Kategoria

Çmimi

Vendi

 • Mësim privat për fëmijë 6 deri 17 vjecar

  Mësim privat për fëmijë 6 deri 17 vjecar

  Ofroj mësim plotësues për fëmijë ( Ofrohet shpjegim, monitorim gjatë detyrave dhe ndihmesë në cdo vështërsi që ata mund të hasin) në të gjitha lëndët nga kl. I – IV, V- IX duke u fokusuar më shumë n

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 23:30
 • Moler 0.50 m²

  Moler 0.50 m²

  moler proffesionist: ngjyrosje knauf glet fasad llaqe etjer

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 23:28
 • AS ESTETIC

  AS ESTETIC

  https://www.facebook.com/AS-Estetic-486897594815886/ SUPER SHERBIME SUPER CMIME JU MIRPRESIM

  Me Marrveshje
  Tiranë
  Sot, 22:53
 • Tenda me qera

  Tenda me qera

  Leshoj me qera Tenda dhe Karriga për dasma, ahengje, ndeja e raste të ndryshme familjare. Tansporti dhe montimi bëhen gratis, për me shumë na kontaktoni në nr: 044/181-083 ( ose në viber).

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  Sot, 21:38
 • Rregullim Oborresh

  Rregullim Oborresh

  Dekorime me gurë natyral; Fontana, mure dekoruese, veranda, bazene, mozaike etj. Dekorime me drunjë dekorativ; Fusha gjelbruese, lulishte, drunje etj.

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  Sot, 18:28
 • SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Suharekë
  Sot, 16:39
 • SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  Sot, 16:39
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Lipjan
  Sot, 16:38
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Vushtrri
  Sot, 16:38
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Viti
  Sot, 16:38
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Skënderaj
  Sot, 16:28
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Podujevë
  Sot, 15:43
 • SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  SHATORA (TENDA) KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049633978

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Shtime
  Sot, 15:42
 • SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  SHATORA (TENDA ) KARRIKA TAVOLINA ME QERA044312509

  "Tenda Egzoni" Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma.ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , ,jan me dimensione 5 x 10 m 6x12 m 5x20 m 5x30 m 5x40 m 5x50 m 10x10 m 10x15 m dh

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  Sot, 15:42
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Obiliq
  Sot, 14:29
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Podujevë
  Sot, 14:29
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Suharekë
  Sot, 14:29
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Skënderaj
  Sot, 14:29
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Lipjan
  Sot, 14:29
 • TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044 630 181

  ::::::: TENDA ME QERA --Jap me qera Tenda , Karrika dhe Tavolina per dasma , ahengje dhe ndeja ( raste ) te ndryshme familjare , , jan me dimensione 10 x 5 m dhe 12 x 6 m transporti dhe montimi jan g

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  Sot, 14:29
 • Tenda me qera

  Tenda me qera

  Leshoj me qera Tenda dhe Karriga për dasma, ahengje, ndeja e raste të ndryshme familjare. Tansporti dhe montimi bëhen gratis, për me shumë na kontaktoni në nr: 044/181-083 ( ose në viber).

  100 €
  Gllogoc
  Sot, 10:42
 • Bëjmë eliminimin e bubashvabave

  Bëjmë eliminimin e bubashvabave

  Bëjmë eliminimin e bubashvabave me tretmane profesionale - ekologjike. Tretmani zgjat 30 minuta, nuk përmban erë dhe mund të kryhet në të gjitha stinët e vitit pa pasur nevojë ta lëshoni ambijentin ku

  Me Marrveshje
  Kaçanik
  Sot, 10:39
 • Bejme eliminimin e bubashvabave

  Bejme eliminimin e bubashvabave

  Bejme eliminimin e bubashvabave me tretman ekologjik. Tretmani zgjat 30 minuta, nuk permban erë dhe mund te kryhet ne te gjitha stinet e vitit pa pasur nevoje ta leshoni banesen, shtepin, lokalin etj.

  Me Marrveshje
  Sot, 10:39
 • Lokali me qera

  Lokali me qera

  Lokali gjindet afer shkolles Gjemail Kada, me siperfaqe 72m2, ka nxemje qendrore. Mund te perdoret per zyre te ndryshme ose ordinanca si dhe kurse te ndryshme.

  370 €
  Pejë
  Sot, 09:28
 • Kupona fiskal

  Kupona fiskal

  Kupona me shume 802 ero mbi 50 kupona

  4 €
  Gjakovë
  Sot, 01:28
 • Oferta për Ftesa Dasme Kangjegji Fejsa Synetie

  Oferta për Ftesa Dasme Kangjegji Fejsa Synetie

  Ofertë e muajit PRILL për Ftesa zbritje 51% nga 0.75€/copë në 0.37€/copë të postuara si më poshtë Në çmim përfshihet: Dizajnimi✔ shtypi✔ dhe përgatitja finale✔ Në çmim nuk përfshihet: Transport

  37 €
  Prishtinë
  Dje, 23:28
 • Shpime te ndryshme me sonde

  Shpime te ndryshme me sonde

  kryejme zbatimin e nje sere projektesh ne fushen e pilotimeve,diafragma dhe ankerime , puse uji. Pilota per pallate dhe mbrojtje rrugesh bazamente urash, hidrocentrale etj. Pilota me kafshim dhe diaf

  Me Marrveshje
  Tiranë
  Dje, 20:53
 • body relax

  body relax

  Kerkoj puntore per masazh orari punes 15:00-00:00. Ju mirpresum ne nr tant tel 37744966685

