Sarandë

Sport & Rekreacion në shitje në Sarandë

 • 1 foto
  kotele bengalësh
  Kafshe shtepiake

  kotele bengalësh

  Këtu janë disa kotele bengalësh të disponueshëm që janë tre muajsh, kanë vetura të kontrolluara, të

  Sarandë 24 mars 16:38
  1 €
 • 0 foto
  Majmunët Marmoset për shitje dhe birësim
  Kafshe shtepiake

  Majmunët Marmoset për shitje dhe birësim

  Majmunët Marmoset për shitje dhe birësim Majmunët Marmoset Mashkull dhe Femra në dispozicion Majmunë

  Sarandë 12 mars 00:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kotele mahnitëse Shorthair Britanike, whatssapp me
  Kafshe shtepiake

  Kotele mahnitëse Shorthair Britanike, whatssapp me

  Kotele mahnitëse Shorthair Britanike, whatssapp me në: +17606181097 Linjat e kampionit Kotele të buk

  Sarandë 8 mars 02:41
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Këlyshë Akita
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë Akita

  Këlyshë të adhurueshëm prejardhje Akita për shitje Këlyshë absolutisht simpatikë të Akitës me prejar

  Sarandë 7 mars 14:00
  300 €
 • 3 foto
  Këlyshë amerikanë të Bulldogut
  Kafshe shtepiake

  Këlyshë amerikanë të Bulldogut

  Shuplakat e mrekullueshme të bulldogut amerikan për shitje. Nëna është rritur me 4 fëmijë. Mami mund

  Sarandë 7 mars 14:00
  400 €
 • 2 foto
  bulldog anglez
  Kafshe shtepiake

  bulldog anglez

  Këtu mund të gjeni disa qenushë bulldog anglez që janë tre muajsh, vet  kontrolluar, dewormed, i s

  Sarandë 3 mars 10:41
  1 €
 • 1 foto
   Labrador retriever
  Kafshe shtepiake

  Labrador retriever

  Këtu janë disa qenush Labrador retriever në dispozicion që ata janë tre muaj të vjetër, vet  kontro

  Sarandë 3 mars 10:35
  1 €
 • 2 foto
  Gouden ara papegaaien
  Kafshe shtepiake

  Gouden ara papegaaien

  Schone en aanhankelijke baby's Gouden ara papegaaien nu te koop, ze zijn actueel en schieten goed op

  Sarandë 24 shkurt 08:29
  1 €
 • 2 foto
   Hyacith ara's
  Kafshe shtepiake

  Hyacith ara's

  Dierenarts gecontroleerd en lief uitziende baby's Hyacith ara's te koop, ze zijn goed voor kinderen

  Sarandë 24 shkurt 08:28
  1 €
 • 2 foto
  bulldogut francez
  Kafshe shtepiake

  bulldogut francez

  Këtu janë disa këlyshë në dispozicion të bulldogut francez që janë tre muajsh, vet i kontrolluar, i

  Sarandë 21 shkurt 12:27
  1 €
 • 2 foto
   chow chow
  Kafshe shtepiake

  chow chow

  Këtu janë disa këlyshë të bukur chow chow ata janë 3months vjetër, vet të kontrolluar, të vaksinuar,

  Sarandë 15 shkurt 09:47
  200 €
 • 2 foto
  francezë bulldog,
  Kafshe shtepiake

  francezë bulldog,

  Këtu janë disa këlyshë bukuroshe francezë bulldog, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar vet,

  Sarandë 15 shkurt 09:17
  200 €
 • 0 foto
   amerikanë të bulldogut
  Kafshe shtepiake

  amerikanë të bulldogut

  Këtu janë disa këlyshë të bukur amerikanë të bulldogut, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar

  Sarandë 9 shkurt 10:21
  150 €
 • 2 foto
   francezë bulldog,
  Kafshe shtepiake

  francezë bulldog,

  Këtu janë disa këlyshë bukuroshe francezë bulldog, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar vet,

  Sarandë 9 shkurt 10:14
  150 €
 • 2 foto
   bukur Shih tzu,
  Kafshe shtepiake

  bukur Shih tzu,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur Shih tzu, ata janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga vetja, të va

  Sarandë 8 shkurt 03:57
  150 €
 • 2 foto
  bukur të Labradorit
  Kafshe shtepiake

  bukur të Labradorit

  Këtu janë disa tërheqës të bukur të Labradorit, ata janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga vetja,

  Sarandë 8 shkurt 03:55
  150 €
 • 2 foto
   Golden Retriever
  Kafshe shtepiake

  Golden Retriever

  Këtu janë disa Golden Retriever të bukur, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar nga vetja, të

