminetti (Italiane) me ventilatordhe termostathapje posht lart dhe anash.kua

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  18 tetor 18:52