Prishtinë

Teknik dhe paisje në shitje në Prishtinë

 • 6 foto
  Kompjuter komplet
  Teknik dhe paisje

  Kompjuter komplet

  I5 9400 2.90hz Nvidia 1660 super 6gb S...

  Prishtinë 29 shkurt 22:16
  750 €
 • 2 foto
  Shes tenxheren expres
  Teknik dhe paisje

  Shes tenxheren expres

  Shes tenxheren expres, shumë pak e përdo...

  Prishtinë 26 shkurt 15:18
  30 €
 • 2 foto
  Shes frizin Gorenje (400 litrash)
  Teknik dhe paisje

  Shes frizin Gorenje (400 litrash)

  Shes frizin Gorenje (400 litrash). Frizi...

  Prishtinë 26 shkurt 14:26
  150 €
 • 3 foto
  Shes Nxemëse me plin (me bocën e vet të plinit)
  Teknik dhe paisje

  Shes Nxemëse me plin (me bocën e vet të plinit)

  Shes nxemësen me plin (me bocën e vet të...

  Prishtinë 26 shkurt 14:22
  35 €
 • 3 foto
  Shitet kaldaja me nafte
  Teknik dhe paisje

  Shitet kaldaja me nafte

  Shes kaldajeneme naft 100 kw te nxemjes ...

  Prishtinë 7 shkurt 08:01
  1.500 €
 • 3 foto
  ZBRITJE FINALE Smart watch Q12
  Teknik dhe paisje

  ZBRITJE FINALE Smart watch Q12

  ZBRITJE FINALE -Smart watch Q12 me Gps p...

  Prishtinë 6 shkurt 15:35
  16 €
 • 1 foto
  SMART WIFI TERMOSTAT - Kurse energjin e shpenzuar deri 25%
  Teknik dhe paisje

  SMART WIFI TERMOSTAT - Kurse energjin e shpenzuar deri 25%

  • Model Tjeter
  Prishtinë 30 janar 02:49
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Lavatriçe Gorenje e Perdorur ne rregullt te rregullt
  Teknik dhe paisje

  Lavatriçe Gorenje e Perdorur ne rregullt te rregullt

  Shes Lavatriçe ne gjendje shum te mire p...

  Prishtinë 30 janar 02:44
  40 €
 • 1 foto
  Elektro Servis Dardania
  Teknik dhe paisje

  Elektro Servis Dardania

  Elektro servis Dardania Servisi i paisj...

  Prishtinë 29 janar 23:07
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kamin
  Teknik dhe paisje

  Kamin

  Kamini ne gjendje te rregullt, per shitj...

  Prishtinë 29 janar 22:58
  100 €
 • 4 foto
  Frigorifer mund edhe te ngrije
  Teknik dhe paisje

  Frigorifer mund edhe te ngrije

  Firma williams...

  Prishtinë 29 janar 22:17
  800 €
 • 2 foto
  Shporet alfa 90
  Teknik dhe paisje

  Shporet alfa 90

  Shitet shporeti Alfa 90 Ne gjendje shum ...

  Prishtinë 29 janar 22:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shporet me rrym
  Teknik dhe paisje

  Shporet me rrym

  Shporet me rrym qmim shum i lire...

  Prishtinë 29 janar 21:58
  100 €
 • 4 foto
  Kalldaj elektrike 24 kw
  Teknik dhe paisje

  Kalldaj elektrike 24 kw

  Shitet Kalldaja per ngrohje (Jakova 24 k...

  Prishtinë 29 janar 21:47
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Maqina per Lagështi Myk vllag ME QIRA☎️✔️
  Teknik dhe paisje

  Maqina per Lagështi Myk vllag ME QIRA☎️✔️

  Aparate kundër Lagështis💧- Mykut IPEN ME...

  Prishtinë 29 janar 20:49
  1 €
 • 2 foto
  Fshesë eletrike
  Teknik dhe paisje

  Fshesë eletrike

  Shitet fshesa elektrike e markes Samsung...

  Prishtinë 29 janar 20:22
  40 €
 • 4 foto
  Kalldaj dhe Radiator
  Teknik dhe paisje

  Kalldaj dhe Radiator

  Kalldaja esht prodhim i Gjilanit 12 kw n...

  Prishtinë 29 janar 20:10
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fshesë për pastrimin e karrigave, kauqave, tepihëve
  Teknik dhe paisje

  Fshesë për pastrimin e karrigave, kauqave, tepihëve

  Shitet fshesa Fantom limpo professional...

  Prishtinë 29 janar 19:48
  920 €
 • 1 foto
  Kalldaj me rrym
  Teknik dhe paisje

  Kalldaj me rrym

  Shitet Kalldaja per ngrohje (Kaspel 24 k...

  Prishtinë 29 janar 18:38
  700 €
 • 3 foto
  Lavatriqe
  Teknik dhe paisje

  Lavatriqe

  • WA
  Prishtinë 29 janar 18:04
  160 €
 • 1 foto
  Shitet fshisa
  Teknik dhe paisje

  Shitet fshisa

  Ne gjendje te rregullt...

  Prishtinë 29 janar 17:34
  200 €
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  ble4jm lavatriqe me defekt gorenje beko ...

  Prishtinë 29 janar 16:00
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259
  Teknik dhe paisje

  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259

  mjeshter per lavatriqe gorenje beko etje...

  Prishtinë 29 janar 15:58
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  blejm lavatriqe me defekt gorenje beko e...

