• Geschäftsmöglichkeit für ernsthafte Menschen

  Geschäftsmöglichkeit für ernsthafte Menschen

  Hallo Ich bin Mrs. margareta.brigitte, biete ich Darlehen Jahr Personen, sterben brauchen Persönliche Eine Investition mit Einer von Rate 2,2%. Die Höhe von 2000 bis Variiert EURO 800.000 EURO. Ich bi

  1.000 Lek
  Gjirokastër
  Dje, 10:53
 • kredi në veçanti

  kredi në veçanti

  Për të gjitha projekteve personale dhe të kërkoni për të marrë një kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm. Telefon : +33756822854 (Whatsapp)

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  9 shkurt 19:55
 • ndihma financiare

  ndihma financiare

  Në mënyrë për të luftuar kundër varfërisë dhe bankar përjashtim, unë të paraqesë një kredi ofrojnë kredi për individët , bizneset, si shoqatat) në vështirësi, apo që dëshirojnë të ndihmojnë për të zg

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  27 janar 08:53
 • kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm

  kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm

  Për të gjitha projekteve personale dhe të kërkoni për të marrë një kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm. Telefon : +33756822854 (Whatsapp)

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  19 janar 22:53
 • kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm

  kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm

  Për të gjitha projekteve personale dhe të kërkoni për të marrë një kredi ofrojnë të shpejtë dhe të besueshëm. Telefon : +33756822854 (Whatsapp)

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  19 janar 15:53
 • Shitet Freze dhe luciduese.

  Shitet Freze dhe luciduese.

  Shiten Freze dhe luciduese shume pak te perdorura ne gjendje shume te mire 5000€ e diskutueshme,jo ndrim.

  5.000 €
  Gjirokastër
  19 janar 10:53
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Unë po ju dërgoj këtë mesazh në mënyrë që t'ju jap një dorë dhe ju mbështesni në vështirësitë tuaja financiare. Në të vërtetë bëj kredi midis individëve për njerëzit që janë në nevojë ashtu si ju

  150 €
  Gjirokastër
  19 janar 05:53
 • Paisje parukerie Lavatest

  Paisje parukerie Lavatest

  Shitet Lavatest ne gjendeje te mire pune edhe teper e mbajtur .Cmimi 150 mije Leke.

  150 Lek
  Gjirokastër
  16 janar 20:53
 • Ekspozitor tapetesh 40 cop

  Ekspozitor tapetesh 40 cop

  Shitet ekspozitor tapetesh i ri i pa perdorur i cili mban 40 tapete duke i shfletuar! Cmimi i diskutueshem

  1.100 €
  Gjirokastër
  16 janar 09:53
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Gjirokastër
  13 janar 16:49
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla

  1.000 €
  Gjirokastër
  8 janar 11:11
 • Ne jemi një firmë e certifikuar kreditimi

  Ne jemi një firmë e certifikuar kreditimi

  Ne jemi një firmë e certifikuar e kredidhënies, ne japim kredi afatshkurtra dhe afatgjata me normë të ulët interesi për firmat afariste dhe individët. A keni nevojë për një hua? na kontaktoni tani:zin

  5.000.000 €
  Gjirokastër
  6 janar 23:37
 • Oferta e kredisë garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e kredisë garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e kredisë garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Gjirokastër
  3 janar 12:42
 • Lopet holstein

  Lopet holstein

  Shiten 10 lope te races Holstein Jane te gjitha viçi 3 lopet kan ardhur nga greqia. Shiten per arsye tregu. Mondesi ndrimi.

  12.000 €
  Gjirokastër
  3 janar 10:08
 • Përshëndetje z. dhe znj Kjo dëshmi është e vërtetë. e-mail :berthiercorinnecorinne@gmail.com

  Përshëndetje z. dhe znj Kjo dëshmi është e vërtetë. e-mail :[email protected]

  Në fakt, unë të gjeni buzëqeshja ime në sajë të kësaj zonjë BERTHIE CORINNE ma do të bëjë një kredi 70 000 euro, dhe dy kolegët e mi kanë marrë edhe kredi nga kjo grua, pa ndonjë vështirësi në një nor

  1.000 €
  Gjirokastër
  28 dhjetor 22:22
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  A ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 euro ose edhe më shumë disi duke e d

  98 €
  Gjirokastër
  27 dhjetor 19:36
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: [email protected] Whatsapp: +22 966 243 187

  110 €
  Gjirokastër
  26 dhjetor 21:49
 • Kredi ofrojnë mes të veçantë të ndershëm dhe serio

  Kredi ofrojnë mes të veçantë të ndershëm dhe serio

  Përshëndetje, Unë të kthehet për të gjithë individët në nevojë për faitpart që I bën kredi të holla nga 5000€ për 50,000,000€ për të gjithë personat në gjendje të paguajë me një normë interesi prej 3

  50 €
  Gjirokastër
  26 dhjetor 18:53
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: [email protected] Whatsapp: +22 966 243 187

  1 €
  Gjirokastër
  26 dhjetor 18:29
 • Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani Email-berthiercorinnecorinne@gmail.com

  Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani [email protected]

  Përshëndetje, Z. dhe Znj ky mesazh i është drejtuar të gjithë ata që janë në nevojë serioze aplikimit të kredisë dhe urgjente. I vënë në dispozicionin tuaj një kredi prej 5000€ për 5000.000€ në shumë

