• 1 foto
   Komunikata nga Kryetari Erion Veliaj
  TV / LCD / Plasma

  Komunikata nga Kryetari Erion Veliaj

  Në vëmendjen e popullsisë së Tiranës në vendin e Shqipërisë, tani e tutje përfitoni nga ofertat prom

  Berat 19 qershor 18:28
  30.000 €
 • 1 foto
  Televizor LG 60UH625V 121.900 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 60UH625V 121.900 Leke

  Ekrani - 60’’ Edge LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI - 1200Hz Figura - IPS 4K

  Tiranë 18 qershor 12:09
  121.900 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 55UH770V 107.700 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 55UH770V 107.700 Leke

  Ekrani - 55’’ Edge LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840x2160 pixels) PMI - 2500Hz Figura - IPS 4K,

  Tiranë 18 qershor 12:09
  107.700 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 55SJ850V (2017) 143.600 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 55SJ850V (2017) 143.600 Leke

  Ekrani - 55’’ Edge LED Rezolucioni - 4K Super UHD (3840 x 2160 pixels) Figura - IPS 4K, 4K Upscale

  Tiranë 18 qershor 12:09
  143.600 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 49UJ635V (2017) 68.000 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 49UJ635V (2017) 68.000 Leke

  Ekrani - 49’’ Direct LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI - 1600Hz Figura - IPS

  Tiranë 18 qershor 12:08
  68.000 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 43LJ5150 (2017) 35.900 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 43LJ5150 (2017) 35.900 Leke

  Ekrani - 43’’ Direct LED Rezolucioni -FullHD (1920x1080 pixels) PMI - 300 Hz Figura - IPS Audio

  Tiranë 18 qershor 12:08
  35.900 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 49UJ634V (2017) 67.000 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 49UJ634V (2017) 67.000 Leke

  Ekrani - 49’’ Direct LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI - 1600Hz Figura - IPS

  Tiranë 18 qershor 12:08
  67.000 Lek
 • 1 foto
  Televizor LG 43UJ701V (2017) 68.000 Leke
  TV / LCD / Plasma

  Televizor LG 43UJ701V (2017) 68.000 Leke

  Ekrani - 43’’ Direct LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI - 1900 Hz Figura - IPS

  Tiranë 18 qershor 12:07
  68.000 Lek
 • 3 foto
  TV LG 60UF770V 161.100 Leke
  TV / LCD / Plasma

  TV LG 60UF770V 161.100 Leke

  Ekrani – 55’’ Edge LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI – 1800Hz Figura - IPS 4K

  Tiranë 18 qershor 12:07
  161.100 Lek
 • 3 foto
  TV LG 55UF675V 77.700 Leke
  TV / LCD / Plasma

  TV LG 55UF675V 77.700 Leke

  Ekrani – 55’’ Edge LED Rezolucioni - 4K UltraHD (3840 x 2160 pixels) PMI – 900Hz Figura - IPS 4K

  Tiranë 18 qershor 12:07
  77.700 Lek
 • 1 foto
  Dëshmia e kredisë së parave në mes private
  TV / LCD / Plasma

  Dëshmia e kredisë së parave në mes private

  Unë isha duke kërkuar kredi për më shumë se 2 vjet. Unë kam qenë i scammed shumë herë në faqet e hua

  Prishtinë 16 qershor 03:15
  300 €
 • 2 foto
  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë
  TV / LCD / Plasma

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi p

  Tiranë 9 qershor 12:08
  500.000.000 €
 • 1 foto
  Oferta e veçantë për të realizuar projektet tuaja
  TV / LCD / Plasma

  Oferta e veçantë për të realizuar projektet tuaja

  Mirëmëngjesi. Ne jemi një strukturë që u ndihmon njerëzve në nevojë që të kryejnë projektet e tyre

  Berat 7 qershor 20:17
  46 €
 • 2 foto
  Printer
  TV / LCD / Plasma

  Printer

  Laserjet P4015x 2 tonera rezerva t ri

  Prishtinë 4 qershor 03:19
  250 €
 • 1 foto
  OFERTA SPECIALE PËR TË KRYER PROJEKTET TUAJA
  TV / LCD / Plasma

  OFERTA SPECIALE PËR TË KRYER PROJEKTET TUAJA

  Përshëndetje. Ne jemi një strukturë që i ndihmojnë njerëzit në nevojë, për të realizuar projektet e

  Berat 1 qershor 15:57
  54 €
 • 1 foto
  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.
  TV / LCD / Plasma

  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.

