Shtepi & Familje në shitje në Rajoni i Tiranës

 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 31 tetor 12:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Sobe
  Teknik dhe paisje

  Sobe

  Shitet sobe me 4 vatra, Modular, prodhim Italian. Dimensioni 800x900x850 mm. Cmimi i arsyeshem. Kont

  Tiranë 31 tetor 11:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TOSTIERE
  Teknik dhe paisje

  TOSTIERE

  Shitet tostiere profesionale , e re me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem Kontakt 0672012232 Adresa: Ti

  Tiranë 31 tetor 11:06
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE
  Teknik dhe paisje

  SOBE

  Shitet sobe 4 vatra mbi banko, me gaz, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 067 20 12 232 Adresa: Tirane,

  Tiranë 31 tetor 11:05
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  FURNELL E VOGEL ME KORENT, TEKE DOPJE
  Teknik dhe paisje

  FURNELL E VOGEL ME KORENT, TEKE DOPJE

  Shitet furnell e vogel me korent, teke dhe dopjo. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232. Adresa: Tira

  Tiranë 31 tetor 11:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE
  Teknik dhe paisje

  SOBE

  Shitet sobe me 4 vatra, prodhim Italian, e re me 1 vit garanci. Dimensioni 80x90x85 cm. Cmimi i ars

  Tiranë 31 tetor 11:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE 4 VATRA MBI BANKO ME GAZ
  Teknik dhe paisje

  SOBE 4 VATRA MBI BANKO ME GAZ

  Shitet sobe 4 vatra mbi banko me gaz, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: Casa Itali

  Tiranë 31 tetor 11:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 31 tetor 09:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 30 tetor 23:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 30 tetor 19:13
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 30 tetor 11:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 29 tetor 23:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 29 tetor 16:14
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 29 tetor 10:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 29 tetor 04:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Oferte falas
  Teknik dhe paisje

  Oferte falas

  Një ofertë kredie për nevojat tuaja dhe për zbatimin e projektit tuaj Email: [email protected]

  Tiranë 28 tetor 22:35
  30.000 €
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 28 tetor 20:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 27 tetor 06:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 26 tetor 23:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 26 tetor 14:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 26 tetor 06:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 25 tetor 19:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  oferte falas,
  Materiale ndertimi

  oferte falas,

  Një ofertë kredie për nevojat tuaja dhe për zbatimin e projektit tuaj Email: [email protected]

  Tiranë 25 tetor 16:54
  5.000 €
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 25 tetor 10:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 24 tetor 23:36
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 24 tetor 12:46
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kuzhina Stela, praktike dhe funksionale per vetem 80,000 leke
  Mobilje

  Kuzhina Stela, praktike dhe funksionale per vetem 80,000 leke

  Nje kuzhine praktike dhe funksionale. Ky koleksion,eshte i disponueshëm në shumë ngjyra, duke p

  Tiranë 24 tetor 11:42
  80.000 Lek
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 24 tetor 08:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 23 tetor 22:43
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  OFERTE FALAS..
  Materiale ndertimi

  OFERTE FALAS..

  Një ofertë kredie për nevojat tuaja dhe për zbatimin e projektit tuaj Email: [email protected]

  Tiranë 23 tetor 12:11
  30.000 €
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 23 tetor 11:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 23 tetor 06:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 22 tetor 15:41
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kolltuk Karla qe behet krevat per vetem 180 euro!
  Mobilje

  Kolltuk Karla qe behet krevat per vetem 180 euro!

  #Kolltuk @Karla - 180€ 😍 📞Porosit tani ne 068 60 56 112 @Karla është një kolltuk qe behte edhe nje

  Tiranë 22 tetor 14:27
  180 €
 • 4 foto
  Kuzhina Urban me permasa 335 * 60 * 215 cm
  Mobilje

  Kuzhina Urban me permasa 335 * 60 * 215 cm

  #Kuzhina_Urban -88.000 lek ✅ ⏩Prakticiteti, #rehatia dhe #dizajni janë #kulmi i Kuzhines Urban. #F

  Tiranë 22 tetor 14:23
  88.000 Lek
 • 0 foto
  Kend Saturn me mekanizem relaksi qe behet krevat per vetem 390 euro!
  Mobilje

  Kend Saturn me mekanizem relaksi qe behet krevat per vetem 390 euro!

