Telefona celulare në shitje në Graçanicë

 • 2 foto
  Apple iPhone Xs 256GB "Fabrika
  Telefona celulare

  Apple iPhone Xs 256GB "Fabrika

  Apple iPhone Xs 256GB "Fabrika e hapur" 4G LTE iOS WiFi 12MP Kamera Për shitje me ofertë zbritje

  Graçanicë 4 qershor 12:49
  600 €
 • 4 foto
  Apple iPhone XS - 256GB - Ari (i shkyçur) A1920 (CDMA + GSM)
  Telefona celulare

  Apple iPhone XS - 256GB - Ari (i shkyçur) A1920 (CDMA + GSM)

  Apple iPhone XS - 256GB - Ari (i shkyçur) A1920 (CDMA + GSM) PRODUCT TONA: janë lajme krunde

  Graçanicë 25 maj 03:00
  420 €
 • 1 foto
  Sell Samsung Galaxy S10+ 512GB Ramadan Promo!!!
  Telefona celulare

  Sell Samsung Galaxy S10+ 512GB Ramadan Promo!!!

  RAMADAN PROMO!!! BUY 5 GET 1 FREE Available in Various Colors Sealed In Box Complete Accessorie

  Graçanicë 6 maj 12:48
  350 €
 • 7 foto
  NEW! Apple iPhone XS MAX 512gb
  Telefona celulare

  NEW! Apple iPhone XS MAX 512gb

  CONTACT:: WhatsApp :: +447459822571 SKYPE :: millswane63 Email :: [email protected]

  Graçanicë 9 prill 03:09
  570 €
 • 1 foto
  Buy Now Apple iPhone XS Max XR XS X 8 Plus 7 Plus All Sealed
  Telefona celulare

  Buy Now Apple iPhone XS Max XR XS X 8 Plus 7 Plus All Sealed

  GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. We sell mobiles phones,game consoles, gadgets & Smart Watches in wh

  Graçanicë 28 shkurt 13:01
  300 €
 • 2 foto
  Apple iPhone 8 Plus Fabrika e Hapur AT & T Verizon T-Mobile Sprint 64GB 256GB I ri
  Telefona celulare

  Apple iPhone 8 Plus Fabrika e Hapur AT & T Verizon T-Mobile Sprint 64GB 256GB I ri

  Apple iPhone 8 Plus Fabrika e Hapur AT & T Verizon T-Mobile Sprint 64GB 256GB I ri Për shitje m

  Graçanicë 9 janar 12:20
  400 €
 • 1 foto
  Samsung Galaxy S9 SM-G960U1- 64GB - Blu e Zezë Blu (
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S9 SM-G960U1- 64GB - Blu e Zezë Blu (

  Samsung Galaxy S9 SM-G960U1- 64GB - Blu e Zezë Blu (Fabrika e Hapur) 9/10 Na kontaktoni në:

  Graçanicë 4 janar 05:20
  510 €
 • 1 foto
  Softueri i Apple iPhone 6 i Shkyçur GSM SmartPhone AT & T T-mobile 16GB 64GB 128GB
  Telefona celulare

  Softueri i Apple iPhone 6 i Shkyçur GSM SmartPhone AT & T T-mobile 16GB 64GB 128GB

  Softueri i Apple iPhone 6 i Shkyçur GSM SmartPhone AT & T T-mobile 16GB 64GB 128GB Për shitje m

  Graçanicë 3 janar 21:14
  100 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy s8 sm-g950f - 64gb-orkide gri (pa Simlock) Smartphone Viber chat: +22996540322
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy s8 sm-g950f - 64gb-orkide gri (pa Simlock) Smartphone Viber chat: +22996540322

  Samsung Galaxy s8 sm-g950f - 64gb-orkide gri (pa Simlock) Smartphone Viber chat: +22996540322 Për

  Graçanicë 10 dhjetor 00:12
  400 €
 • 2 foto
  Apple iPhone 6S 64GB Fabrika e Hapur AU Stock 12 Muaj Garanci Viber chat: +22996540322
  Telefona celulare

  Apple iPhone 6S 64GB Fabrika e Hapur AU Stock 12 Muaj Garanci Viber chat: +22996540322

  Apple iPhone 6S 64GB Fabrika e Hapur AU Stock 12 Muaj Garanci Viber chat: +22996540322 Për shitje

