Tiranë

Shtepi & Familje në shitje në Tiranë

 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë Dje, 15:16
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë Dje, 09:38
  1 €
 • 0 foto
  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888
  Makina dhe vegla

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888

  Blejme ...

  Tiranë Dje, 07:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 30 shtator 19:28
  1 €
 • 0 foto
  Blejme
  Mobilje

  Blejme

  Blejme ...

  Tiranë 30 shtator 07:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888
  Mobilje

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të ...

  Tiranë 29 shtator 07:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Blejm mobilhe te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilhe te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 28 shtator 20:05
  1 €
 • 0 foto
  Blejme
  Mobilje

  Blejme

  Blejme ...

  Tiranë 28 shtator 12:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Blejm mobilje perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdome dhoma gjumi guz...

  Tiranë 28 shtator 09:51
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 27 shtator 16:34
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 26 shtator 17:32
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende .0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende .0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 26 shtator 08:01
  1 €
 • 1 foto
  Dyshek me ajër
  Mobilje

  Dyshek me ajër

  Dyshek Ajri i firmes intex me permasat 1...

  Tiranë 26 shtator 07:34
  4.300 Lek
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdoreme dhoa gjmi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdoreme dhoa gjmi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 25 shtator 18:26
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 24 shtator 21:20
  1 €
 • 1 foto
  Oturak per femije dhe karrike per femije 10 euro
  Mobilje

  Oturak per femije dhe karrike per femije 10 euro

  Oturak ne forme karrikeje per femije 5 e...

  Tiranë 24 shtator 14:02
  10 €
 • 1 foto
  Govat per femije
  Mobilje

  Govat per femije

  Govat me.permasa te mesme per te lare fe...

  Tiranë 24 shtator 13:48
  10 €
 • 3 foto
  Karroce ngrenje per femije 50 euro
  Mobilje

  Karroce ngrenje per femije 50 euro

  Karroc ngrenje per femije. Behet edhe ta...

  Tiranë 24 shtator 13:43
  50 €
 • 5 foto
  Karroce pee femije + canten e saj 90euro
  Mobilje

  Karroce pee femije + canten e saj 90euro

  Karroc pee femije. Behet edhe ulese edhe...

  Tiranë 24 shtator 13:39
  90 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 24 shtator 12:42
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 23 shtator 11:54
  1 €
 • 3 foto
  2 divane dhe dollap
  Mobilje

  2 divane dhe dollap

  Shiten dy divane nga 100 euro secili Do...

  Tiranë 23 shtator 10:16
  200 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 22 shtator 09:49
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 21 shtator 21:09
  1 €
 • 3 foto
  Poltrone dentisti
  Teknik dhe paisje

  Poltrone dentisti

  Poltrone dentisti, gjendje pune e perdor...

  Tiranë 21 shtator 12:26
  700 €
 • 4 foto
  Kapak Mbylles per Tostier Philips HD2395
  Teknik dhe paisje

  Kapak Mbylles per Tostier Philips HD2395

  Ky eshte kapaku mbylles per: Tostier Phi...

  Tiranë 21 shtator 08:23
  1.000 Lek
 • 4 foto
  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL
  Teknik dhe paisje

  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL

  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 Origjinal...

  Tiranë 21 shtator 08:22
  40.000 Lek
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 20 shtator 10:01
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi g...

  Tiranë 19 shtator 17:54
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 19 shtator 08:43
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 17 shtator 17:35
  1 €
 • 0 foto
  OKAZION JEPET ME QERA 200 M2 ELBASAN
  Materiale ndertimi

  OKAZION JEPET ME QERA 200 M2 ELBASAN

  Jepet me qera, 200 m2. Elbasan, afër pal...

  Tiranë 17 shtator 09:48
  400 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 17 shtator 07:52
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme djoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme djoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 16 shtator 18:38
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 16 shtator 11:46
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gkumi gu...

  Tiranë 15 shtator 15:27
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 15 shtator 10:05
  1 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhia 0682120053.he kende 068
  Mobilje

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhia 0682120053.he kende 068

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 14 shtator 17:37
  1 €
 • 9 foto
  Shiten mobilje te ndryshme te gjitha 35 mije leke ose vec
  Mobilje

  Shiten mobilje te ndryshme te gjitha 35 mije leke ose vec

  Shiten mobilje te ndryshme per sallon, ...

  Tiranë 14 shtator 14:44
  35.000 Lek
 • 4 foto
  Shiten mobilje guzhine
  Mobilje

  Shiten mobilje guzhine

  Shiten bufe ,tavolin guzhine dhe kristal...

  Tiranë 14 shtator 14:42
  900 €
 • 2 foto
  Shitet nje etazher dhe nje Portmonto druri
  Mobilje

  Shitet nje etazher dhe nje Portmonto druri

  Shiten dy mobilje shume te vecanta prej ...

  Tiranë 14 shtator 14:39
  35.000 Lek
 • 7 foto
  SHITEN DY KREVATE TEKE ME GJITHE DYSHEK DHE ZGARE
  Mobilje

  SHITEN DY KREVATE TEKE ME GJITHE DYSHEK DHE ZGARE

  Krevatet jane material druri shume pak t...

  Tiranë 14 shtator 14:37
  35.000 Lek
 • 4 foto
  Krevat Femijesh, Dyshek Dormeo, dhuratë govate për Bebin.
  Mobilje

  Krevat Femijesh, Dyshek Dormeo, dhuratë govate për Bebin.

  Krevat femijesh me personazhe kukullash ...

  Tiranë 14 shtator 14:37
  18.000 Lek
 • 5 foto
  Abazure me CMIM KOSTOJE ne shumice.
  Mobilje

  Abazure me CMIM KOSTOJE ne shumice.

  Shiten abazhure te ndryshem me cmim kost...

  Tiranë 14 shtator 14:31
  65 €
 • 1 foto
  SHITET ETAZHIER
  Mobilje

  SHITET ETAZHIER

  Shitet etazhier ne gjendje shume te mire...

  Tiranë 14 shtator 14:22
  500 €
 • 8 foto
  Ekspresa italian - OKAZION
  Makina dhe vegla

  Ekspresa italian - OKAZION

  Shiten ekspresa te ardhur nga italia te ...

  Tiranë 14 shtator 14:16
  40.000 Lek
 • 2 foto
  1 abazhur me 3 llampa \n3 braçeta ne gjendje te mire
  Mobilje

  1 abazhur me 3 llampa \n3 braçeta ne gjendje te mire

  Shitet nje abazhur me 3 llampa 3 braçet...

  Tiranë 14 shtator 14:07
  3.500 Lek
 • 1 foto
  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire
  Mobilje

  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire

  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire ...

  Tiranë 14 shtator 14:07
  5.500 Lek
 • 2 foto
  F.A.N Shteresë sfungjeri për dyshekë 180 X 200 .
  Teknik dhe paisje

  F.A.N Shteresë sfungjeri për dyshekë 180 X 200 .

  Shitet për arsye mospërdorimi . Prodhim ...

  Tiranë 14 shtator 14:03
  60 €
 • 2 foto
  Zgarë me dru ose qymyr e re Landmann Gjermane .
  Teknik dhe paisje

  Zgarë me dru ose qymyr e re Landmann Gjermane .

  Shitet per arsye mosperdorimi ....

  Tiranë 14 shtator 14:03
  70 €