Truall / Toke
Përmet

Truall / Toke në shitje në Përmet

Kategoria

Kuadratura m²

Çmimi

Vendi

 • 0 foto
  Shitet object ne Permet ne anen e rruges
  Truall / Toke

  Shitet object ne Permet ne anen e rruges

  Objekt 2 katesh 100m2 kati 1 dhe 100m2 kati 2 dhe 250 m2 toke ndodhet ne aben e rruges qendrore

  Përmet 2 janar 19:51
  30.000 €