  Graçanicë 10 dhjetor 00:03
  180 €
 • 2 foto
  Apple iPhone XS Max - 256GB - Ari (i Hapur) A1921 (CDMA + GSM) (CA)
  Telefona celulare

  Apple iPhone XS Max - 256GB - Ari (i Hapur) A1921 (CDMA + GSM) (CA)

  Apple iPhone XS Max - 256GB - Ari (i Hapur) A1921 (CDMA + GSM) (CA) Oferta masive e zbritjes Xmas

  Graçanicë 6 dhjetor 13:12
  600 €
 • 6 foto
  Apple iPhone XS Max - 256GB - Argjend
  Telefona celulare

  Apple iPhone XS Max - 256GB - Argjend

  PROMO PROMO PROMO Blej 1 merrni 1 falas iPhone 5s plus Blej 2 merrni 1 XS Max Free Blej 5 m

  Graçanicë 23 nëntor 01:37
  500 €
 • 2 foto
  Apple iPhone XS Max - Hapësira Gri - 512GB - E ZBUKUR - OLED - WIFI - KAMERA
  Telefona celulare

  Apple iPhone XS Max - Hapësira Gri - 512GB - E ZBUKUR - OLED - WIFI - KAMERA

  Apple iPhone XS Max - Hapësira Gri - 512GB - E ZBUKUR - OLED - WIFI - KAMERA Xmas shitjet promovues

  Graçanicë 18 nëntor 11:21
  500 €
 • 3 foto
  Apple iPhone X 256GB (fabrika e hapur)
  Telefona celulare

  Apple iPhone X 256GB (fabrika e hapur)

  Për më shumë Equires na kontaktoni përmes Email: [email protected] Biseda WhatsApp 24HRS:

  Graçanicë 6 nëntor 15:04
  450 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy S8 Aktive SM-G892 - 64GB - Titanium Gold (GSM Lexuara) + Ekstra
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S8 Aktive SM-G892 - 64GB - Titanium Gold (GSM Lexuara) + Ekstra

  Samsung Galaxy S8 Aktive SM-G892 - 64GB - Titanium Gold (GSM Lexuara) + Ekstra Për shitje me ofer

  Graçanicë 30 tetor 14:00
  250 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy S8 Plus G955F - 64 / 128GB Smartphone
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S8 Plus G955F - 64 / 128GB Smartphone

  Samsung Galaxy S8 Plus G955F - 64 / 128GB (SIM pa hapur) - Smartphone Whatsapp +13133263409

  Graçanicë 19 shtator 18:20
  400 €
 • 1 foto
  Apple iPhone X 256GB unlocked Smartphone
  Telefona celulare

  Apple iPhone X 256GB unlocked Smartphone

  I RI & I MBAJTUR APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / iOS 10 I Lexuar NGJYRA: E Kuqe, J

  Graçanicë 11 korrik 20:36
  300 €
 • 3 foto
  Promo Offer : iPhone x,Samsung S9 Plus,iPhone 8 Plus,Note 8
  Telefona celulare

  Promo Offer : iPhone x,Samsung S9 Plus,iPhone 8 Plus,Note 8

  SELLING ORIGINAL MOBILE PHONES AND ELECTRONICS IN STORE. BUY 5 UNIT OF MOBILE PHONES AND GET 2 U

  Graçanicë 19 qershor 22:59
  300 €
 • 2 foto
  Apple-Iphone-5s 32gb
  Telefona celulare

  Apple-Iphone-5s 32gb

  Apple-Iphone-5s 32gb Lexuara Smartphone        kontaktoni me mua për përgjigje të shpejtë dhe shpër

  Graçanicë 29 maj 13:15
  75 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935A
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935A

  Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935A Mesnatë e Zezë Zgjeroi Smartphone        kontaktoni me mua për përg

  Graçanicë 29 maj 13:11
  300 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy s8 plus 64GB
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy s8 plus 64GB

  Samsung Galaxy s8 plus 64GB Midnight Black Zbuloi Smartphone        kontaktoni me mua për përgjigje

  Graçanicë 29 maj 13:03
  450 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB

  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB Midnight Zi Zbuloi Smartphone        kontaktoni me mua për përgj

  Graçanicë 29 maj 13:01
  550 €
 • 3 foto
  Samsung Galaxy S9 + Plus 64 GB SM G965U fábrica desbloqueada
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S9 + Plus 64 GB SM G965U fábrica desbloqueada

  Fabrika e Samsung Galaxy S9 + Plus 64GB SM G965U është e hapur        kontaktoni me mua për përgjig