  Sarandë 8 shkurt 03:53
  150 €
 • 2 foto
  bukura të Jorkie,
  Kafshe shtepiake

  bukura të Jorkie,

  Këtu janë disa terrene të bukura të Jorkie, ata janë 3 muajsh të vjetër, vet të kontrolluar, të vaks

  Sarandë 8 shkurt 03:52
  150 €
 • 2 foto
  bukura të Bostonit,
  Kafshe shtepiake

  bukura të Bostonit,

  Këtu janë disa terrene të bukura të Bostonit, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar nga vetja,

  Sarandë 8 shkurt 03:50
  150 €
 • 1 foto
  bukur këlyshësh
  Kafshe shtepiake

  bukur këlyshësh

  Këtu janë disa këlyshë të bukur këlyshësh, ata janë 3 muajsh të vjetër, të verifikuar nga vetja, të

  Sarandë 8 shkurt 03:49
  150 €
 • 2 foto
  bukur maltë
  Kafshe shtepiake

  bukur maltë

  Këtu janë disa këlyshë të bukur maltë, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar nga dhjami, vaksi

  Sarandë 7 shkurt 08:47
  150 €
 • 2 foto
  bulldogut anglezë,
  Kafshe shtepiake

  bulldogut anglezë,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur të bulldogut anglezë, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yn

  Sarandë 7 shkurt 08:46
  200 €
 • 2 foto
  francezë bulldog,
  Kafshe shtepiake

  francezë bulldog,

  Këtu janë disa këlyshë bukuroshe francezë bulldog, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyr

  Sarandë 7 shkurt 08:44
  150 €
 • 2 foto
  britanike shorthair
  Kafshe shtepiake

  britanike shorthair

  Këtu janë disa kotele britanike shorthair në dispozicion të dy seksi të gatshëm për të shkuar në sht

  Sarandë 7 shkurt 08:20
  150 €
 • 2 foto
  kotele bengale
  Kafshe shtepiake

  kotele bengale

  Këtu janë disa kotele bengale të disponueshme që të dy seksi të gatshëm për të shkuar në shtëpitë e

  Sarandë 7 shkurt 08:15
  150 €
 • 2 foto
   bukura të Bostonit
  Kafshe shtepiake

  bukura të Bostonit

  Këtu janë disa terrene të bukura të Bostonit, ato janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar nga dhjami

  Sarandë 4 shkurt 09:02
  150 €
 • 3 foto
   bukur chihuahua,
  Kafshe shtepiake

  bukur chihuahua,

  Këtu janë disa qenushë të bukur chihuahua, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyrë, të va

  Sarandë 4 shkurt 08:46
  150 €
 • 1 foto
  francezë bulldog
  Kafshe shtepiake

  francezë bulldog

  Këtu janë disa qenushë të bukur francezë bulldog, që janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga vetja

  Sarandë 29 janar 12:18
  150 €
 • 1 foto
   bulldogut anglez,
  Kafshe shtepiake

  bulldogut anglez,

  Këtu janë disa qenushë të bukur të bulldogut anglez, që janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga ve

  Sarandë 29 janar 12:16
  200 €
 • 2 foto
  Beagle,
  Kafshe shtepiake

  Beagle,

  Këtu janë disa qenushë të bukur Beagle, të cilët janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga vetja, të

  Sarandë 28 janar 08:21
  200 €
 • 2 foto
   frikës së Bichon
  Kafshe shtepiake

  frikës së Bichon

  Këtu janë disa qenush të bukur pomeranez, të cilët janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar nga vetja,

  Sarandë 28 janar 08:19
  200 €
 • 1 foto
  bukur puçrrash
  Kafshe shtepiake

  bukur puçrrash

  Këtu janë disa qenushë të bukur puçrrash, që janë 3 muajsh të vjetër, vet të kontrolluar, të vaksinu

  Sarandë 28 janar 08:03
  1 €
 • 1 foto
  Retrievers Labrador
  Kafshe shtepiake

  Retrievers Labrador

  Retrievers Labrador Tani kemi një djalë në dispozicion dhe të gatshëm të na lërë. Ata janë rritur

  Sarandë 21 janar 04:44
  200 €
 • 2 foto
  English Bulldog Puppy
  Kafshe shtepiake

  English Bulldog Puppy

  Kampion Sired Akc English Bulldog Puppy Takohu me fat! Hanny ata janë NZkc Mashkull Sired Champion

