Shtepi & Familje në shitje në Rajoni i Lezhës

 • 11 foto
  OKAZION MATERIALE NDERTIMI !!
  Materiale ndertimi

  OKAZION MATERIALE NDERTIMI !!

  Shiten te gjitha materialet e meposhtme

  Lezhë Dje, 22:55
  100 Lek
 • 5 foto
  Shiten Saldatrice Ndicues Tavanor Te Jashtem
  Makina dhe vegla

  Shiten Saldatrice Ndicues Tavanor Te Jashtem

  Shitet Saldatrice ne gjendje pune. Shite

  Lezhë Dje, 18:40
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shiten Distributora Karburanti dhe Xhenerator
  Makina dhe vegla

  Shiten Distributora Karburanti dhe Xhenerator

  Shiten Distributora Karburanti ne gjendj

  Lezhë Dje, 18:40
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj
  Makina dhe vegla

  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj

  Damixhan me thurrje plastike. Përdoret g

  Lezhë Dje, 09:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg
  Makina dhe vegla

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Lezhë Dje, 09:23
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze
  Makina dhe vegla

  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze

  Plug per hapje kanali me rrote dhe regji

  Lezhë Dje, 09:23
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  SHITET Elektromotorr (i Ri)
  Makina dhe vegla

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  Lezhë Dje, 09:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone
  Materiale ndertimi

  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone

  Vegel pune me perdorim te gjere ne ndert

  Lezhë Dje, 09:22
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh
  Materiale ndertimi

  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh

  Kuti plastike per vegla Disa llojesh

  Lezhë Dje, 09:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Betoniere me Motor dhe Elektromotor
  Materiale ndertimi

  Betoniere me Motor dhe Elektromotor

  Betoniere me Motor benzine the fuqive te

  Lezhë Dje, 09:21
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti
  Makina dhe vegla

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minut

  Lezhë Dje, 09:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??
  Makina dhe vegla

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e mal

  Lezhë Dje, 09:21
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA
  Materiale ndertimi

  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA

  Kollonat Rrethore jane Ø 30 dhe Ø 40

  Lezhë Dje, 09:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Prerese bari me benzine
  Makina dhe vegla

  Prerese bari me benzine

  Prerëse bari 52 CC - motor me 2 kohë ben

  Lezhë Dje, 09:20
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Kthyse Hekuri manuale
  Materiale ndertimi

  Kthyse Hekuri manuale

  Kthyse hekuri manuale

  Lezhë Dje, 09:15
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Plug me dy krahe
  Makina dhe vegla

  Plug me dy krahe

  Plug me dy krahe

  Lezhë Dje, 09:15
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Korrse Bari (e re)
  Makina dhe vegla

  Korrse Bari (e re)

  Korrse bari

  Lezhë Dje, 09:15
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet Zorre Vibratori G-stone
  Materiale ndertimi

  Shitet Zorre Vibratori G-stone

  Shitet zorr vibratori G stone

  Lezhë Dje, 09:10
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet Mulli bluarje Italian ??
  Makina dhe vegla

  Shitet Mulli bluarje Italian ??

  Shitet mulli bluarje italiane me tre sit

  Lezhë Dje, 09:09
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Thika per freze toke Disa Lloje
  Makina dhe vegla

  Thika per freze toke Disa Lloje

  Thika për frezat e tokës. Thikat e frezë

  Lezhë Dje, 09:08
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike
  Makina dhe vegla

  Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike

  Tapatricja e shisheve ndihmon në vendosj

  Lezhë Dje, 09:07
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kultivator me 3 thika
  Makina dhe vegla

  Kultivator me 3 thika

  Kultivator me 3 thika

  Lezhë Dje, 09:07
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile
  Makina dhe vegla

  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile

  Shishe vere \"Toskano\" 0.75 l, prej qel

  Lezhë Dje, 09:07
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Sebrator Motorri Robin 5hp
  Makina dhe vegla

  Sebrator Motorri Robin 5hp

  Sebrator

  Lezhë Dje, 09:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Vide skele betoni
  Materiale ndertimi

  Vide skele betoni

  Vide skele betoni

  Lezhë Dje, 09:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)
  Materiale ndertimi

