Shtepi / Vila në shitje në Malësi e madhe

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 1 foto
  Unë kam kapital që do të përdoret për të dhënë hua
  Shtepi / Vila

  Unë kam kapital që do të përdoret për të dhënë hua

  veçanërisht afatshkurtër dhe afatgjatë, duke filluar nga 5000 € në 1.000.000 € për çdo person serioz

  Malësi e madhe 23 shkurt 03:19
  200 €