Sport & Rekreacion në shitje në Gjirokastër

 • 4 foto
  Biciklet super gjendje
  Paisje per sport

  Biciklet super gjendje

  Me 6 marsha plus 3. Marshat ndrohen te doreza dhe jan origjinale. Tel 0694271785

  Gjirokastër 18 mars 20:12
  80 €
 • 6 foto
  Ideal Nergetic model i ri 28 ne gjendje super
  Paisje per sport

  Ideal Nergetic model i ri 28 ne gjendje super

  Shes biciklete marka ideal 28ce masa L ne gjendje shume te mire me pjeset orgjinale shimano marsha 3

  Gjirokastër 17 mars 16:28
  120.000 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë me cilësi të pastër racë blu franceze fran
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë me cilësi të pastër racë blu franceze fran

  8 javë këlyshë të bukur Pure Bred Blue Blue Bulldog Këta qenushë të bukur po kërkojnë që janë përgji

  Gjirokastër 7 mars 11:28
  300 Lek
 • 0 foto
  Labradoodle Puppie
  Kafshe shtepiake

  Labradoodle Puppie

  Hi Ne kemi një pjellë të bukur lozonjëse të F3 Labradoodle Puppies 3 djem 2 vajza, temperamentin e m

  Gjirokastër 7 mars 11:20
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë mahnitëse Spitz japoneze për shitje
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë mahnitëse Spitz japoneze për shitje

  Këlyshë mahnitëse japoneze Spitz për shitje 2 vajza dhe 2 djem në dispozicion Të gjitha këlyshët jan

  Gjirokastër 7 mars 11:20
  300 Lek
 • 0 foto
   Cane Corso
  Kafshe shtepiake

  Cane Corso

  Të gjithë janë një, një kone e një lloji, shumë e madhe, e dobësuar, e sigurt dhe e ekuilibruar. I e

  Gjirokastër 7 mars 11:20
  300 Lek
 • 0 foto
  Bukë të pastër këlyshë Blue Staffie
  Kafshe shtepiake

  Bukë të pastër këlyshë Blue Staffie

  Bukë e pastër këlyshë Blue Staffie 7 javë të vjetra. Mbetën 2 mashkull dhe 3 femra. Tashmë i errësu

  Gjirokastër 7 mars 11:08
  300 Lek
 • 0 foto
  këlyshë cilindër të ngurtë Staffordshire blu të ku
  Kafshe shtepiake

  këlyshë cilindër të ngurtë Staffordshire blu të ku

  Përshëndetje miq Ne kemi një kone të egër të ngurta të tipit blu Staffordshire, të disponueshëm, kem

  Gjirokastër 7 mars 11:08
  300 Lek
 • 0 foto
  Pupa të adhurueshme gjermane për shitje
  Kafshe shtepiake

  Pupa të adhurueshme gjermane për shitje

  Të rritur rreth fëmijëve kaq shumë të shoqërueshëm tashmë, këta çunë janë plagosur në 3,5 dhe 7 javë

  Gjirokastër 7 mars 11:08
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të regjistruar Terlands Highland Terriers
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të regjistruar Terlands Highland Terriers

  Këto foshnje përrallore përrallore janë gati tani për aty përgjithmonë në shtëpi për t’i parë ata

  Gjirokastër 7 mars 11:08
  300 Lek
 • 0 foto
  Pupa të pastërta të bulldogut francez
  Kafshe shtepiake

  Pupa të pastërta të bulldogut francez

  Ne kemi 5 këlyshë francezë të pastër Bulldog për shitje. Ata janë vaksinuar dhe janë lagur dhe janë

  Gjirokastër 7 mars 11:08
  300 Lek
 • 0 foto
  çunat e adhurueshëm të Bulldogut Francez
  Kafshe shtepiake

  çunat e adhurueshëm të Bulldogut Francez

  Këto çunat e adhurueshëm të Bulldogut Francez janë gati për një shtëpi të re të dashur! Bulldog fran

