• furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, kam një dëshmi për t'ju sjellë Në Facebook, ne flasim vetëm për huatë midis individëve, por bëhu i kujdesshëm sepse ka shumë huadhënës të rremë. Më kanë thënë për një huadhënës të quajtu

  700 €
  Shtime
  Dje, 18:48
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Suharekë
  14 dhjetor 01:16
 • A keni ndonjë projekt që kërkon ndihmë financiare?

  A keni ndonjë projekt që kërkon ndihmë financiare?

  Ju që keni qenë të gatshëm për të kryer një objektiv që kërkon mbështetje financiare në një nivel të financimit. Tani ju duhet të zgjidhni problemin tuaj, sepse ne i japim kredi personave seriozë dhe

  5.000 €
  Kamenicë
  13 dhjetor 11:11
 • financimi i kredive

  financimi i kredive

  Përshëndetje Z. dhe znj Ju që keni pasur vështirësi për të marrë një kredi këtu është zgjidhja për shqetësimet tuaja Kushtet mos hezitoni të më kontaktoni për më shumë informacion të mirë Llogarit

  700 €
  Pejë
  12 dhjetor 17:09
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  120 €
  Novoberdë
  11 dhjetor 17:16
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez1

  120 €
  Shtime
  11 dhjetor 15:30
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125

  13.000 €
  Vushtrri
  11 dhjetor 12:41
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  150 €
  Durrës
  11 dhjetor 11:44
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez1

  5.000 €
  Elbasan
  11 dhjetor 10:55
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  110 €
  Gramsh
  9 dhjetor 09:30
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  50.000 €
  Mitrovicë
  8 dhjetor 18:24
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  100 €
  Lipjan
  7 dhjetor 12:52
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  105 €
  Klinë
  6 dhjetor 16:28
 • oferta e kredive në 48 orë

  oferta e kredive në 48 orë

  Përshëndetje, unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me kapital të cilat do të përdoren për të dhënë kredi afatshkurtra dhe afatgjata ndërmjet individëve 4000 deri në 500,000 për të g

  110 €
  Tiranë
  5 dhjetor 22:59
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  500 €
  Junik
  2 dhjetor 01:56
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit Mirëmëngjesi. Ne jemi një grup financiar me bazë në Francë, Gjermani, Kosovë dhe të tjera ... Deri në fund të vitit 2017, ne kemi vënë në dispozicion

  100 €
  Bulqizë
  1 dhjetor 18:40
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit Mirëmëngjesi. Ne jemi një grup financiar me bazë në Francë, Gjermani, Kosovë dhe të tjera ... Deri në fund të vitit 2017, ne kemi vënë në dispozicion

  100 €
  Krujë
  1 dhjetor 18:28
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:

  1 €
  Tropojë
  20 nëntor 17:57
 • KREDI OFERTE PËR FUNDIN E VITIT.

  KREDI OFERTE PËR FUNDIN E VITIT.

  Ne jemi në fund të vitit dhe është momenti i bilancit. Ju keni nevojë për para për të finalizuar bilancet dhe arritjet tuaja në vitin 2017. Ju keni nevojë për mbështetje financiare për të rritur biz

  100 €
  Graçanicë
  18 nëntor 17:06
 • Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  përgjigje Përshëndetje, unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me kapital të cilat do të përdoren për të dhënë kredi afatshkurtra dhe afatgjata ndërmjet individëve 4000 deri në 500,0

  4.000 €
  Leposaviq
  16 nëntor 10:09
 • Merr kredi kreditore ndërmjet individit në 48 orë

  Merr kredi kreditore ndërmjet individit në 48 orë

  Oferta e kredisë para midis individëve të besueshëm seriozë që varion nga 2000 € në 100.000.000 € Ne ndihmojmë njerëzit seriozë që po luftojnë për të paguar borxhet e tyre, ose jeni të postuar në ban

  550 €
  Prishtinë
  15 nëntor 20:12
 • Sony PlayStation 4 PS4 500GB Jet Black Komplot i testuar i plotë me lojrat e paketës

  Sony PlayStation 4 PS4 500GB Jet Black Komplot i testuar i plotë me lojrat e paketës

  interested buy should send me message here for more details iphone 7 [email protected] Skype::: Abdallah.Mimen Viber chat;;+852 55378980

  250 €
  Kaçanik
  15 nëntor 09:48
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Shtime
  15 nëntor 09:35
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzitofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i angazhuar hua për të g

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzitofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i angazhuar hua për të g

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Leposaviq
  14 nëntor 21:55
 • PlayStation2 PS2

  PlayStation2 PS2

  PS2 vjen me 2 gjystik me 2 memory card dhe me keto lojra 1.The Godfather(DerPate) 2.Gran Turismo 4 3.Call of duty world at war final fronts 4.Dark Summit 5.GTA San Andreas 6.DragonBall Z Budak

