• Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gllogoc
  Sot, 16:48
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gllogoc
  Sot, 16:48
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Dragash
  Sot, 16:45
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Podujevë
  Sot, 16:45
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Istog
  Sot, 16:44
 • Shiten mobiljet

  Shiten mobiljet

  Shitet komoda me televizor dhe kauqat te gjitha jan ne rregull arsyeja qe po i shes eshte qe nuk me duhen

  200 €
  Lipjan
  Sot, 16:44
 • Shtrat per te smut

  Shtrat per te smut

  Shes shtratin i ardhur nga suedia per t'smut osht me digitron .

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 16:44
 • SHITEN MOBILJET KOMPLET 6 MUJ PERDORNE

  SHITEN MOBILJET KOMPLET 6 MUJ PERDORNE

  SHES MOBILLJET E SHTEPIS 6 MUJ TE PERDORNE SIQ JAN NE VIJIM 2 KAUQA NGJYRE KAFT ME CREM GJENDJE RREGULT 4 JASTYKAT E KAUQAVE KAFTA ME KREM VIJIN ME KAUQA SIQ SHIFEN NE FOTO KAUQAT NDREHEN DHE JAN NE

  207 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 16:28
 • Shes tavolinat me karrige

  Shes tavolinat me karrige

  Shes 4 tavolina me nga 4 karrige, karrigat jan bler me qmim 280 euro copa, prodhim italian, i shes me qmim te volitshem 50 euro qmimi per 1 karrige, 100 euro qmimi per tavolin ose seti 4 karriga dhe t

  300 €
  Prishtinë
  Sot, 16:27
 • Shitet

  Shitet

  Shes kulimin komplet me tgjitha

  250 €
  Mitrovicë
  Sot, 16:27
 • frigoriferi

  frigoriferi

  frigorifer-+friz

  100 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 16:26
 • raft I bukes

  raft I bukes

  raft I bukes

  95 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 16:26
 • Likuidim i mallit

  Likuidim i mallit

  shes llustera me gjys qmimi ose te gjith mallin me shumic me nje qmim te voliqem. gjithashtu kam edhe tastjera mausa per pc edhe raftat

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Sot, 16:24
 • Shporet

  Shporet

  Shporet alfa

  350 €
  Lipjan
  Sot, 16:24
 • Vinq kran per ndertimtari

  Vinq kran per ndertimtari

  vinq mono faz per ndertimtari me sajle dhe nevoja tjera 420 eu, vinqi hekrat konstruksionin nuk eka per levizje para mrapa,, tash munt te montohet veten ne shtyll dhe leviz djathtas majtas.. tjetri v

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Sot, 15:45
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Klinë
  Sot, 15:45
 • SHES MOBILJET PAKET 6 MUJ PERDORNE

  SHES MOBILJET PAKET 6 MUJ PERDORNE

  SHES MOBILLJET E SHTEPIS 6 MUJ TE PERDORNE SIQ JAN NE VIJIM 2 KAUQA NGJYRE KAFT ME CREM GJENDJE RREGULT 4 JASTYKAT E KAUQAVE KAFTA ME KREM VIJIN ME KAUQA SIQ SHIFEN NE FOTO KAUQAT NDREHEN DHE JAN NE

  205 €
  Prishtinë
  Sot, 15:45
 • zingjir sajlle vinq,kran

  zingjir sajlle vinq,kran

  shes zingjir per pesha te rana edhe sajlle

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Sot, 15:45
 • Vinq auto shlep transport sajlle

  Vinq auto shlep transport sajlle

  shes vinq me sajlle per terheqje ,, per auto shlep me dorterheqje qmim prej 65 eu deri 180 eu ,1kotor sajlle fi 10 139 m,, ,zingjir per rrot 14 ,edhe 16 rakovic ,zingjir per vinq me 2 dalje me 4 d

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Sot, 15:45
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Kaçanik
  Sot, 15:45
 • SHITEN MOBILJET 6 MUJ PERDORNE

  SHITEN MOBILJET 6 MUJ PERDORNE

  SHES MOBILLJET E SHTEPIS 6 MUJ TE PERDORNE SIQ JAN NE VIJIM 2 KAUQA NGJYRE KAFT ME CREM GJENDJE RREGULT 4 JASTYKAT E KAUQAVE KAFTA ME KREM VIJIN ME KAUQA SIQ SHIFEN NE FOTO KAUQAT NDREHEN DHE JAN NE

  205 €
  Prizren
  Sot, 15:45
 • Pioneer

  Pioneer

  Shitet DVD 30 Euro Studio pioneer 180 Euro Kauqa dy treshe si te reja 120 Euro Dera standarde 50 Euro

  29 €
  Prizren
  Sot, 15:45
 • Kauqa, si te reja!

  Kauqa, si te reja!

