• Sherbime

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: 1. SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOL

  Gjakovë 29 mars 16:04
  1 €
 • Kamionë

  Shitet Eskavatori Mal 90 dhe Kamioni Mercedes Benz L 608!

  Shitet Kamioni Mercedes (Daimler Benz) Dy dyersh, ngjyre e kuqe e mshelt, Tipi L 608 D, Viti 1972, K

  Gjakovë 29 mars 16:03
  Me Marrveshje