Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
16 nëntor 18:29
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Fushë Kosovë

Përshkrimi

Mirëmëngjesi.
Ne jemi një grup financiar i bazuar në Francë, Gjermani, Kosovë dhe të tjerë ...
Për fundin e vitit 2017, ne i bëjmë të vlefshëm çdo personi me kredi të mirë morale midis individëve për t'ju mbështetur financiarisht në projektet tuaja dhe në bilancet e fundvitit.
Pra, për financimin tuaj, projektet tuaja, makinën tuaj ose shtëpinë dhe nevojat e tjera të parave, mos u shqetësoni më.
Ne jemi këtu për t'ju mbështetur financiarisht me kreditë tona që ne do t'ju japim me një normë vjetore prej 2% dhe në kushte shumë të mira të bazuara në besim.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na tregoni në mënyrë që ne të mund të angazhojmë me ju procesin e huasë që nuk do të zgjasë aq mirë që t'i plotësoni kushtet.

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni me adresat tona:

E-mail: [email protected]


E-mail: [email protected]