Ndihme

 • Si te krijoj nje shpallje?

  Per te krijuar shpallje, klikoni ne kete link: Krijo shpallje
  Pastaj zgjedheni kategorine e shpalljes suaj dhe do te dergoheni automatikisht ne faqen tjeter, ku duhet t'i plotesoni fushat per te krijuar shpalljen tuaj.

 • Pse shpallja ime nuk eshte publikuar?

  Nëqoftëse pas 24 orëve shpallja juaj nuk është publikuar, mund të jenë këto arsye:
  - Shpallja juaj i ka shkelur rregullat tona për shpallje.
  - Ka ndodhur një gabim gjatë krijimit të shpalljes. Në këto raste tentoni edhe një herë. Nëse prap nuk është publikuar shpallja juaj ju lutem na kontaktoni.

 • Si te regjistrohem si antar?

  Per tu regjistruar si antar ne portalin tone ju duhet te regjistroheni ketu: Regjistrohu

 • Kam harruar fjalkalimin e llogarise, si ta rikthej?

  Per te rikthyer fjalkalimin duhet te klikoni ketu: Rikthe fjalkalimin.
  Pastaj jepeni email adresen e llogarise suaj ne fushen e zbrazet. Klikoni ne butonin "Dergo" dhe do te dergohet nje email me instruksionet per te rikthyer fjalkalimin tuaj.

 • Pyetja ime nuk eshte shfaqur ketu?

  Ne keto raste mund te na kontaktoni: Kontakti