Sherbime
Prishtinë

Sherbime në shitje në Prishtinë

 • 4 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E KANALIZIMIT NE KUZHIN, BANJO, SHAKTA ETJ
  Sherbime

  BEJME ZHBLLOKIMIN E KANALIZIMIT NE KUZHIN, BANJO, SHAKTA ETJ

  Bejme pastrimin e kanalizimeve te kuzhin

  Prishtinë Sot, 21:52
  30 €
 • 6 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 049343131
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA

  Prishtinë Sot, 21:51
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E KANALIZIMIT NE KUZHIN, BANJO
  Sherbime

  BEJME ZHBLLOKIMIN E KANALIZIMIT NE KUZHIN, BANJO

  Bejme pastrimin e kanalizimeve te kuzhin

  Prishtinë Sot, 21:51
  30 €
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA

  Prishtinë Sot, 21:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Program per menagjim te Restoranteve
  Sherbime

  Program per menagjim te Restoranteve

  CashFlow

  Prishtinë Sot, 21:45
  350 €
 • 4 foto
  POS Program per Markete - Tregti. WEB, TELEFON, PC
  Sherbime

  POS Program per Markete - Tregti. WEB, TELEFON, PC

  CashFlow

  Prishtinë Sot, 21:45
  350 €
 • 12 foto
  Program per te gjitha bizneset. WEB, TELEFON, PC
  Sherbime

  Program per te gjitha bizneset. WEB, TELEFON, PC

  CashFlow

  Prishtinë Sot, 21:45
  350 €
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:43
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:42
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:42
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:41
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:41
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  tenda shatora karrika tavolina 049298686
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina 049298686

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:35
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  tenda shatora karrika tavolina 049298686
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina 049298686

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  tenda shatora karrika tavolina 049298686
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina 049298686

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:35
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  tenda shatora karrika tavolina me qera 049298686
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina me qera 049298686

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 21:35
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  JAPIM ME QERA KRANIN 24 dhe 34 metra LARTSI
  Sherbime

  JAPIM ME QERA KRANIN 24 dhe 34 metra LARTSI

  Petriti

  Prishtinë Sot, 21:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA

  Prishtinë Sot, 21:32
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA

  Prishtinë Sot, 21:21
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA

  Prishtinë Sot, 21:21
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  KNAUF GLET FASADA.NGJYRE
  Sherbime

  KNAUF GLET FASADA.NGJYRE

  Ofrojm sherbime Profesionale per ● BA

  Prishtinë Sot, 20:48
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA ME QERA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  Sherbime

  TENDA ME QERA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  Japim em qera shatora karrika tavolina 0

  Prishtinë Sot, 20:46
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TENDA DIMRORE ME QERA KARRIKA TAVL 045587719
  Sherbime

  TENDA DIMRORE ME QERA KARRIKA TAVL 045587719

  Japim Me qer shatora karrika tavolina je

  Prishtinë Sot, 20:43
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA ME QERA KARRIKA TAVL 045587719
  Sherbime

  TENDA SHATORA ME QERA KARRIKA TAVL 045587719

  Japimmme qera shatora karrika tavolina n

  Prishtinë Sot, 20:42
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparoj

  Prishtinë Sot, 20:11
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  HAPE KANALIZIMIN NE MENYR TE SHPEJT DHE EFIKASE
  Sherbime

  HAPE KANALIZIMIN NE MENYR TE SHPEJT DHE EFIKASE

  Bejme hapjen e gypave te kanalizmit ne m

  Prishtinë Sot, 20:11
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NGJYRA PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA PARKET LAMINAT

  Punojm me ngjyra parket laminat etj 049

  Prishtinë Sot, 20:11
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  Sherbime

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim

  Prishtinë Sot, 20:11
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Rregullim i Oborreve Kubeza Pllaka Rrethoja ??????
  Sherbime

  Rregullim i Oborreve Kubeza Pllaka Rrethoja ??????

  Kubeza pllaka per Kopshte Terasa tel mur

  Prishtinë Sot, 20:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 20:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME
  Sherbime

  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne

  Prishtinë Sot, 19:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  RENOVOJE-NGJYROSE SHTEPIN BANESEN APO LOKALIN TUAJ
  Sherbime

  RENOVOJE-NGJYROSE SHTEPIN BANESEN APO LOKALIN TUAJ

  Bejm Renovim Komplet dhe Ngjyrosjen e br

  Prishtinë Sot, 19:50
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  HAPE KANALIZIMIN NE MENYR TE SHPEJT DHE EFIKASE
  Sherbime

  HAPE KANALIZIMIN NE MENYR TE SHPEJT DHE EFIKASE

  Bejme hapjen e gypave te kanalizmit ne m

  Prishtinë Sot, 19:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NGJYRA PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA PARKET LAMINAT

  Punojm me ngjyra parket laminat etj 049

  Prishtinë Sot, 19:42
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  FLIX IPTV KOSOVA • Platforma më e mirë shqiptare!
  Sherbime

  FLIX IPTV KOSOVA • Platforma më e mirë shqiptare!

  Platforma më e mirë shqiptare! Të gjith

  Prishtinë Sot, 19:30
  80 €
 • 0 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 19:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME
  Sherbime

  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne

  Prishtinë Sot, 19:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Transportues për Kosovë dhe Rajon
  Sherbime

  Transportues për Kosovë dhe Rajon

  Mustafë Gashi - transportues nga Prishti

  Prishtinë Sot, 19:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME
  Sherbime

  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne

  Prishtinë Sot, 19:02
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  RENOVOJE-NGJYROSE SHTEPIN BANESEN APO LOKALIN TUAJ
  Sherbime

  RENOVOJE-NGJYROSE SHTEPIN BANESEN APO LOKALIN TUAJ

  Bejm Renovim Komplet dhe Ngjyrosjen e br

  Prishtinë Sot, 19:02
  Me Marrveshje
 • 9 foto
   NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT

  Bejm renovim komplet te objekteve :si p

  Prishtinë Sot, 19:02
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 19:02
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  Sherbime

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim

  Prishtinë Sot, 18:50
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  Sherbime

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :049 455 713 Viber : +38349455713

  Prishtinë Sot, 18:42
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparoj

  Prishtinë Sot, 18:42
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  Sherbime

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 18:41
  Me Marrveshje
 • 9 foto
   NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT

  Bejm renovim komplet te objekteve :si p

  Prishtinë Sot, 18:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  Sherbime

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim

  Prishtinë Sot, 18:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Dizajner Grafik(bej logo,menu,etj
  Sherbime

  Dizajner Grafik(bej logo,menu,etj

  Logo,meny,qfardo flyers

  Prishtinë Sot, 18:21
  10 €
 • 9 foto
   NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT

  Bejm renovim komplet te objekteve :si p

  Prishtinë Sot, 18:18
  Me Marrveshje