Biznes & Punësime në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 6 foto
  |PEMA|- Objekt per SHITJE, \"tek Mehmet Akif\"
  Lokale / Punetori / Magazina

  |PEMA|- Objekt per SHITJE, \"tek Mehmet Akif\"

  Pema Patundshmëri

  Prishtinë Sot, 05:04
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  NGJYRA PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA PARKET LAMINAT

  Punojm me ngjyra parket laminat etj 049

  Prishtinë Sot, 05:03
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Leshohet Lokali me Qira ne Breg te Diellit
  Lokale / Punetori / Magazina

  Leshohet Lokali me Qira ne Breg te Diellit

  Knap Real Estate

  Prishtinë Sot, 05:00
  1.200 €
 • 12 foto
  RENOVIME DEKORIME
  Sherbime

  RENOVIME DEKORIME

  Renovime Dekorime -Bejm Renovimin dhe Nd

  Prishtinë Sot, 04:59
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Hapjen E GYPAVE TE KANALIZIMIT NE MENYR TE SHPEJTE
  Sherbime

  Hapjen E GYPAVE TE KANALIZIMIT NE MENYR TE SHPEJTE

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 04:59
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Hilta Punojm me THYERJEN E BETONIT
  Sherbime

  Hilta Punojm me THYERJEN E BETONIT

  Bejme thyerjen e shtyllave te betonit dh

  Prishtinë Sot, 04:59
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Shitet Lokali në Arberi(Dragodan)
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shitet Lokali në Arberi(Dragodan)

  Knap Real Estate

  Prishtinë Sot, 04:55
  320.000 €
 • 5 foto
  SHITET #LOKALI AFARIST NE LIPJAN
  Lokale / Punetori / Magazina

  SHITET #LOKALI AFARIST NE LIPJAN

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 04:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Të nderuar klient!
  Lokale / Punetori / Magazina

  Të nderuar klient!

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 04:50
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparoj

  Prishtinë Sot, 04:49
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ndertim-renovim komplet me qels ne dore
  Sherbime

  ndertim-renovim komplet me qels ne dore

  Ndertim-Renovim firm e specializuar per

  Prishtinë Sot, 04:49
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  |PEMA| Lokal 700 m2 per QIRA, te Jumbo
  Lokale / Punetori / Magazina

  |PEMA| Lokal 700 m2 per QIRA, te Jumbo

  Pema Patundshmëri

  Fushë Kosovë Sot, 04:43
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  AUSTRIA RENOVIM A-ZH
  Sherbime

  AUSTRIA RENOVIM A-ZH

  Bejm renovim komplet te objekteve :si pe

  Prishtinë Sot, 04:33
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT

  Bejm renovim komplet te objekteve :si p

  Prishtinë Sot, 04:33
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  SWISS RENOVIM
  Sherbime

  SWISS RENOVIM

  SWR bejm renovimin e te gjitha objek

  Prishtinë Sot, 04:33
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME
  Sherbime

  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne

  Prishtinë Sot, 04:25
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE
  Sherbime

  NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE

  Nderrmarrja ndertimore - renovuse , ket

  Prishtinë Sot, 04:25
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  NGJYRA PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA PARKET LAMINAT

  Punojm me ngjyra parket laminat etj 049

  Prishtinë Sot, 04:25
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  RENOVIME DEKORIME
  Sherbime

  RENOVIME DEKORIME

  Renovime Dekorime -Bejm Renovimin dhe Nd

  Prishtinë Sot, 04:13
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Hapjen E GYPAVE TE KANALIZIMIT NE MENYR TE SHPEJTE
  Sherbime

  Hapjen E GYPAVE TE KANALIZIMIT NE MENYR TE SHPEJTE

  Punojm me Hapjen e Gypave te Kanalizimev

  Prishtinë Sot, 04:13
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Hilta Punojm me THYERJEN E BETONIT
  Sherbime

  Hilta Punojm me THYERJEN E BETONIT

  Bejme thyerjen e shtyllave te betonit dh

  Prishtinë Sot, 04:13
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  PARKET - RIPARIM - LAMINAT
  Sherbime

  PARKET - RIPARIM - LAMINAT

  PARKET - Montojm , Gdhendim dhe Riparoj

  Prishtinë Sot, 04:13
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE
  Sherbime

  RENOVIME NDERTIME KOMPENZIM ME VETURA,BANESA,TROJE

  Numri :046 194 980 Viber : +3834619498

  Prishtinë Sot, 04:05
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  ndertim-renovim komplet me qels ne dore
  Sherbime

  ndertim-renovim komplet me qels ne dore

  Ndertim-Renovim firm e specializuar per

  Prishtinë Sot, 04:05
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  AUSTRIA RENOVIM A-ZH
  Sherbime

  AUSTRIA RENOVIM A-ZH

  Bejm renovim komplet te objekteve :si pe

  Prishtinë Sot, 04:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:58
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:58
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA

  Fushë Kosovë Sot, 03:58
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA

  Fushë Kosovë Sot, 03:58
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994
  Sherbime

  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA

  Fushë Kosovë Sot, 03:58
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:57
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:57
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:56
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:56
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:56
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gllogoc Sot, 03:56
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:56
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gjilan Sot, 03:55
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:55
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:55
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Lipjan Sot, 03:55
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gjilan Sot, 03:54
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Prishtinë Sot, 03:54
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gjilan Sot, 03:54
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gjilan Sot, 03:54
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Gjilan Sot, 03:54
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT
  Sherbime

  NGJYRA FASADA GLET PARKET LAMINAT

  Bejm renovim komplet te objekteve :si p

  Prishtinë Sot, 03:53
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  SWISS RENOVIM
  Sherbime

  SWISS RENOVIM

  SWR bejm renovimin e te gjitha objek

  Prishtinë Sot, 03:53
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME
  Sherbime

  GJERMANIA RENOVIM SHERBIME

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne

  Prishtinë Sot, 03:53
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE
  Sherbime

  NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE

  Nderrmarrja ndertimore - renovuse , ket

  Prishtinë Sot, 03:53
  Me Marrveshje