  Mirëmëngjesi. Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë nevojë

  Berat 21 maj 12:22
  54 €
 • 1 foto
  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.
  TV / LCD / Plasma

  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.

  Mirëmëngjesi. Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë kanë n

  Tiranë 13 maj 18:49
  4.000 €
 • 1 foto
  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.
  TV / LCD / Plasma

  Në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj më së shumti.

  Mirëmëngjesi. Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë kanë n

  Berat 13 maj 11:28
  4.000 €
 • 1 foto
  në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj
  TV / LCD / Plasma

  në 03 ditë paratë në llogarinë tuaj

  Përshëndetni të nderuar zotëri dhe zonjë. Ne jemi një organizatë private e njohur nga Bashkimi Evro

  Kaçanik 12 maj 11:00
  40 €
 • 2 foto
  Shiko TV Falas - Addon Shqiptar per Kodi xbmc
  TV / LCD / Plasma

  Shiko TV Falas - Addon Shqiptar per Kodi xbmc

  Info: Addoni luhet ne KD Player, Kodi Xbmc; qe mund te instalohet ne Kompjuter ose Smart Box (Andro

  Pejë 7 maj 10:04
  10 €
 • 2 foto
  SMART TV TELEVISOR
  TV / LCD / Plasma

  SMART TV TELEVISOR

  tv per shitje Krejt enregul Firma Hugo Mobil:+38649171483 Viber: +38649171483

  Prishtinë 1 maj 10:40
  100.000.000 €
 • 1 foto
  Oferta ime vlen për çdo person që me të vërtetë ka nevojë për para për 3 ditë.
  TV / LCD / Plasma

  Oferta ime vlen për çdo person që me të vërtetë ka nevojë për para për 3 ditë.

  Hi, zotëri dhe zonjë. Ne jemi një organizatë private e njohur nga Bashkimi Evropian dhe Shtetet e B

  Fushë Kosovë 1 maj 07:00
  55 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Berat 17 prill 01:59
  40 €
 • 1 foto
  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë
  TV / LCD / Plasma

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi p

  Fushë Kosovë 11 prill 23:29
  500.000.000 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja.

  Mirëmëngjesi. Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë nevojë

  Lipjan 10 prill 09:12
  54 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Marrë kredi tuaj në 72 orë më, ofron vlefshme për cilindo person.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Marrë kredi tuaj në 72 orë më, ofron vlefshme për cilindo person.

  Mirëmëngjesi. Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë nevojë

  Deqan 9 prill 09:22
  30 €
 • 1 foto
  MESAZH PËR NJERËZIT TË CILËT JANË TË REFUZUAR NGA BANKAT
  TV / LCD / Plasma

  MESAZH PËR NJERËZIT TË CILËT JANË TË REFUZUAR NGA BANKAT

  Mirëmëngjesi. Po ju drejtohem çdo personi serioz dhe të ndershëm që kërkon një hua parash ose që re

  Mitrovicë 6 prill 14:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Lipjan 31 mars 07:28
  40 €
 • 0 foto
  test
  TV / LCD / Plasma

  test

  test

  Ferizaj 25 mars 14:50
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Zgjidhja është atje dhe shumë e lehtë!
  TV / LCD / Plasma

  Zgjidhja është atje dhe shumë e lehtë!

  Lehtë të merrni një hua të ligjshme të parave në dispozicion për çdo person serioz në nevojë dhe të

  Tiranë 23 mars 16:28
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  resiver amiko HD
  TV / LCD / Plasma

  resiver amiko HD

  esht gjendje te rregullt i hap programat e sportit etj

  Viti 22 mars 15:20
  40 €
 • 1 foto
  Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare
  TV / LCD / Plasma

  Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Shkodër 22 mars 14:55
  40 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Devoll 21 mars 16:47
  40 €
 • 3 foto
  Kamera Kran 7m Alumin i ri
  TV / LCD / Plasma

  Kamera Kran 7m Alumin i ri

  shiten kran kamera komplet me koke 360 shkall ,joystick ,kabllot ,ne cmim nuk perfshihen kontra pesh

  Gjakovë 19 mars 18:53
  1.500 €
 • 0 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Gllogoc 17 mars 13:55
  40 €
 • 1 foto
  ndihmë
  TV / LCD / Plasma

  ndihmë

  përshëndetje. Unë publikoj këtë mesazh për të ndihmuar të gjithë në Shqipëri. prandaj më kontaktoni