  Gjirokastër 7 mars 11:00
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të mrekullueshëm Pit Bull për shitje për s
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të mrekullueshëm Pit Bull për shitje për s

  Këlyshët janë kontrolluar veturat, mikrociparuar, të dyja vaksinat, të veshura dhe të ikura. Të vler

  Gjirokastër 7 mars 10:48
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë Mastifi Neapolitan
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Mastifi Neapolitan

  Kjo është violet bukuroshe, ajo është një vajzë me të vërtetë e sjellur mirë dhe mirë nga qeni i mir

  Gjirokastër 7 mars 10:48
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlysh gjermani bari
  Kafshe shtepiake

  Këlysh gjermani bari

  Kennel Club regjistroi këlyshë kurva gjermane Shepherd, të rritur në shtëpi dhe të edukuar për shënd

  Gjirokastër 7 mars 10:28
  400 Lek
 • 0 foto
  Puppies bukuroshe të boksit meshkuj dhe femra në d
  Kafshe shtepiake

  Puppies bukuroshe të boksit meshkuj dhe femra në d

  Këlyshë meshkuj dhe femra Boxer në dispozicion. Ata janë shumë të shëndetshëm dhe kanë të gjitha let

  Gjirokastër 7 mars 10:28
  300 Lek
 • 0 foto
  Puppies chow adorable janë të disponueshme për shi
  Kafshe shtepiake

  Puppies chow adorable janë të disponueshme për shi

  Mbreti i adhurueshëm i Havalit Charles Puppies i disponueshëm për shitje vetëm në shtëpi të mira. Kë

  Gjirokastër 7 mars 10:00
  300 Lek
 • 2 foto
  Beagle e adhurueshme dhe Super e gjallë
  Kafshe shtepiake

  Beagle e adhurueshme dhe Super e gjallë

  2.5 muajsh. Mashkull dhe femër Vaksina dhe mircochip përfshirë dewormed

  Gjirokastër 7 mars 10:00
  200 Lek
 • 0 foto
  Labrador Retriever adorable Big Boned
  Kafshe shtepiake

  Labrador Retriever adorable Big Boned

  Mashkull / Femër në dispozicion 10weeks Boned i madh Vaksina dhe mircochip përfshirë Dewormed dhe ko

  Gjirokastër 7 mars 10:00
  300 Lek
 • 0 foto
  Mini pomeraneze me lojëra
  Kafshe shtepiake

  Mini pomeraneze me lojëra

  Mashkull / Femër në dispozicion vaksina dhe mircochip përfshirë vesia dhe kontrolli shëndetësor i bë

  Gjirokastër 7 mars 10:00
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të adhurueshëm Yorkie
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të adhurueshëm Yorkie

  Këlyshë të adhurueshëm Yorkie Puppies për Shitje, Garanci Shëndetësore, Kontrolluar Veterinar, Stërv

  Gjirokastër 7 mars 09:48
  300 Lek
 • 0 foto
  Pupa me bulldog blu francez
  Kafshe shtepiake

  Pupa me bulldog blu francez

  Djemtë e bukur të kukullave bulldog francezë blu të disponueshëm, të regjistruar të vërtetë për të s

  Gjirokastër 5 mars 00:49
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të adhurueshëm Yorkshire Terrier në dispoz
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të adhurueshëm Yorkshire Terrier në dispoz

  Këlyshë të adhurueshëm Yorkshire Terrier në dispozicion për shitje vetëm në shtëpi të mira. Këlyshë

  Gjirokastër 5 mars 00:49
  300 Lek
 • 0 foto
  Djem dhe vajza Cute Chow Chow në dispozicion
  Kafshe shtepiake

  Djem dhe vajza Cute Chow Chow në dispozicion

  Djem dhe vajza Cute Chow Chow në dispozicion dhe të gatshëm për të shkuar në shtëpi të reja. Vaksinu

  Gjirokastër 5 mars 00:49
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë Puppies adorable në dispozicion
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Puppies adorable në dispozicion