  Graçanicë 29 maj 12:58
  620 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy S9 Plus + 64GB SM G965U Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S9 Plus + 64GB SM G965U Lexuara +1 (518) 6597304

  Fabrika e Samsung Galaxy S9 + Plus 64GB SM G965U është e hapur           Për përgjigje të shpejtë d

  Graçanicë 17 maj 21:55
  650 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB Lexuara +1 (518) 6597304

  Samsung Galaxy Note8 SM N950 256GB Midnight Zi Zbuloi Smartphone           Për përgjigje të shpejtë

  Graçanicë 17 maj 21:51
  530 €
 • 1 foto
  Samsung Galaxy S8 plus 64GB Midnight Black Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S8 plus 64GB Midnight Black Lexuara +1 (518) 6597304

  Samsung Galaxy s8 plus 64GB Midnight Black Zbuloi Smartphone           Për përgjigje të shpejtë dhe

  Graçanicë 17 maj 21:50
  410 €
 • 1 foto
  Apple iPhone 6s Plus 128GB Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Apple iPhone 6s Plus 128GB Lexuara +1 (518) 6597304

  Apple iPhone 6s Plus 128GB E hapur           Për përgjigje të shpejtë dhe shpërndarje.   WHATSAP

  Graçanicë 17 maj 21:46
  300 €
 • 1 foto
  Apple iPhone 8 Plus 256 GB Hapësira e Gri Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Apple iPhone 8 Plus 256 GB Hapësira e Gri Lexuara +1 (518) 6597304

  Apple iPhone 8 Plus 256GB Hapësira Gri Lexuara Smartphone           Për përgjigje të shpejtë dhe sh

  Graçanicë 17 maj 21:44
  560 €
 • 0 foto
  Apple iPhone 7 Plus 256GB Kuq Lexuara +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Apple iPhone 7 Plus 256GB Kuq Lexuara +1 (518) 6597304

  Apple iPhone 7 Plus 256GB Kuq Lexuara Smartphone           Për përgjigje të shpejtë dhe shpërndarje

  Graçanicë 17 maj 21:40
  400 €
 • 1 foto
  Apple Macbook Touch Bar 13 inç 2017 +1 (518) 6597304
  Telefona celulare

  Apple Macbook Touch Bar 13 inç 2017 +1 (518) 6597304

  Apple Macbook Touchbar 13 inç model 2017           Për përgjigje të shpejtë dhe shpërndarje.   W

  Graçanicë 17 maj 21:35
  760 €
 • 1 foto
  Apple iPhone X - 64GB - Hapësira gri (Verizon) A1865 (CDMA + GSM) - MINT
  Telefona celulare

  Apple iPhone X - 64GB - Hapësira gri (Verizon) A1865 (CDMA + GSM) - MINT

  Apple iPhone X - 64GB - Hapësira gri (Verizon) A1865 (CDMA + GSM) - MINT Për shitje me ofer

  Graçanicë 16 maj 19:32
  500 €
 • 2 foto
  Promo Offer : iPhone x,Samsung S9 Plus,iPhone 8 Plus,Note 8
  Telefona celulare

  Promo Offer : iPhone x,Samsung S9 Plus,iPhone 8 Plus,Note 8

  SELLING ORIGINAL MOBILE PHONES AND ELECTRONICS IN STORE. BUY 5 UNIT OF MOBILE PHONES AND GET 2 U

  Graçanicë 10 maj 19:23
  300 €
 • 1 foto
  Unë jam duke shitur markë të re mollë iPhone X - 256GB
  Telefona celulare

  Unë jam duke shitur markë të re mollë iPhone X - 256GB

  Unë jam duke shitur markë të re mollë iPhone X - 256GB - Space Gray (Lexuar) PARANDALIMI SHIPPING P

  Graçanicë 26 prill 13:38
  500 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy Note 8 / Samsung Galaxy S8 + / Samsung S9 Plus
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy Note 8 / Samsung Galaxy S8 + / Samsung S9 Plus

  Samsung Galaxy Note 8 / Samsung Galaxy S8 + / Samsung S9 Plus Për shitje New Orignal Boxes mbyllu

  Graçanicë 5 prill 14:56
  700 €
 • 3 foto
  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB /128GB /64GB
  Telefona celulare

  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB /128GB /64GB

  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB / 128GB / 64GB Për shitje New Orignal Boxes