  50 €
  Gjilan
  29 tetor 14:07
 • Sony Playstation PS4 Console Slim 500GB

  Sony Playstation PS4 Console Slim 500GB

  më dërgoni mesazhin këtu për më shumë informacion. [email protected] Skype ::: Abdallah.Mimen Viber chat: + 44 7477 727940 WhatsApp chat: + 15185585856 E re: Një artikull i ri,

  200 €
  Junik
  13 tetor 22:12
 • Novac su spremni na sve

  Novac su spremni na sve

  Pozdrav, Gospodine, Gospođo, Nudimo kredite za sve iskrene i poštene, treba mu novac. Vam je potreban novac za projekt ? Da plati svoje dugove? ili za bilo koje druge potrebe , ili u drugim situacij

  85.000 €
  Kamenicë
  2 tetor 17:31
 • PS3 ne shitje

  PS3 ne shitje

  Ps3 ne gjendje shum te mire me dy disqe gta 5 dhe dragon ball xenoverse me nje kabell HDMI shtes me 6 lojera demo te shkarkuara ( fifa 16 + fifa 17 + pes 2017 dhe 3 te tjera) me 1 lev

  130 €
  Lushnjë
  2 shtator 14:16
 • Ndihmë në mes veçantë serioz

  Ndihmë në mes veçantë serioz

  PËRSHËNDETJE Kredi ofrojnë mes veçantë serioz Unë jam financiare të veçanta huadhënësit privatë të bëjë ofron kredi duke filluar nga 5000euro të 25,000,000euro- e njohur në botë. . Ju doni të merr

  10.000 €
  Lipjan
  8 gusht 22:01
 • Ps4 /Xbox +2 controllers + 5 games

  Ps4 /Xbox +2 controllers + 5 games

  Shitjen me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurta të ofrimit Shitjen e të gjitha llojet e produkteve elektronike gjithashtu ne jemi në promovimin e shitjeve në mënyrë që të blini produktin tuaj

  200 €
  Dragash
  8 gusht 13:26
 • SONY New PlayStation4 PS4 Glacier White Jet Black 500GB

  SONY New PlayStation4 PS4 Glacier White Jet Black 500GB

  Asalamwalaikum brothers and sisters Whatsapp::+2348164226637 !!! OFFER BUY 2 AND GET 1 FREE!!! PROMOTIONAL OFFER DON'T MISS HOT SALES!!! Whatsapp::+2348164226637 SKYPE: tradeelect12 Contact Em

  300 €
  Fushë Kosovë
  30 janar 00:44
 • Xbox360 me dy doreza me HDD te brendshem 220GB

  Xbox360 me dy doreza me HDD te brendshem 220GB

  Shes Xbox360 me çip i cili mund ti lexon lojat fallco në HDD me dy dorza. Lojat jane te instaluara ne Hardiskun e Brendshëm: Lojat te cilat jane te instaluara: 1. Alien: Isolation 2. Batman: Ark

  110 €
  Gllogoc
  20 janar 13:50
 • Sony Playstation 3

  Sony Playstation 3

  Shes PlayStation 3, eshtë shume i ruajtur, ne gjendje shum te mire teknike, i ardhur nga zvicra, ka 3 gjestika, 5 Cedeja , GTA 5, Need for Speed, Fifa 10, Assassin's Creed IV , Red Dead Redemption, Vi

  160 €
  Prishtinë
  21 nëntor 00:25
 • (RARE) Ps2 Silver 77004 Usa Version me cip

  (RARE) Ps2 Silver 77004 Usa Version me cip

  E ndroj per arsye mosperdorimi.Kontaktoni Urgjent nese vendosni ta blini.

  100 €
  Fier
  14 nëntor 16:06
 • Sony PlayStation 4

  Sony PlayStation 4

  Shitet Sony PlayStation 4 500 gb pa qel e re Kontakte permes aplikacionit WhatsApp ose email adreses

  350 €
  Shtime
  13 nëntor 17:50
 • Shes Xbox 360 me qip( pranon lojra fallc )

  Shes Xbox 360 me qip( pranon lojra fallc )

  Shes Xbox 360 me qip qe pranon lojrat fallc me : 2 joysticks 60 gb Hard disk 10 lojera GRATIS per vetem 100€

  100 €
  Prishtinë
  6 nëntor 15:17
 • Psp3004

  Psp3004

  Psp3004 ne gjendje te mire me karikus dhe karta4g shitet 5000 leke te vjetra

  5.000 Lek
  Tiranë
  2 nëntor 19:25
 • Të ndërsjellë të kreditit në 24 orë ( 1.000€ - 5.000.000€)

  Të ndërsjellë të kreditit në 24 orë ( 1.000€ - 5.000.000€)

  Unë jam Drejtori i Financave në grup dhe një aksionar në BGFI; unë ofrojnë kredi për shtëpi, Makinë, Studentore, Projekte, Borxhet në PRILL e 2% për njerëz serioz të jetë në gjendje për të shlyer një