  Shiten dy treshe, sikur te reja. Shtrihen. Pa asnje defekt më t'vogel

  119 €
  Prizren
  Sot, 15:45
 • Stancuse TRMUPF TRumatic 240

  Stancuse TRMUPF TRumatic 240

  Makina automatike CNC

  11.800 €
  Kaçanik
  Sot, 15:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gjakovë
  Sot, 15:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 15:44
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Ferizaj
  Sot, 15:44
 • SHITEN KAUQAT MOBILJET 6 MUJE TE PERDORUR

  SHITEN KAUQAT MOBILJET 6 MUJE TE PERDORUR

  SHES MOBILLJET E SHTEPIS 6 MUJ TE PERDORNE SIQ JAN NE VIJIM 2 KAUQA NGJYRE KAFT ME CREM GJENDJE RREGULT 4 JASTYKAT E KAUQAVE KAFTA ME KREM VIJIN ME KAUQA SIQ SHIFEN NE FOTO KAUQAT NDREHEN DHE JAN NE

  205 €
  Gjakovë
  Sot, 15:25
 • Paisje per banjo

  Paisje per banjo

  Shes elemente/paisje per banjo me nje cmim te volitshem, paisjet jane te pa perdorura, cmimi eshte i negociushem.

  200 €
  Prishtinë
  Sot, 15:25
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Mitrovicë
  Sot, 15:24
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Malisheve
  Sot, 15:24
 • Kade per banjo

  Kade per banjo

  Shume pak e perdorur

  70 €
  Gjilan
  Sot, 15:24
 • I SHES KAUQAT MOBILJET 6 MUJ PERDORNE

  I SHES KAUQAT MOBILJET 6 MUJ PERDORNE

  SHES MOBILLJET E SHTEPIS 6 MUJ TE PERDORNE SIQ JAN NE VIJIM 2 KAUQA NGJYRE KAFT ME CREM GJENDJE RREGULT 4 JASTYKAT E KAUQAVE KAFTA ME KREM VIJIN ME KAUQA SIQ SHIFEN NE FOTO KAUQAT NDREHEN DHE JAN NE

  206 €
  Pejë
  Sot, 15:24
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Lipjan
  Sot, 15:24
 • Prodhojm mobilje sipas porosis

  Prodhojm mobilje sipas porosis

  Mobilje galaktika me seli ne Prizren prodhon mobilje kualitative , me cmime te volitshme. Kjo mobileri eshte e specialiazuar per prodhimin e te gjitha llojeve te mobiljeve duke perfshi: Kuzhina , dho

  Me Marrveshje
  Suharekë
  Sot, 15:24
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Skënderaj
  Sot, 14:49
 • Moler profesionalist Mob: 044 296 933

  Moler profesionalist Mob: 044 296 933

  Moler profesionalist bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri etj, si dhe rinovime, dekorime dhe punë me dizajne sipas porosisë, punojm te ghitha punët e moleraj, ke

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 14:47
 • Urgjent shiten kauqat

  Urgjent shiten kauqat

  Urgjent shiten dy kauqa, te perdorur, njeri nuk shtrihet ndersa tjetri eshte krejtsisht ne rregull. 60€ dyte

  60 €
  Pejë
  Sot, 14:47
 • Rafta per butik

  Rafta per butik

  Raftat jane ne gjendje shum te mir.qmimi me marveshje

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Sot, 14:47
 • shiten skelet

  shiten skelet

  shiten skelet 1000 metra katror shiten komplet apo ndamas sa keni nevoj,,qmimi i volitshem

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 14:44
 • Tavoline per dhome fjetjes

  Tavoline per dhome fjetjes

  Tavoline pee dhome fjetjes +karriga dhe pasqyra dhe llampa . Cmimi 150 euro .te interesuarit te lajmrohen ne 044267788 gjindemi ne Prishtine

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 14:44
 • papuqe per ngjeshen e kockav dhe zhavotit etj

  papuqe per ngjeshen e kockav dhe zhavotit etj

  papuqe woker epo sa ardhur nga zvicrrea per moshum kontaktoni ne 044778221 edhe vibre

  Me Marrveshje
  Malisheve
  Sot, 14:44
 • Shesim montojm dhe servisojm KLIMA

  Shesim montojm dhe servisojm KLIMA

  Bejm shitjen montimin si dhe servisimin e te gjitha llojeve te klimave , me 2 vjet garancion 044/872-729 viber dhe 049/473-637 viber

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 14:44
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Podujevë
  Sot, 14:25
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Istog
  Sot, 14:25
 • Prodhojm dyer e dritare me zbritje BEKA-DEKOR

  Prodhojm dyer e dritare me zbritje BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Pejë
  Sot, 14:24
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Deqan
  Sot, 14:24
 • Shporet Per nxemje Me Dru i Ardhur Nga CH

  Shporet Per nxemje Me Dru i Ardhur Nga CH

  Shporet Per nxemje i Ardhur Nga CH me Dru Me Per Radiator

  650 €
  Gjakovë
  Sot, 14:24
 • Shitet

  Shitet

  Shitet Drebangu

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  Sot, 14:24
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Kamenicë
  Sot, 14:24