  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)

  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Lezhë Dje, 09:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm
  Materiale ndertimi

  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Lezhë Dje, 09:06
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp
  Makina dhe vegla

  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp

  Sebrator

  Lezhë Dje, 09:05
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Makin Per nxjerrje Mjalti
  Makina dhe vegla

  Makin Per nxjerrje Mjalti

  Makin per nxjerrje mjalti

  Lezhë Dje, 09:05
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet Zgara Inoksi
  Makina dhe vegla

  Shitet Zgara Inoksi

  Shitet zgar inoksi

  Lezhë Dje, 09:04
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Pompa uji zhytese per pus 1500W
  Makina dhe vegla

  Pompa uji zhytese per pus 1500W

  Pompa uji zhytese per pus 1500W, inoks m

  Lezhë Dje, 09:04
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Makineri Mjalti Inoksi
  Makina dhe vegla

  Makineri Mjalti Inoksi

  Makineri Mjalti Inoksi

  Lezhë Dje, 09:04
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Plug me ndërrim krahu
  Makina dhe vegla

  Plug me ndërrim krahu

  Plug me ndërrim krahu

  Lezhë Dje, 09:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie
  Makina dhe vegla

  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie

  Plug për hapje kanali me rregjistër lart

  Lezhë Dje, 09:03
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Shitet Kriket per terheqje
  Makina dhe vegla

  Shitet Kriket per terheqje

  Kriket per skafa ,motorra uji,

  Lezhë Dje, 09:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Cikrik tubi pompe
  Makina dhe vegla

  Cikrik tubi pompe

  Cikrik tubi pompe. E ndërtuar prej mater

  Lezhë Dje, 09:03
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet
  Makina dhe vegla

  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet

  Karburatore Filter ajri Çels motorri

  Lezhë Dje, 09:01
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fshese oborri me motorr
  Makina dhe vegla

  Fshese oborri me motorr

  Ideal për të pastruar kopshtin e gjethev

  Lezhë Dje, 09:01
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   Karburatore per Honda dhe Robin te ndryshem
  Makina dhe vegla

  Karburatore per Honda dhe Robin te ndryshem

  Karburatore te ndryshme

  Lezhë Dje, 09:01
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Manjeta per motorra te ndryshem
  Makina dhe vegla

  Manjeta per motorra te ndryshem

  Manjeta

  Lezhë Dje, 09:00
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Parango me zinxhir
  Makina dhe vegla

  Parango me zinxhir

  Parango me zinxhir E re

  Lezhë Dje, 09:00
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Kriket Dore 2Ton
  Makina dhe vegla

  Kriket Dore 2Ton

  Kriket Dore

  Lezhë Dje, 08:59
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  SHITET Motor Pompe uji 2\'\' Loncin 6.5,presioni,vakumi
  Makina dhe vegla

  SHITET Motor Pompe uji 2\'\' Loncin 6.5,presioni,vakumi

  Pompat me lende djegese Jane efikase me

  Lezhë Dje, 08:59
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shiten Goma Mishi
  Makina dhe vegla

  Shiten Goma Mishi

  Gom mishi

  Lezhë Dje, 08:55
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Ingranazhe per Betoniere
  Makina dhe vegla

  Ingranazhe per Betoniere

  Ingranazhe per Betoniere

  Lezhë Dje, 08:54
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Pjesë Për Betoniere te gjitha llojet
  Makina dhe vegla

  Pjesë Për Betoniere te gjitha llojet

  Pjese per betoniere

  Lezhë Dje, 08:54
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Polexho Per Motorra Betoniere
  Makina dhe vegla

  Polexho Per Motorra Betoniere

  Polexho per rrypi

  Lezhë Dje, 08:53
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Kokë Vibratori per te gjitha llojet e motorrave
  Makina dhe vegla

  Kokë Vibratori per te gjitha llojet e motorrave

  Koke vibratori

  Lezhë Dje, 08:53
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Makina dhe vegla

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidiator Makita

  Lezhë Dje, 08:52
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Makina dhe vegla

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidator Makita Professional

  Lezhë Dje, 08:52
  Me Marrveshje