  Graçanicë 29 mars 17:43
  700 €
 • 2 foto
  Apple IPhone X 256 GB mbyllur në kutinë
  Telefona celulare

  Apple IPhone X 256 GB mbyllur në kutinë

  Kjo pajisje vjen me një vit   garanci direkt nga Apple! Ju mund të merrni   pajisjen për çdo dyqan

  Graçanicë 21 mars 10:45
  600 €
 • 2 foto
  Samsung Galaxy S9 Plus Lexuara Midnight Black
  Telefona celulare

  Samsung Galaxy S9 Plus Lexuara Midnight Black

  SAMSUNG GALAXY S9 + PLUS (2018, MODELI I FUNDIT) MIDNIGHT BLACK GSM + CDMA ZHVENDOSUR -PËRP

  Graçanicë 21 mars 10:39
  750 €
 • 3 foto
  Buy Latest Original iPhone x,Note 8,S8 Plus,iPhone 8 Plus
  Telefona celulare

  Buy Latest Original iPhone x,Note 8,S8 Plus,iPhone 8 Plus

  SELLING ORIGINAL MOBILE PHONES AND ELECTRONICS IN STORE. BUY 5 UNIT OF MOBILE PHONES AND GET 2 U

  Graçanicë 20 shkurt 03:20
  300 €
 • 2 foto
  Apple iPhone 6 Plus - 64GB - Gri Hapësira e Hapur
  Telefona celulare

  Apple iPhone 6 Plus - 64GB - Gri Hapësira e Hapur

  WhatsApp chat ::::: + 229 6098 3649

  Graçanicë 16 shkurt 21:35
  300 €
 • 2 foto
  BRANDNEW BITMAIN ANTIMINER S9/D3/L3/APPLE IPHONE X 256GB
  Telefona celulare

  BRANDNEW BITMAIN ANTIMINER S9/D3/L3/APPLE IPHONE X 256GB

  AVAILABLE HOT PRODUCT - APPLE IPHONE X 64GB/256GB APPLE IPHONE 8 PLUS 64GB/256GB/ BITMAIN ANTIMINER

  Graçanicë 10 shkurt 16:07
  1.000 €
 • 1 foto
  NEW APPLE IPHONE X 64GB , 256GB SILVER OR SPACE GREY.
  Telefona celulare

  NEW APPLE IPHONE X 64GB , 256GB SILVER OR SPACE GREY.

  BRAND NEW APPLE IPHONE X 64GB , 256GB SILVER OR SPACE GREY. BRAND NEW AND SEALED (UNOPENED). F

  Graçanicë 8 shkurt 21:56
  562 €
 • 0 foto
  BRAND NEW APPLE IPHONE X 64GB, ARGJENDI 256GB OSE GREQI I VENDIT.
  Telefona celulare

  BRAND NEW APPLE IPHONE X 64GB, ARGJENDI 256GB OSE GREQI I VENDIT.

  BRAND NEW APPLE IPHONE X 64GB, ARGJENDI 256GB OSE GREQI I VENDIT. BRAND NEW DHE MBAJTUR (TË MBAJT

  Graçanicë 8 shkurt 21:29
  603 €
 • 3 foto
  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB / 128GB / 64GB
  Telefona celulare

  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB / 128GB / 64GB

  APPLE IPHONE X / IPHONE 7 PLUS / IPHONE 8 PLUS / 32GB / 128GB / 64GB Për shitje krejt të re origj

  Graçanicë 11 janar 17:25
  600 €
 • 4 foto
  Samsung s7 Edge
  Telefona celulare

  Samsung s7 Edge

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:51
  200 €
 • 4 foto
  Samsung s8 plus
  Telefona celulare

  Samsung s8 plus

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:49
  500 €
 • 4 foto
  Apple iphone 5s
  Telefona celulare

  Apple iphone 5s

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:46
  100 €
 • 5 foto
  Apple iphone 6s plus
  Telefona celulare

  Apple iphone 6s plus

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:43
  300 €
 • 4 foto
  Apple iphone 32GB
  Telefona celulare

  Apple iphone 32GB

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:40
  400 €
 • 4 foto
  Apple iphone 7 plus 128GB
  Telefona celulare

  Apple iphone 7 plus 128GB

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:36
  450 €
 • 5 foto
  Apple iphone 8 plus 256GB
  Telefona celulare

  Apple iphone 8 plus 256GB

  Krejt e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë politikë të kthimit Xmas promo blej

  Graçanicë 13 dhjetor 01:32
  700 €