Shtepi & Familje në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 11 foto
  ROLLO PERDE STORE
  Mobilje

  ROLLO PERDE STORE

  PRODHOJM PERDE MODERNE PER ZYRET TUAJA SHTEPIT ORDINACA ETJ. ROLLO PERDE , ROLLO ZEBRA. PERDE SHIRIT

  Prishtinë Sot, 18:23
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Roleta Te jashtme nga alumini me izolator
  Mobilje

  Roleta Te jashtme nga alumini me izolator

  Punojm sipas porosis roleta Te jashtme nga alumini me izolator, Roleta Te jashtme nga plastika . Dye

  Prishtinë Sot, 18:23
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Rrjeta,Tel ..dhe tel me gjemba
  Makina dhe vegla

  Rrjeta,Tel ..dhe tel me gjemba

  Prodhojm rrjeta me dimezjone te dryshme tel me gjeba punojm [rrjeta jasht standartit dhe me trashsi

  Shtime Sot, 18:23
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  RJETA KUNDER MICKOJAVE
  Mobilje

  RJETA KUNDER MICKOJAVE

  PRODHOJM RJETA KUNDER MICKOJAVE DHE INSEKTEVE RJETAT JAN MODERNE DHE SHUM PRAKTIKE HAPEN DHE MBYLLEN

  Prizren Sot, 18:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI

  PROGRAMI I PUNES, ROLETA TE JASHTME KLASIKE NGA ALUMINI ME IZOLATOR QMIME SHUM TE VOLITSHME. ROLET

  Prishtinë Sot, 18:23
  37 €
 • 11 foto
   ROLETA TE JASHTME TE ALUMINIT 37 EURO M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME TE ALUMINIT 37 EURO M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI QMIME SPECIALE VETEM 37 EURO METRI KATROR ME TERMO IZOLATOR SI DHE ROL

  Prishtinë Sot, 18:23
  37 €
 • 5 foto
  ROLETA TE JASHTME 37 m2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME 37 m2

  ROLETA TE JASHTME TE ALUMINIT ROLETA TE JASHTME NGA PVC ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA PERDE TRAK SHIRIT

  Suharekë Sot, 18:23
  37 €
 • 11 foto
  PERDE TRAK SHIRITORE +383 44 100 035
  Mobilje

  PERDE TRAK SHIRITORE +383 44 100 035

  PERDE TRAK SHIRITORE MBI 30 NGJYRA . ROLLO PERDE MBI 25 NGHYRA ROLLO ZEBRA VENECIANE NGA ALUMINI DHE

  Prishtinë Sot, 18:22
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Rrjeta,Tel ..dhe tel me gjemba
  Makina dhe vegla

  Rrjeta,Tel ..dhe tel me gjemba

  Prodhojm rrjeta me dimezjone te dryshme tel me gjeba punojm [rrjeta jasht standartit dhe me trashsi

  Malisheve Sot, 18:22
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  ROLLO PERDE +383 44 100 035
  Mobilje

  ROLLO PERDE +383 44 100 035

  PRODHOJM ROLLO PERDE STORE ROLLO PERDE ZEBRA ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI PERDE TRAK SHR

  Prishtinë Sot, 18:22
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO METRI KATROR
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO METRI KATROR

  ROLETA TE JASHME NGA PVC DHE ALUMINI ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA ROLETA VENECIANE NGA DRURI DHE ALUMI

  Prishtinë Sot, 18:22
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI OFERT SPECIALE 37 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI OFERT SPECIALE 37 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA PERDE TRAK SHIRIT

  Ferizaj Sot, 18:21
  37 €
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 40 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 40 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLETA TE JASHTME NGA PVC ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA VENECIANE PERD

  Podujevë Sot, 18:21
  40 €
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 38M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 38M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 EURO METRI KATROR ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO METRI KATROR RO

  Klinë Sot, 18:21
  37 €
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 EURO ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO PERDE TRAK SHRITORE 10 EUR

  Prishtinë Sot, 18:20
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA VENECINAE
  Mobilje

  ROLETA VENECINAE

  ROLETA VENECINAE NGA DRURI ROLETA VENECINAE NGA ALUMINI PERDE TRAK SHIRITORE TEKSTIL ROLLO PE

  Prishtinë Sot, 18:20
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PVC PERDE TRAK SHIRITORE ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA VENECIANE NGA D