  Prishtinë 29 janar 15:57
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259
  Teknik dhe paisje

  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259

  mjeshter per lavatriqe gorenje beko etje...

  Prishtinë 29 janar 15:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259
  Teknik dhe paisje

  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259

  mjeshter per lavatriqe gorenje beko etj ...

  Prishtinë 29 janar 15:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  blejm lavatriqe me defekt gorenje beko e...

  Prishtinë 29 janar 15:43
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  blejm lavatriqe me defekt gorenje beko e...

  Prishtinë 29 janar 15:42
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  blejm lavatriqe me defekt gorenje beko e...

  Prishtinë 29 janar 15:41
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259
  Teknik dhe paisje

  MJESHTER PER LAVATRIQE +38345212259

  mjeshter per lavatriqe gorenje beko etje...

  Prishtinë 29 janar 15:40
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259
  Teknik dhe paisje

  BLEJM LAVATRIQE ME DEFEKT +38345212259

  blejm lavatriqe me defekt gorenje beko e...

  Prishtinë 29 janar 15:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shes mini shporetin elektrik.
  Teknik dhe paisje

  Shes mini shporetin elektrik.

  Shes mini shporetin elekrik, ka dy pllak...

  Prishtinë 29 janar 15:27
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Maqine e eneve empero me defekt
  Teknik dhe paisje

  Maqine e eneve empero me defekt

  Maqine e eneve empero me defekt ju ka th...

  Prishtinë 29 janar 15:13
  100 €
 • 3 foto
  Furra empero me dy kat
  Teknik dhe paisje

  Furra empero me dy kat

  Furra empero me dy kat I mungon shamoti ...

  Prishtinë 29 janar 15:12
  300 €
 • 3 foto
  Friz italian
  Teknik dhe paisje

  Friz italian

  Friz italian mund edhe te ngrije shum i ...

  Prishtinë 29 janar 15:05
  900 €
 • 2 foto
  beko enelarese
  Teknik dhe paisje

  beko enelarese

  nuk i punon pompa e ujit te pastert...

  Prishtinë 29 janar 15:05
  110 €
 • 2 foto
  Fshese me vakum -Robotik
  Teknik dhe paisje

  Fshese me vakum -Robotik

  Shitet feshesa robotike e re!...

  Prishtinë 29 janar 14:46
  150 €
 • 1 foto
  Shitet termo 3KWH
  Teknik dhe paisje

  Shitet termo 3KWH

  Shitet termo ne gjendje te rregullt! Tra...

  Prishtinë 29 janar 14:46
  150 €
 • 3 foto
  Kumor 3x3.50m +10-(-30)
  Teknik dhe paisje

  Kumor 3x3.50m +10-(-30)

  Kumora dhoma per ftofje dy zonale me plu...

  Prishtinë 29 janar 14:39
  5.000 €
 • 7 foto
  Shes frigoriferin të posacshëm për venë+shampanjë
  Teknik dhe paisje

  Shes frigoriferin të posacshëm për venë+shampanjë

  • Model Tjeter
  Prishtinë 29 janar 13:54
  220 €
 • 2 foto
  Shes ngrohësin Bester
  Teknik dhe paisje

  Shes ngrohësin Bester

  • Model Tjeter
  Prishtinë 29 janar 13:54
  28 €
 • 4 foto
  Shporet montues Siemens
  Teknik dhe paisje

  Shporet montues Siemens

  • Siemens
  Prishtinë 29 janar 13:54
  230 €
 • 3 foto
  Shes frigorifer+friz SIEMENS
  Teknik dhe paisje

  Shes frigorifer+friz SIEMENS

  Shes frigorifer+friz SIEMENS.I përdorur....

  Prishtinë 29 janar 13:54
  185 €
 • 1 foto
  Shes stufën për ngrohje
  Teknik dhe paisje

  Shes stufën për ngrohje

  Shes stufën për ngrohje....

  Prishtinë 29 janar 13:53
  65 €
 • 3 foto
  Shes frigorifer+friz BEKO
  Teknik dhe paisje

  Shes frigorifer+friz BEKO

  Në gjendje shumë të mirë. Pak i përdorur...

  Prishtinë 29 janar 13:53
  230 €
 • 3 foto
  Larëse enësh gjysmëmontuese-12 persona Bosch
  Teknik dhe paisje

  Larëse enësh gjysmëmontuese-12 persona Bosch

  • Model Tjeter
  Prishtinë 29 janar 13:53
  230 €
 • 3 foto
  Enëlarëse Miele për 12 persona(Model i ri)
  Teknik dhe paisje

  Enëlarëse Miele për 12 persona(Model i ri)

  • Miele
  Prishtinë 29 janar 13:53
  230 €
 • 3 foto
  Enëlarëse për 12 persona Siemens
  Teknik dhe paisje

  Enëlarëse për 12 persona Siemens

  ...

  Prishtinë 29 janar 13:53
  220 €
 • 3 foto
  Shes enëlarëse Siemens(gjysmë-montuese) digjitale
  Teknik dhe paisje

  Shes enëlarëse Siemens(gjysmë-montuese) digjitale

  Shes enëlarëse Siemens (gjysmë-montuese)...

  Prishtinë 29 janar 13:53
  250 €
 • 3 foto
  Shes shporetin
  Teknik dhe paisje

  Shes shporetin

  Shes shporetin i cili është në gjendje t...

  Prishtinë 29 janar 13:53
  160 €