  Sarandë 8 janar 12:02
  200 €
 • 2 foto
  siberian Husky
  Kafshe shtepiake

  siberian Husky

  Pupa të adhurueshëm me siberian Husky Kam katër këlyshë Siberian Husky të pastër, të zezë dhe të ba

  Sarandë 3 janar 11:09
  250 €
 • 3 foto
   franceze Bulldog
  Kafshe shtepiake

  franceze Bulldog

  Këlyshë franceze Bulldog Hi! Unë jam Izzy! Unë jam princesha e këtij vendi. Më pëlqen të luaj dhe m

  Sarandë 3 janar 11:06
  1 €
 • 2 foto
  chow chow
  Kafshe shtepiake

  chow chow

  Këlyshi im i bukur chow chow ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur me kujdes

  Sarandë 22 nëntor 21:34
  1 €
 • 2 foto
  e bukur e qengjave
  Kafshe shtepiake

  e bukur e qengjave

  Këlyshja ime e bukur e qengjave ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur me kuj

  Sarandë 21 nëntor 16:15
  1 €
 • 2 foto
  labradorit retriever
  Kafshe shtepiake

  labradorit retriever

  Këlyshja ime e bukur e labradorit retriever kanë pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Z

  Sarandë 16 nëntor 08:14
  1 €
 • 2 foto
  Akitas Mashkull Dhe Femër
  Kafshe shtepiake

  Akitas Mashkull Dhe Femër

  Akitas Mashkull Dhe Femër Unë kam dy Akitas që kanë nevojë për ri-homing. Mundësisht për të pronar

  Sarandë 15 tetor 11:56
  160 €
 • 3 foto
  Bulldog francez në dispozicion për shitje
  Kafshe shtepiake

  Bulldog francez në dispozicion për shitje

  Bulldog francez në dispozicion për shitje Kemi një pjellë bukuroshe prej 7 bulldogësh francezë Blue

  Sarandë 15 tetor 11:54
  200 €
 • 1 foto
  OFERTE FALAS .
  Kafshe shtepiake

  OFERTE FALAS .

  Një ofertë kredie për nevojat tuaja dhe për zbatimin e projektit tuaj Email: [email protected]

  Sarandë 14 tetor 14:22
  300.000 €
 • 3 foto
  Cockapoos Super Miniatura Mahnitëse të bukura
  Kafshe shtepiake

  Cockapoos Super Miniatura Mahnitëse të bukura

  Cockapoos Super Miniatura Mahnitëse të bukura Këlyshë të bukur Cockapoo në dispozicion, Nëna është

  Sarandë 11 tetor 20:30
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Prekrasan muški Chow Chow treba novi dom
  Kafshe shtepiake

  Prekrasan muški Chow Chow treba novi dom

  Prekrasan muški Chow Chow treba novi dom Sve štence dolaze s štenećom vrećicom s dobrima i hranom.

  Sarandë 3 tetor 10:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Behringer X32 Digital Mixing
  Instrumente muzikore dhe paisje

  Behringer X32 Digital Mixing

  our company products are brand new, factory sealed in the original box with complete accessories. C

  Sarandë 18 shtator 23:38
  1.050 €
 • 1 foto
  Lexoni 100%
  Koleksione

  Lexoni 100%

  Përshëndetje, a keni nevojë për financime për projektet tuaja? A keni nevojë për financime për të re

  Sarandë 8 shtator 12:18
  500.000 €
 • 1 foto
  Këtu është një mundësi e shpejtë e huasë për ju
  Bileta / Udhetime

  Këtu është një mundësi e shpejtë e huasë për ju

  Përshëndetje Për t'i ndihmuar prindërit të organizojnë vitin shkollor 2019-2020, ne zgjodhëm projek

  Sarandë 2 shtator 11:56
  5.000 €
 • 5 foto
  Shes hotel
  Bileta / Udhetime

  Shes hotel

  Shes Hotel ne Sarande 1.5 km nga qendra 50 m nga deti 20 m nga rruga Butrint -Sarande ne pozicion pe

  Sarandë 26 gusht 01:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  pioneer ddj sx2
  Instrumente muzikore dhe paisje

  pioneer ddj sx2

  We sell new electronic products such as guitars, keyboards, saxophones, electronic drums, mixers, mi

  Sarandë 20 gusht 12:11
  495 €
 • 2 foto
  Kotele e bukur Siameze për shitje dhe birësim
  Kafshe shtepiake

  Kotele e bukur Siameze për shitje dhe birësim

  e vogla siat çokollatë e dashur siameze dhe babai është një pikë e sigurt besnike e lojërave dhe e b

  Sarandë 20 gusht 12:11
  1 €