  Një nga koleksionet tona më të gjithanshme ende vazhdon te mendoj per ju duke e bërë atë perfundimis

  Tiranë 22 tetor 14:11
  390 €
 • 0 foto
  Kendi Freedom me strukture druri dhe cope mikrofiber per vetem 700 euro!
  Mobilje

  Kendi Freedom me strukture druri dhe cope mikrofiber per vetem 700 euro!

  Këndi Freedom ka detaje të veçantë të pëlhures antimakja, e cila është e butë në prekje duke shtuar

  Tiranë 22 tetor 13:48
  700 €
 • 0 foto
  Tavoline mesi Nora MDF per vetem 70 euro!
  Mobilje

  Tavoline mesi Nora MDF per vetem 70 euro!

  Nje tavoline kafeje e ndertuar thjeshte dhe bukur per t'u pershtatur me cdo ambjent. E ndertuar nga

  Tiranë 22 tetor 13:43
  70 €
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 22 tetor 07:49
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Mobilje per Sallon - Super Okazion
  Mobilje

  Mobilje per Sallon - Super Okazion

  Mobilje Salloni Totali: 5 cope Set 3+2+1 Divane 3+3 Gjendja Shume e mire Shitet per arsye emigrimi.

  Tiranë 22 tetor 07:39
  30.000 Lek
 • 3 foto
  Shiten divane 2copë
  Mobilje

  Shiten divane 2copë

  Shiten divane 2copë në gjendje të mirë. 10000 total.

  Tiranë 22 tetor 07:31
  10.000 Lek
 • 2 foto
  Dyer duroalumini termik,dopio xham.
  Materiale ndertimi

  Dyer duroalumini termik,dopio xham.

  Shes dyer duroalumini te paperdorura,te vena ne nje pallat te ri.Dyert jane te nje cilesie shume t

  Tiranë 21 tetor 23:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mikrovale Samsung
  Teknik dhe paisje

  Mikrovale Samsung

  Mikrovale Samsung

  Tiranë 21 tetor 21:14
  50 €
 • 0 foto
  Tavoline per PC
  Mobilje

  Tavoline per PC

  Shiten tavolina per pc, ne gjendje shume te mire , jane te lidhura 6+4 por edhe mund te ndahen.

  Tiranë 21 tetor 18:36
  230 €
 • 11 foto
  DYSHEKE ORTOPEDIK
  Mobilje

  DYSHEKE ORTOPEDIK

  dysheke ortopedik nga italia dopjo dhe teka per ato qe kane probleme me shtyllen kurrizore.cmimi i d

  Tiranë 21 tetor 12:36
  680 €
 • 5 foto
  JASTEK MEMORY ITALIAN
  Mobilje

  JASTEK MEMORY ITALIAN

  jastek memory origjinal te ardhur nga italia.cmimi i diskutushem ne varsi te sasise.

  Tiranë 21 tetor 12:36
  30 €
 • 1 foto
  Kuzhine Athena me elektroshtepiake per vetem 600 euro!
  Mobilje

  Kuzhine Athena me elektroshtepiake per vetem 600 euro!

  #Kuzhina_Athena - 600€✅ Athena është #kuzhina që i ploteson te gjitha #deshirat dhe #nevojat tuaja,

  Tiranë 21 tetor 11:29
  600 €
 • 1 foto
  Kuzhine Viola me permasa 310 x 220 x 190 per vetem 960 euro
  Mobilje

  Kuzhine Viola me permasa 310 x 220 x 190 per vetem 960 euro

  #Kuzhine_Viola 960€👩‍🍳👨‍🍳 Kuzhina Viola eshte #krijuar per ofruar #komoditet per #amvisat dhe #fami

  Tiranë 21 tetor 11:26
  960 €
 • 1 foto
  Kendi Shakira, ne stil skandinav dhe super oferte!
  Mobilje

  Kendi Shakira, ne stil skandinav dhe super oferte!

  #Kendi #Shakira bene diference me #stilin dhe #klasin SKANDINAV qe percjell ! ✔️ Bejeni tuajin per

  Tiranë 21 tetor 11:21
  580 €
 • 3 foto
  Saldatrice Industriale 500amper
  Makina dhe vegla

  Saldatrice Industriale 500amper

  Saldatrice Industriale 500amper elektronike

  Tiranë 21 tetor 10:33
  2.300 €