  Pup Pup adorable janë të gatshëm për të shkuar në shtëpi të reja. Vaksinuar, mikroçipur, rrahur deri

  Gjirokastër 5 mars 00:49
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë mahnitëse akita në dispozicion për shitje
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë mahnitëse akita në dispozicion për shitje

  Këto qenush janë rritur në shtëpinë tonë me 3 fëmijë të vegjël dhe qen të tjerë, kështu që do të sho

  Gjirokastër 5 mars 00:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë Chihuahua
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Chihuahua

  vaksinuar plotësisht mikrociprat e krimbur dhe të ikur. Ai do të vijë me një Paketë kone duke përfsh

  Gjirokastër 5 mars 00:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Pjellë e shquar e këlyshëve dalmat.
  Kafshe shtepiake

  Pjellë e shquar e këlyshëve dalmat.

  Të gjitha dokumentet do të sigurohen në ditën e vizitës. Këlyshët janë regjistruar Kc dhe vijnë me 5

  Gjirokastër 5 mars 00:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Kupa Superior Kc Reg Blue Staffordshire Bull Terri
  Kafshe shtepiake

  Kupa Superior Kc Reg Blue Staffordshire Bull Terri

  Superior Kc Reg Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies 3 gra dhe 2 mashkuj, klub Irlandez të regjis

  Gjirokastër 5 mars 00:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Bloodline American Bull Terrier këlyshë për shitje
  Kafshe shtepiake

  Bloodline American Bull Terrier këlyshë për shitje

  Këlyshët amerikanë të Bull Bull Terrier për shitje janë kontrolluar nga vetja, janë bërë mikrochipe,

  Gjirokastër 5 mars 00:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë cute pit pit për shitje
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë cute pit pit për shitje

  këlyshë cute pit pit për shitje në dispozicion pjellë të bukura të 5 qenve .. ata janë gati të largo

  Gjirokastër 5 mars 00:21
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë boksi të disponueshëm
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë boksi të disponueshëm

  Nga një pjellë prej 7 qenush mahnitëse kemi 2 djem dhe 2 vajza në dispozicion për shitje. Këlyshë bu

  Gjirokastër 5 mars 00:21
  290 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të adhurueshëm Shih Tzu për shitje
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të adhurueshëm Shih Tzu për shitje

  Të gjithë këlyshët janë rritur brenda shtëpisë sonë familjare me gjithë dashurinë dhe vëmendjen që u

  Gjirokastër 5 mars 00:21
  300 Lek
 • 0 foto
  Pupe mahnitëse Stafford shire dem terier
  Kafshe shtepiake

  Pupe mahnitëse Stafford shire dem terier

  Ata do të jenë gati për shtëpitë e tyre përgjithmonë. Foshnjat do të shoqërohen mirë gjatë kohës në

  Gjirokastër 5 mars 00:21
  300 Lek
 • 0 foto
  Bulldogu English Rearbullies Rader Femra e Fundit
  Kafshe shtepiake

  Bulldogu English Rearbullies Rader Femra e Fundit

  Jemi të ngazëllyer për të njoftuar lindjen e një pjellë të shumëpritur të meshkujve dhe femrave të v

  Gjirokastër 5 mars 00:09
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë mahnitëse të bulldogut francez
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë mahnitëse të bulldogut francez

  Me dëshirë duke shitur një qenush mahnitëse këlyshë këlyshësh të bulldogut francez. Të lyer dhe të i

  Gjirokastër 5 mars 00:09
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlysh gjermani bari
  Kafshe shtepiake

  Këlysh gjermani bari

  Kennel Club regjistroi këlyshë kurva gjermane Shepherd, të rritur në shtëpi dhe të edukuar për shënd

  Gjirokastër 5 mars 00:09
  300 Lek
 • 0 foto
  Jack Russell Puppies Miniature
  Kafshe shtepiake