  Me Marrveshje
  Gjilan
  Dje, 19:39
 • Plane per shtepi

  Plane per shtepi

  Bejme projektimin e shtepive, objekteve dhe kopshteve, ndryshimin e planeve sipas kerkeses dhe deshires tuaj me qmime te volitshme. Numrat kontaktues: Viber: 049/ 178 674, 049/858 342

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  Dje, 16:39
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  Përshëndetje Unë jam Znj MARIA Eugenia, unë ofrojnë kredi për individët që kanë nevojë për një investim personal me një normë prej 2%. Shuma varion nga 2000 EURO 800,000 EURO. Unë jam i shpejtë dhe i

  1.000 €
  Elbasan
  Dje, 14:58
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  Përshëndetje Unë jam Znj MARIA Eugenia, unë ofrojnë kredi për individët që kanë nevojë për një investim personal me një normë prej 2%. Shuma varion nga 2000 EURO 800,000 EURO. Unë jam i shpejtë dhe i

  1.000 €
  Kamenicë
  Dje, 14:56
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  Përshëndetje Unë jam Znj MARIA Eugenia, unë ofrojnë kredi për individët që kanë nevojë për një investim personal me një normë prej 2%. Shuma varion nga 2000 EURO 800,000 EURO. Unë jam i shpejtë dhe i

  1.000 €
  Ferizaj
  Dje, 14:52
 • Pastrimi i shtepive

  Pastrimi i shtepive

  Pastrimi i brendshëm i objekteve është një prej shërbimeve kryesore të cilin e ofron ndërmarrja jonë. Bejm pastrimin gjeneral te te gjithave objekteve shtepiake,banesore si dhe lokale. Pastrimi i drit

  70 €
  Prishtinë
  Dje, 14:24
 • MOLER 040 CENT M2

  MOLER 040 CENT M2

  MOLER SANITARI UJI ETJ ME QMIM TE VOLITSHEM

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 11:38
 • Surle tupan

  Surle tupan

  surle e tupana ne gadime per dasma e ahengje te dryshme ju mir presim tel 044 459 391 045 259 488

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 10:28
 • HDROIZOLIM Sarnafil Zvicrran Cilësia e garantuar

  HDROIZOLIM Sarnafil Zvicrran Cilësia e garantuar

  Bëjmë Izolimin e terasave, shtepive pa qati, banesave e keshtu me radhë. Materiali është i cilësisë së garantuar dhe ne qëndrojmë prapa kësaj garancie. Gjithashtu përpos izolimit sipas dëshires bëjmë

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  Dje, 09:38
 • Inventar për sallon ondolimi

  Inventar për sallon ondolimi

  Shes 3 pasqyre 3 karrika 3 fijoka 6 karrika per klient osht dhe ajo qi i lan flokt dhe shum lloje te shminkave dhe auba per flok

  650 €
  Gjilan
  Dje, 09:28
 • NEW REFORMA Kreditimi një përqindje prej 1.90% për

  NEW REFORMA Kreditimi një përqindje prej 1.90% për

  Nevojë për një kredi studentore, një kredi për të marrë një patentë shoferi, një kredi e makinave, një peng, një punë krediti, financimin e projektit personale? Me një kapital që do të përdoret për të

  Me Marrveshje
  Kaçanik
  21 prill 23:28
 • Realizimin e projekteve tuaja lirisht.

  Realizimin e projekteve tuaja lirisht.

  Mos humbisni mundësinë për të shijuar subvencioneve dhe financimin e ofruara nga kompania jonë. Ditur se ku dhe si të aplikoni mund të jetë një avantazh absolut. Agjencia jonë financimi mund të ju ndi

  100 €
  Tiranë
  21 prill 22:53
 • Tenda me qera

  Tenda me qera

  Leshoj me qera Tenda dhe Karriga për dasma, ahengje, ndeja e raste të ndryshme familjare. Tansporti dhe montimi bëhen gratis, për me shumë na kontaktoni në nr: 044/181-083 ( ose në viber).

  100 €
  Gllogoc
  21 prill 20:28
 • Shitet Sallon Bukurie

  Shitet Sallon Bukurie

  Shitet biznesi Sallon Bukurie ne vend shume te mire, me dy poltrone,i kompletuar me te gjitha paisjet,perfshire edhe paisjet per thonjt.Jane ne gjendje shume te mire.Ka 6 vijet pune,cmimi 1900euro,Pak

  1.900 €
  Tiranë
  21 prill 19:53
 • Punojm Te Gjitha Llojet e kockav

  Punojm Te Gjitha Llojet e kockav

  Bejm rregullimin e oborreve me te gjitha llojet e kockav - bejm rregullimin edhe t kopshtit , mbjellim pisha etj

  Me Marrveshje
  Podujevë
  21 prill 16:29
 • marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 14:43
 • të marrë një kredi brenda 24 orëve

  të marrë një kredi brenda 24 orëve

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 14:43
 • transport me shlep

  transport me shlep

  bejm transportinm eveturav me shlep brenda kosoves qmimi sipas marveshjes 049234150 044234150

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  21 prill 13:31
 • Ato ofrojnë kredi në mes të veçantë

  Ato ofrojnë kredi në mes të veçantë

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Leposaviq
  21 prill 13:30
 • Ato ofrojnë kredi në mes të veçantë

  Ato ofrojnë kredi në mes të veçantë

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 13:29
 • të marrë një kredi brenda 24 orëve

  të marrë një kredi brenda 24 orëve

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 13:29
 • marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 13:28
 • marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  marrë kredi të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet të holla për të blerë një makinë, paguajnë faturat, të ndërtuar shtëpinë tuaj ose Projekti? SHBA Ne ofrojmë lloje të ndryshme të parave me pak interes 3% provieds gati në 72 orë. ju mund

  Me Marrveshje
  Klinë
  21 prill 13:28