  Me Marrveshje
  Peqin
  2 nëntor 09:01
 • Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sistemi i PlayStation 4 hap derën për një udhëtim të pabesueshme përmes immersive botëve të reja të lojrave dhe një komunitet të lidhur thellësisht lojrave. PS4 vë lojtarë për herë të parë me një fo

  230 €
  Gllogoc
  19 shtator 10:59
 • Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sistemi i PlayStation 4 hap derën për një udhëtim të pabesueshme përmes immersive botëve të reja të lojrave dhe një komunitet të lidhur thellësisht lojrave. PS4 vë lojtarë për herë të parë me një form

  200 €
  Fushë Kosovë
  19 shtator 10:15
 • Microsoft Xbox One (Model Latest) - 500 GB Black Console (me Kinect)

  Microsoft Xbox One (Model Latest) - 500 GB Black Console (me Kinect)

  Microsoft One Day One Edition console është e pajisur me 500 GB kapacitet ruajtje që ju lejon të ruani aplikacionet e shkarkuara, video HD, shfaqje televizive, sportive dhe shumë më tepër. Kjo conso

  230 €
  Fushë Kosovë
  19 shtator 10:09
 • Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sony PlayStation 4 500GB Console Official Brand New

  Sistemi i PlayStation 4 hap derën për një udhëtim të pabesueshme përmes immersive botëve të reja të lojrave dhe një komunitet të lidhur thellësisht lojrave. PS4 vë lojtarë për herë të parë me një fo

  200 €
  Fushë Kosovë
  19 shtator 10:04
 • Sony PlayStation 4 500GB Console - Destiny: Marrë Mbreti Limited Edition Bundle

  Sony PlayStation 4 500GB Console - Destiny: Marrë Mbreti Limited Edition Bundle

  ARDHJE E RE!!! Oferta promovuese mos humbasë SHITJE HOT !!! Ne ofrojmë Promo TONA PROMOTIONNAL DHE DISCOUNNT TË GJITHA blerësit tonë 100% Products autentik, i ri Brand përcaktua në Kutinë Vjen me

  300 €
  Klinë
  11 shtator 03:31
 • njoftim ps3 dhe ps2 te ardhura nga gjermania me 9 kaseta dhe tjetra 15 jane shitur tashme

  njoftim ps3 dhe ps2 te ardhura nga gjermania me 9 kaseta dhe tjetra 15 jane shitur tashme

  fotot e meposhtme te ps3 dhe ps2 te ardhur nga gjermania jane shitur tashme

  10.030 €
  Tiranë
  25 gusht 19:02
 • Shitet PlayStation 2

  Shitet PlayStation 2

  Shitet Sony PlayStation 2 i perdorur per arsye mosperdorin se bashku me te edhe tri lojra origjinale 1-NEED FOR SPEED:UNDERCOVER 2-BLACK 3-DYNASTY WARRIOR 5 Nuk pranon disce fallc.

  5.000 Lek
  Shkodër
  19 gusht 15:48
 • Sony play Station 4 ( 500GB ) ps4

  Sony play Station 4 ( 500GB ) ps4

  specifikimet: 500GB hard drive processor 1.84 TFLOPS graphics 8GB GDDR5 RAM Qasja në Apps streaming si Netflix dhe Hulu Plus Dualshock 4 kontrollues të përfshira port HDMI USB 3.0 port Gjend

  100 €
  Shkodër
  10 gusht 14:09
 • ps2 i madh origjinal nga gjermainia

  ps2 i madh origjinal nga gjermainia

  ps2 i madh me origjinal me 1 leve me 13 lojera origjinale

  30 €
  Tiranë
  5 gusht 20:03
 • ps3 origjinal i sapo ardhur nga gjermania

  ps3 origjinal i sapo ardhur nga gjermania

  dsponoj ps3 me 2 leva te ardhur nga gjermania me 9 kaseta me lojera qe i keni ne foto dhe me te gjitha fishat perkatese

  110 €
  Tiranë
  5 gusht 19:48
 • ps2 origjinal nga gjermainia

  ps2 origjinal nga gjermainia

  ps2 me 15 lojera me 2 leva me fishat perkatese

  30 €
  Tiranë
  28 korrik 23:12
 • Limited Edition Taco Bell Gold Sony PlayStation 4 PS4 Sistem Bundle [Brand New]

  Limited Edition Taco Bell Gold Sony PlayStation 4 PS4 Sistem Bundle [Brand New]

  Asalam ALEIKUN Ne tani ofrojnë MID VITI PROMOTIONNAL Promo dhe DISCOUNNT TË GJITHA blerës (Blej më shumë se një njësi dhe për të marrë Paketen Falas Dhuratat) Limited Edition Taco Bell Gold Son

  400 €
  Gjakovë
  20 korrik 11:23