  Viti Sot, 18:20
  37 €
 • 8 foto
  PAISJE KUZHINASH DHE RESTORANTEVE
  Teknik dhe paisje

  PAISJE KUZHINASH DHE RESTORANTEVE

  SHESIM PAISJE TE REJA PER RESTORANTE DHE FAST FOOD . 044 205 539 tag pikap pickup caddy ce

  Rahovec Sot, 18:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Regall plus dy 3 ulesa
  Mobilje

  Regall plus dy 3 ulesa

  Ne shitje Regali dhe dy kauqat 1 vitë te cilet ju kan ndru sungjeri federat dhe shtofi kan kushtu 15

  Gjilan Sot, 18:19
  250 €
 • 8 foto
  DYER HARMONIK
  Mobilje

  DYER HARMONIK

  DYER HARMONIK KEMI TRI NGJYRA TE KAFT TE BARDH DHE NGJY LAMINATI MATERIAL SUPER KUALITATIV SI DHE RO

  Prishtinë Sot, 18:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI

  OFROIM ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ME TERMO IZOLATOR ME QMIME SHUM TE VOLITSHME SI DHE PERDE TRAK

  Mitrovicë Sot, 18:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  DYER HARMONIK
  Mobilje

  DYER HARMONIK

  PRODHOJM DYER HARMONIK SIPAS PROSOSIS OSE SIMAS VENDIT KEMI 3 MGJYRA MATERIAL SHUM KUALITATIV 45 EUR

  Prizren Sot, 18:19
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  OFROIM ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI
  Mobilje

  OFROIM ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI ME QMIME SHUM TE VOLITSHME PERDE TRAK SHIRITORE ROLLO PERDE RO

  Pejë Sot, 18:19
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  PERDE SHIRITORE +383 44 100 035
  Mobilje

  PERDE SHIRITORE +383 44 100 035

  PUNOJM SIPAS POROSIS PERDE TRAK SHIRITORE. TE PERSHTATSHME PER ZYRE ORDINANCA PER SHTEPI BANESA. KE

  Prishtinë Sot, 18:18
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLETA TE JASHTME NGA PVC ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA

  Suharekë Sot, 18:18
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI QMIMI 37EURO
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI QMIMI 37EURO

  OFROIM ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI ME QMIME SHUM TE VOLITSHME PERDE ZEBRA ROLLO PERDE VENE

  Vushtrri Sot, 18:18
  37 €
 • 11 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PVC ROLETA VENECIANE NGA DRURI DHE ALUMINI PERDE TRAK SHIRITORE

  Skënderaj Sot, 18:18
  37 €
 • 5 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC 23 EURO

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLO PERDE ROLO ZEBRA VENECIANE NGA DRUR

  Prishtinë Sot, 18:18
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  PERDE ZEBRA +383 44 100 035
  Mobilje

  PERDE ZEBRA +383 44 100 035

  PROGRAMI I PUNES . ROLLO ZEBRA ROLLO PERDE . ROLETA VENECIANE NGA ALUMINI DHE DRURI. ROLETA TE JAS

  Prishtinë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Rjeta kunder insekteve +383 44 100 035
  Mobilje

  Rjeta kunder insekteve +383 44 100 035

  Prodhoj rejeta kunder insekteve rjetat jan italiane hapen dhe mbyllen nr menyr vertikale dhe horizon

  Prishtinë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BOJLER ME PLIN
  Teknik dhe paisje

  BOJLER ME PLIN

  shesim bojlera me plin dhe ekonomik ,me hargjime te pakta 25 cent ne dite per nje familje 6 antarsh

  Kamenicë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  PERDE TRAK +383 44 100 035
  Mobilje

  PERDE TRAK +383 44 100 035

  PERDE TRAK SHIRITORE ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA ROLETA VENECIANE NGA ALUMINI DHE DRURI ROLETA TE JAS

  Prishtinë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  DYER HARMONIK +383 44 100 035
  Mobilje

  DYER HARMONIK +383 44 100 035

  DYER HARMONIK SIPAS POROSIS ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI PERDE TRAK SHIRITORE ROLLO PERDE

  Prishtinë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  RJETA MODERNE PE MUSHKONJA
  Mobilje