  150 €
  Gjirokastër
  23 dhjetor 15:31
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetni zonjën dhe zotëri Prindërit e mi kanë gjetur buzëqeshjen falë kësaj znj. Floriane LABEL që u ofron atyre kredi individësh, Irlandë, Zvicër, Kanada, Belgjikë, Francë, Itali, Poloni, në

  700 €
  Gjirokastër
  22 dhjetor 22:45
 • Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individëve

  Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individëve

  Përshëndetje zotëri dhe zonja I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Unë gjithashtu bëj investime

  1 €
  Gjirokastër
  22 dhjetor 10:10
 • Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individëve

  Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individëve

  Përshëndetje zotëri dhe zonja I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Unë gjithashtu bëj investime

  1 €
  Gjirokastër
  22 dhjetor 06:23
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez1

  2.000 €
  Gjirokastër
  20 dhjetor 10:03
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, fatura të paguara, inves

  500.000.000 €
  Gjirokastër
  17 dhjetor 17:46
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  10.000 €
  Gjirokastër
  13 dhjetor 09:39
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 3% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën: E-ma

  150 €
  Gjirokastër
  9 dhjetor 10:29
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni projektin duke i vënë në dispozicion kreditë tuaja deri në n

  150 €
  Gjirokastër
  8 dhjetor 16:57
 • Përgjigje e shpejtë: muskabank@gmail.com

  Përgjigje e shpejtë: [email protected]

  Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga € 2,000 në € 500,000 p

  100 €
  Gjirokastër
  8 dhjetor 10:47
 • Oferta e kredisë midis sidomos për lajmet vit

  Oferta e kredisë midis sidomos për lajmet vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50 milionë euro: [email protected] ? WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjirokastër
  8 dhjetor 00:47
 • dyno.dipper@gmail.com

  [email protected]

  Pozdrav gospođo i gospodo smo na raspolaganju zajam od 5000 € do 850.000 € na vrlo jednostavan uvjete. Također ulažemo ulaganja i zajmove između pojedinih vrsta. Nudimo kratke, srednje i dugoročne kre

  10 €
  Gjirokastër
  5 dhjetor 17:37
 • Një hua e përshtatur për projektet tuaja Ky është shansi juaj

  Një hua e përshtatur për projektet tuaja Ky është shansi juaj

  Ju faleminderit për kredi në shtëpi që variojnë në më pak se 1 deri në 25 vjet, një shumë prej € 5,000 deri në 9,000,000 dollarë pretendon të paguajë një interes fitimprurës në varësi të sasisë. Ata

  2.000 €
  Gjirokastër
  28 nëntor 23:26
 • Farme

  Farme

  Shitet farme me regjim stallor me dele spanjolle e races Assaf. 350 jane dele edhe 25 jane dashe. Te gjitha makinerit jane tipi i fundit edhe inverder qe nuk harxhojne shume korend.

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  17 nëntor 09:53
 • Farm

  Farm

  Shitet farm me regjim stallor Assaf te ardhura nga spanja. 350 jane femra dhe 25 jane deshe. Te tera makinerit jane teknollogji e fundit dhe inverder ( qe harxhojne shume pak korend )

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  16 nëntor 09:08
 • OKAZION, shiten pajisje ne gjendje EKSELENTE

  OKAZION, shiten pajisje ne gjendje EKSELENTE

  1. Aspirator SIEMENS motor+kermill (1.5Hp/230volt) 55.000 leke. 2. Pajisje ekspresi SanMarino prodhim italian (tek grup)+mulli kafeje 125.000 leke. 3.Lavastovilje EUROLINE 40 alfa profesionale 40x40 m

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  10 nëntor 08:08
 • Shesim dele!

  Shesim dele!

  Shesim 10dele te rraces spanjolle pjellin nga 2qengja dhe Jan te prodhimtaris te lart ne qumesht. Si dhe 10dele te rraces autoktone me cmimin te arsyshem, 10.000milek delet e rraces dhe 8000milek te

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  30 tetor 10:08
 • Oferta e kredisë midis individëve serioz

  Oferta e kredisë midis individëve serioz

  Përshëndetni zonjën dhe z. Ju jeni në kërkim për financimin për projektet tuaja, të shpengojë kredi … Ne ofrojmë financimin banja të gjata ose të shkurtra .. Nëse jeni bllokuar unë mund të ju ndihm

  100 €
  Gjirokastër
  29 tetor 21:22
 • Paisje Lokali

  Paisje Lokali

  Shiten paisje Lokali me cmime te arsyshme. Kondicioner, Monitor +ekran, Friteze,Zgare gize pjekje me qymyre, edhe shum artikuj me cmime te arsyshme, Kontaktoni ne numrin tel 0694701147, Ndollemi Gjiro

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  28 tetor 18:54
 • shiten dele

  shiten dele

  shiten dele 75 mij lek koka

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  18 tetor 19:53
 • financimi kredi

  financimi kredi

  Përshëndetje Sir / Madam, Ju duhet kreditimit të holla në mes të individëve për të përballuar me vështirësi financiare në fund të thyer bllokimin që shkaktoi bankat, me refuzimin e dosjeve të aplikim

  410 €
  Gjirokastër
  8 gusht 17:08
 • Shesim Dhen

  Shesim Dhen

  Shes 100 Dhen per arsye levizjeje me cmim t arsyeshem

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  3 gusht 22:08