  Tiranë 14 mars 12:13
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Përshëndetje jose.paloupujol1@gmail.com whatsapp .... +33756853273
  TV / LCD / Plasma

  Përshëndetje [email protected] whatsapp .... +33756853273

  Përshëndetje, Z. dhe znj Ne jemi një grup privat investimesh që kërkojnë person serioz që ka një pr

  Leposaviq 10 mars 12:48
  100 €
 • 1 foto
  KREDITË NË 48 ORAS
  TV / LCD / Plasma

  KREDITË NË 48 ORAS

  KREDITË NË 48 ORAS KREDI në 48 orë nuk arrijnë në fund të muajit? kjo është mundësia juaj e shpejtë

  Rahovec 8 mars 03:24
  500 €
 • 1 foto
  Për ju nevojat e kreditit ju lutem
  TV / LCD / Plasma

  Për ju nevojat e kreditit ju lutem

  Për ju nevojat e kreditit ju lutem, mos më kontaktoni me e-mail Për ju nevojat e kreditit ju lutem,

  Prizren 7 mars 08:29
  100 €
 • 1 foto
  Shërbimet për bizneset dhe individët të rënda.
  TV / LCD / Plasma

  Shërbimet për bizneset dhe individët të rënda.

  Shërbimet për bizneset dhe individët të rënda. Ky mesazh i është drejtuar personave fizikë, persona

  Shtime 6 mars 07:55
  100 €
 • 5 foto
  Samsung plasma 32inch
  TV / LCD / Plasma

  Samsung plasma 32inch

  Shes plasma 32inch ne gjendje te rregullt posedot kablem HDMI

  Fushë Kosovë 4 mars 00:42
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Oferta ime është e vlefshme për të gjithë që kanë nevojë për të holla për 3 ditë.
  TV / LCD / Plasma

  Oferta ime është e vlefshme për të gjithë që kanë nevojë për të holla për 3 ditë.

  Mirëmbrëma. Nga tani e tutje ju ofrohet mundësia që të kontaktoni drejtpërdrejt me investitorët që

  Tiranë 3 mars 15:44
  3.000 €
 • 1 foto
  Shpejtë dhe urgjente kredi para !!!
  TV / LCD / Plasma

  Shpejtë dhe urgjente kredi para !!!

  Përshëndetje Unë jam një financiar, unë jam një huadhënës i certifikuar, i regjistruar dhe huadhënës

  Ferizaj 2 mars 10:37
  32 €
 • 1 foto
  Oferta Speciale e kredive të shpejta dhe të besueshme.
  TV / LCD / Plasma

  Oferta Speciale e kredive të shpejta dhe të besueshme.

  Mirëmëngjesi. Unë jam një investitor privat i gatshëm për të financuar çdo projekt fitimprurës me të

  Junik 27 shkurt 17:47
  120 €
 • 1 foto
  keni nevojë për para për të rinovuar shtëpinë tuaj
  TV / LCD / Plasma

  keni nevojë për para për të rinovuar shtëpinë tuaj

  I postova këtë mesazh për të dorëzuar ndihmën time për mikun tim ose afër. nuk ishte një zonjë e ma

  Deqan 24 shkurt 08:27
  15.000 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Tiranë 22 shkurt 18:30
  40 €
 • 2 foto
  Tv
  TV / LCD / Plasma

  Tv

  Shes tv

  Mitrovicë 18 shkurt 15:51
  30 €
 • 1 foto
  të veçanta krediti ofrojnë një të fshehtë, të shpejtë dhe të besueshëm
  TV / LCD / Plasma

  të veçanta krediti ofrojnë një të fshehtë, të shpejtë dhe të besueshëm

  Duhet të holla për të kryer, nevojë për të holla për të rritur biznesin tuaj, nevojë për të holla pë

  Junik 16 shkurt 18:53
  1.000 €
 • 1 foto
  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.
  TV / LCD / Plasma

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Përshëndetje zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë

  Junik 9 shkurt 11:08
  25 €
 • 1 foto
  Samsung 55 Inch HDR 120 Hz Smart
  TV / LCD / Plasma

  Samsung 55 Inch HDR 120 Hz Smart

  Samsung 55 Inch HDR 120 Hz Smart

  Lezhë 31 janar 12:47
  280 €