Tiranë

Shtepi & Familje në shitje në Tiranë

 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 13 dhjetor 22:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Makina dhe vegla

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 13 dhjetor 19:16
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shitet lavatrice Beko
  Teknik dhe paisje

  Shitet lavatrice Beko

  Shitet lavatrice Beko,6kg,klasi A+.Lavatricja eshte e re.Shitet per arsye mosperdorimi.

  Tiranë 13 dhjetor 19:08
  23.000 Lek
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 13 dhjetor 12:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 13 dhjetor 09:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 13 dhjetor 01:09
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Sete tavolinash
  Mobilje

  Sete tavolinash

  Shiten 5 sete tavoline + 3 karige te reja 1 muaj te perdorura shum te mira dhe shum te rehatshme

  Tiranë 12 dhjetor 22:41
  10.000 Lek
 • 5 foto
  Kondicionera aspirime oxhaqe kapa guzhine.
  Teknik dhe paisje

  Kondicionera aspirime oxhaqe kapa guzhine.

  Kondicionera te rinj te perdorur aspirime oxhaqe kapa guzhine

  Tiranë 12 dhjetor 22:02
  1 Lek
 • 0 foto
  Mini bar
  Mobilje

  Mini bar

  Mini bar 2 muaj i perdor

  Tiranë 12 dhjetor 16:43
  24.000 Lek
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 12 dhjetor 13:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Multimeter (Darë)
  Makina dhe vegla

  Multimeter (Darë)

  Multimeter Darë. E përshtatshme për elektiçist.Mat rrymën (amperët) pa I prekur telat. E pa përdorur

  Tiranë 12 dhjetor 13:11
  8.000 Lek
 • 2 foto
  WAFFLES PJEKESE BISKOTASH
  Teknik dhe paisje

  WAFFLES PJEKESE BISKOTASH

  Shitet waffles - pjekese biskotash, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa

  Tiranë 12 dhjetor 09:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MIKSER DORE
  Teknik dhe paisje

  MIKSER DORE

  Shitet mikser dore i ri. Cmim i arsyeshem. Kontakt: 067 20 12 232 Adresa: Autstrada Tirane-Durres, k

  Tiranë 12 dhjetor 09:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SUNDUK NGRIRES 1.5-MT
  Teknik dhe paisje

  SUNDUK NGRIRES 1.5-MT

  Shitet sunduk ngrires 1.5-mt, i ri, me nje vit garanci. Cmime te arsyeshme Kontakt 0672012232 Adresa

  Tiranë 12 dhjetor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE 2VATRA MBI BANKO ME GAZ
  Teknik dhe paisje

  SOBE 2VATRA MBI BANKO ME GAZ

  Shitet sobe 2 vatra mbi banko, me gaz, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, C

  Tiranë 12 dhjetor 09:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  ZGARE LISHO
  Teknik dhe paisje

  ZGARE LISHO

  Shitet zgare lisho, mbi banko, e re me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232. Adresa:

  Tiranë 12 dhjetor 09:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  PESHORE ELEKTRONIKE
  Mobilje

  PESHORE ELEKTRONIKE

  Shitet peshore elektronike Cmim i arsyeshem. Kontakt: 067 20 12 232 Adresa: Autstrada Tirane-Durres,

  Tiranë 12 dhjetor 09:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MAKINERI VAKUMI
  Makina dhe vegla

  MAKINERI VAKUMI

  Shitet makineri vakumi e re, prodhim Italian, me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem. Kontakt 06720122

  Tiranë 12 dhjetor 09:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KREPIERE DOPIO
  Teknik dhe paisje

  KREPIERE DOPIO

  Shitet krepiere dopio me korent, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa It

  Tiranë 12 dhjetor 09:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE 4 VATRA MBI BANKO ME GAZ
  Teknik dhe paisje

  SOBE 4 VATRA MBI BANKO ME GAZ

  Shitet sobe 4 vatra mbi banko me gaz, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: Casa Itali

  Tiranë 12 dhjetor 09:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TOSTIERE
  Teknik dhe paisje

