Automjete

Automjete në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 6 foto
  Setra 315 HDH
  Makineri Ndertimi / Pirungrites /Aut. te renda

  Setra 315 HDH

  Shitet autobusi Setra 315 HDH , autobusi eshte ne gjendje te rregullt teknike po ashtu edhe optike .

  Prishtinë Sot, 05:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 pasat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 pasat

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 q3 q5

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 x3

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17col per mercedes audi golf 5 6 7 pasat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17col per mercedes audi golf 5 6 7 pasat

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 x3

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 q3 q5

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per mercedes audi golf 5 6 7 pasat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes audi golf 5 6 7 pasat

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Fellne 18 inch per golf 5 6 7 pasat tauran orginal
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 inch per golf 5 6 7 pasat tauran orginal

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:52
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per mercedes Ckllas ekllas Bkllas
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per mercedes Ckllas ekllas Bkllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 20 col per bmw 5 bmw gt bmw 7 bmw 6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per bmw 5 bmw gt bmw 7 bmw 6

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 19 col per mercedes Ekllas es kllas Cls
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per mercedes Ekllas es kllas Cls

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 19 col per bmw 3 bmw 5 bmw gt x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per bmw 3 bmw 5 bmw gt x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per mercedes eklase cklase
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes eklase cklase

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 19 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per bmw 3 bmw 5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 3 bmw 5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:50
  Me Marrveshje
 • 12 foto
   kamionet Reno master rks viti 2004
  Vetura

  kamionet Reno master rks viti 2004

  Reno master rks viti 2004 i ardhur nga zvicrra ne gjendje perfekte shitet ndrrohet me vetura e gjioa

  Gllogoc Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tauran cedy
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tauran cedy

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 17 col per mercedes eklase.cklase
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per mercedes eklase.cklase

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw gt x3 x1
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw gt x3 x1

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 20 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a6

  Fellne jane shume gjendje shume te mire

  Prishtinë Sot, 05:47
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per tiguan golf 5 6 7 pasat cedy tau
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per tiguan golf 5 6 7 pasat cedy tau

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:47
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tauran tiguan audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tauran tiguan audi

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:47
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6

  Fellnet jan te reja paket

  Prishtinë Sot, 05:46
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 17 col per golfe 5 6 7 tigaun taura passat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golfe 5 6 7 tigaun taura passat

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:46
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:46
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi wv
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi wv

  Fellne jane shume gjendje te mire

  Prishtinë Sot, 05:46
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3

  Fellnet jan te reja pa persor

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 20 col per bmw X5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per bmw X5 bmw x6

  Fellnet jan te reja pa persor

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas cls
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas cls

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 20 col per mercedes Ekllas Eskllas cls
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per mercedes Ekllas Eskllas cls

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per mercedes ckllas ekllas cls
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes ckllas ekllas cls

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas cklla
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas cklla

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 20 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 16 col per mercedes eklase cklase
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 col per mercedes eklase cklase

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x1 x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 q5 q3

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 19 col per bmw 3 bmw 5 bmw gt bmw x4
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per bmw 3 bmw 5 bmw gt bmw x4

  Fellne jane te reja

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tiguan tauran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tiguan tauran

  Fellnet jan te reja pe perdor

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8 q3 q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas Bkllas
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas Bkllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 05:43
  Me Marrveshje