  RJETA MODERNE PE MUSHKONJA

  PRODHOJ REJTA PER MUSHKONJA SIPAS VENDI MATERIALI ALUMIN RJETA ITALIANE JAN TEPER PRAKTIKE HAPJA DHE

  Prishtinë Sot, 18:17
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLETA TE JASHTME NGA OVC DYER HARMONIK TRI NGJYRA ROLLO PERDE ROL

  Gjakovë Sot, 18:17
  37 €
 • 11 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI ROLETA TE JASHTME NGA PVC PERDE TRAK SHIRITORE ROOLO PERDE ROLLO Z

  Prishtinë Sot, 18:16
  37 €
 • 0 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI 37 M2
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI 37 M2

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI KUALITET SHUM TE MIR DHE TE GJITHA LLOJET E PERDEVE MODERNE RO

  Prishtinë Sot, 18:16
  37 €
 • 2 foto
  Shes bager atllas 1302 D
  Makina dhe vegla

  Shes bager atllas 1302 D

  Shes bager atllas 1302 D në gjendje pune ,per me shum na kontaktoni viber +383 44 190 449

  Prizren Sot, 18:16
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  ROLETA TE JASHTME KLASIKE
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME KLASIKE

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PLASTIKA ROLLO PERDE MBI 30 NGJYRA ROLLO ZEBRA MBI 30 MODELE PERD

  Prishtinë Sot, 18:16
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 EURO
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI 37 EURO

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PVC PERDE TRAK SHIRITORE ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA VENECIANE NGA

  Prishtinë Sot, 18:15
  37 €
 • 11 foto
  ROLETA KLASIKE NGA PVC DHE ALUMINI 37 M2
  Mobilje

  ROLETA KLASIKE NGA PVC DHE ALUMINI 37 M2

  PROGRAMI I PUNE ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI ROLLO PERDE ROLLO ZEBRA PERDE TRAK SHIRITORE

  Prishtinë Sot, 18:15
  37 €
 • 5 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI
  Mobilje

  ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI

  OFROIM ROLETA TE JASHTME NGA PVC DHE ALUMINI ME QMIME SHUM TE VOLITSHME SI DHE PERDE TRAK SHIRIRTOR

  Lipjan Sot, 18:15
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Shes senet e perdorta
  Teknik dhe paisje

  Shes senet e perdorta

  Shiten senet kuzhina me qmim 149 ERO komade e teves 30 ero edhe shporeti i druve me gjith qynga 50 E

  Lipjan Sot, 18:13
  1 €
 • 2 foto
  Tend
  Mobilje

  Tend

  Shes tenden 5 metra te gjate ne gjendje te mire te mekanizmit

  Prishtinë Sot, 18:13
  100 €
 • 3 foto
  ELEKTROMOTOR shitet
  Teknik dhe paisje

  ELEKTROMOTOR shitet

  Shitet elektro motori ne gjendje te rregullt tel 044/731-320

  Ferizaj Sot, 18:10
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  SHATORA TEDNA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  Mobilje

  SHATORA TEDNA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  Jap me qera shatora karrika dhe tavolina 045587719 ne gjdo koh jeni te mir pritur

  Prishtinë Sot, 18:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NIVELIZIME IZOLIM TE DYSHEMEVE
  Materiale ndertimi

  NIVELIZIME IZOLIM TE DYSHEMEVE

  ofrojm keto sherbime nivelizimin podrumave garazhave te shtepiave lokaleve banesave te ndryshme me q

  Prishtinë Sot, 18:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Nivelizim te dyshemeve
  Materiale ndertimi

  Nivelizim te dyshemeve

  ofrojm keto sherbime izolimin me kondor nivelizimin ndertesav garazhave podrumave te shtepiave sigur

  Fushë Kosovë Sot, 18:05
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  Mobilje

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  Jap me qera shatora karrika tavolina 045587719 ne gjdo koh jeni tmir pritur

  Gjilan Sot, 18:04
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   Nivelizim te dyshemeve
  Materiale ndertimi

  Nivelizim te dyshemeve

  ofrojm keto sherbime izolimin me kondor nivelizimin ndertesav garazhave podrumave te shtepiave sigur

  Prishtinë Sot, 18:04
  Me Marrveshje