Truall / Toke
Vlorë

Truall / Toke në shitje në Vlorë

Kategoria

Kuadratura m²

Çmimi

Vendi

 • 1 foto
  Toke ne bregdet
  Truall / Toke

  Toke ne bregdet

  Toka Ullishte ka nje sip te pergjithshme prej 2583 m2, ka te mbjelle 28 rrenje ullinj. Ndodhet Rruge

  Vlorë 13 korrik 13:59
  25 €
 • 13 foto
  Shitet toke
  Truall / Toke

  Shitet toke

  Toka ndodhet ne kodren e qytetit te Vlores,pamje fantastike dhe relaksuese.

  Vlorë 10 janar 14:36
  80 €
 • 7 foto
  Shiten 25000 m2 toke ne Porto-Palermo, Himare me hipoteke
  Truall / Toke

  Shiten 25000 m2 toke ne Porto-Palermo, Himare me hipoteke

  Shiten 25.000 m2 perballe kalase se Porto-Palermos. Toka eshte me letra te sakta dhe e hipotekuar. T

  Vlorë 5 maj 11:53
  60 €
 • 2 foto
  Shiten 25.000 m2 toke ne Porto-Palermo te Himares me hipoteke
  Truall / Toke

  Shiten 25.000 m2 toke ne Porto-Palermo te Himares me hipoteke

  Shiten 25.000 m2 perballe kalase se Porto-Palermos. Toka eshte me letra te sakta dhe e hipotekuar. T

  Vlorë 8 mars 10:20
  60 €
 • 1 foto
  Shitet truall 5.000 m2 perballe Porto-Palermos, ne Himare me hipoteke.
  Truall / Toke

  Shitet truall 5.000 m2 perballe Porto-Palermos, ne Himare me hipoteke.

  Shiten 5.000 m2 perballe kalase se Porto-Palermos. Toka eshte me letra te sakta dhe e hipotekuar. To

  Vlorë 19 shkurt 13:19
  60 €