  Jack Russell Puppies Miniature

  Këlyshat e Jack Russell-këto janë lloji i miniaturës - nëna quhet Minnie pasi ajo është një cirk shu

  Gjirokastër 5 mars 00:01
  200 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë Golden Retriever- Mashkull dhe Femër
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Golden Retriever- Mashkull dhe Femër

  Këlyshë mashkull dhe femër Golden Retriever. Ata janë 10 javë të vjetër, kanë kontrolluar veturat, j

  Gjirokastër 5 mars 00:01
  300 Lek
 • 0 foto
  Akc regjistroi këlyshë të Bulldog-ut në anglisht
  Kafshe shtepiake

  Akc regjistroi këlyshë të Bulldog-ut në anglisht

  Këlyshë super të adhurueshëm në anglisht Bulldog. Aq i butë dhe i dashur. Unë kam një mashkull dhe n

  Gjirokastër 4 mars 23:49
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të adhurueshëm Bichon Frize Puppies gati t
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të adhurueshëm Bichon Frize Puppies gati t

  -Vaccination / Microchip -Kualiteti Tajvan -Pas gjinisë në dispozicion -Temperament i shkëlqyeshëm -

  Gjirokastër 4 mars 23:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshët e Yorkshire gati për shtëpi të reja tani
  Kafshe shtepiake

  Këlyshët e Yorkshire gati për shtëpi të reja tani

  Këtu kam për shitje 4 vajza të bukura të Yorkshire 2 dhe 2 djem patën pushimet e para dhe mikroçapë

  Gjirokastër 4 mars 23:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë Cute Qentë miniaturë kokosh
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Cute Qentë miniaturë kokosh

  Kemi një petk të bukur, kosh, vajza dhe djem dhe të gjithë këlyshët do të duhet të kenë ... vaksinim

  Gjirokastër 4 mars 23:29
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë të adhurueshëm të bulldogut francez
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë të adhurueshëm të bulldogut francez

  Këto këlyshë të adhurueshëm të Bulldogut Francez janë gati për një shtëpi të re të dashur! Bulldog f

  Gjirokastër 4 mars 17:41
  300 Lek
 • 0 foto
  këlyshë të bukur shiba inu
  Kafshe shtepiake

  këlyshë të bukur shiba inu

  Këto këlyshë të bukur Shiba Inu janë në kërkim të një shtëpie të re përgjithmonë! Këto këlyshë të ëm

  Gjirokastër 4 mars 17:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Krem ynë i bukur kc reg chow
  Kafshe shtepiake

  Krem ynë i bukur kc reg chow

  Cloudlet Tia lindi 5 qenush të bukur më 27 gusht 4 djem dhe 1 vajzë. Motra është Tomukoo MyBoyAlfie

  Gjirokastër 4 mars 17:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Kone mahnitëse akita 2 femra 2 meshkuj.
  Kafshe shtepiake

  Kone mahnitëse akita 2 femra 2 meshkuj.

  Këto qenush janë rritur në shtëpinë tonë me 3 fëmijë të vegjël dhe qen të tjerë, kështu që do të sho

  Gjirokastër 4 mars 17:41
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë dalmat.
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë dalmat.

  Të gjitha dokumentet do të sigurohen në ditën e vizitës. Këlyshët janë regjistruar Kc dhe vijnë me 5

  Gjirokastër 4 mars 17:29
  300 Lek
 • 0 foto
  Këlyshë doberman pincher
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë doberman pincher

  Ne jemi të kënaqur të njoftojmë pjellën e Sapphire-it për këlyshët e bukur të shëndetshëm Doberman.

  Gjirokastër 4 mars 17:09
  300 Lek
 • 0 foto
  Kupa Superior Kc Blue Staffordshire Bull Terrier
  Kafshe shtepiake

  Kupa Superior Kc Blue Staffordshire Bull Terrier

  Superior Kc Reg Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies 3 mashkull dhe 2 meshkuj, klub irlandez i qe

  Gjirokastër 4 mars 17:09
  300 Lek