  TOSTIERE

  Shitet tostiere profesionale , e re me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem Kontakt 0672012232 Adresa: Ti

  Tiranë 12 dhjetor 09:39
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  FURNELL E VOGEL ME KORENT, TEKE DOPJE
  Teknik dhe paisje

  FURNELL E VOGEL ME KORENT, TEKE DOPJE

  Shitet furnell e vogel me korent, teke dhe dopjo. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232. Adresa: Tira

  Tiranë 12 dhjetor 09:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Sobe
  Teknik dhe paisje

  Sobe

  Shitet sobe me 4 vatra, Modular, prodhim Italian. Dimensioni 800x900x850 mm. Cmimi i arsyeshem. Kont

  Tiranë 12 dhjetor 09:39
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  WAFFLES PJEKSE BISKOTASH
  Teknik dhe paisje

  WAFFLES PJEKSE BISKOTASH

  Shitet waffles - pjekse biskotash, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232. Adresa: Tirane, Casa

  Tiranë 12 dhjetor 09:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE
  Teknik dhe paisje

  SOBE

  Shitet sobe me 4 vatra, prodhim Italian, e re me 1 vit garanci. Dimensioni 80x90x85 cm. Cmimi i ars

  Tiranë 12 dhjetor 09:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  SOBE
  Teknik dhe paisje

  SOBE

  Shitet sobe 4 vatra mbi banko, me gaz, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 067 20 12 232 Adresa: Tirane,

  Tiranë 12 dhjetor 09:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MIKSER FRAPEJE
  Teknik dhe paisje

  MIKSER FRAPEJE

  Mikser frapeje Cmime te arsyeshme. Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa Italia Kati 3 /// ARRED

  Tiranë 12 dhjetor 09:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 12 dhjetor 08:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 12 dhjetor 00:58
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  shiten 15 komplete karrige
  Mobilje

  shiten 15 komplete karrige

  kompletet jane te reja

  Tiranë 11 dhjetor 22:52
  185 €
 • 3 foto
  Shiten divane 2copë
  Mobilje

  Shiten divane 2copë

  Shiten divane 2copë në gjendje të mirë. 10000 total.

  Tiranë 11 dhjetor 16:11
  10.000 Lek
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 11 dhjetor 11:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 11 dhjetor 10:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kollona Inoksi
  Teknik dhe paisje

  Kollona Inoksi

  Shiten Kollona Inoksi, freskues ose ngrires , te rinj me 1 vit garanci Cmimi i arsyeshem. Kontakt 06

  Tiranë 11 dhjetor 09:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 10 dhjetor 22:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 10 dhjetor 18:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 10 dhjetor 10:36
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 10 dhjetor 02:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 9 dhjetor 11:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 9 dhjetor 07:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 8 dhjetor 21:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 8 dhjetor 10:07
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Ponuda zajma između pojedinih 72h
  Dekorime

  Ponuda zajma između pojedinih 72h

  Bok Nudim zajmove svim iskrenim i poštenim ljudima; oni koji trebate kredit za 72 sata i koji su u

  Tiranë 8 dhjetor 07:58
  100 €
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 7 dhjetor 22:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 7 dhjetor 13:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 7 dhjetor 10:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJb
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJb

  B

  Tiranë 6 dhjetor 23:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 6 dhjetor 13:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Tavoline ngrenie.Darko me stil!
  Mobilje

  Tavoline ngrenie.Darko me stil!

  Shitet tavoline e blere ne Danimarke. Tavolina eshte e montuar gati. Vetem montrimi ka kushtuar 300

  Tiranë 6 dhjetor 10:31
  11.999 Lek
 • 0 foto
  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ
  Mobilje

  Tirane, blej TIRANE 0685555888 BLEJ MOBILJE TE PERDORURA ME CMIME SHUME TE MIRA SI DHOMA GJUMI GUZHINA KENDE DIVANE TAVOLINA ME KARRIKE DYER DRITARE DHE ELEKTROSHTEPIAKE ETJ

  B

  Tiranë 6 dhjetor 07:49
  Me Marrveshje