Ferizaj

Biznes & Punësime në shitje në Ferizaj

 • 2 foto
  SHERBIME MORTORE FUNERLAE TRANSPORT I KUFOMAV
  Sherbime

  SHERBIME MORTORE FUNERLAE TRANSPORT I KUFOMAV

  ofrojm sherbime funerale. &transport

  Ferizaj Sot, 01:27
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 01:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Ferizaj Sot, 01:18
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K

  Ferizaj Sot, 01:17
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7
  Sherbime

  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7

  ofrojm sherbime funerale.transporti mort

  Ferizaj Sot, 01:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHERBIME FUNERALE MORTOR TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7
  Sherbime

  SHERBIME FUNERALE MORTOR TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7

  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAV NG

  Ferizaj Sot, 01:17
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  SHERBIME TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7 Online
  Sherbime

  SHERBIME TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7 Online

  ofrojm sherbime funerale. &transport

  Ferizaj Sot, 01:17
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA ME QERA KARRIKA DHE TAVOLINA 045587719
  Sherbime

  SHATORA ME QERA KARRIKA DHE TAVOLINA 045587719

  Japim me qera shatora karrika dhe tavoli

  Ferizaj Sot, 00:54
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 00:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 00:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 00:28
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 00:28
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA N

  Ferizaj Sot, 00:28
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA Ipet Depo ne Ferizaj
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA Ipet Depo ne Ferizaj

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:55
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L

  Shitet ;Lokali Kuadraturë;35m2 Kati;Pëd

  Ferizaj Dje, 23:51
  Me Marrveshje
 • 9 foto
   LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17

  Shitet:Objekti per biznes dy kate obje

  Ferizaj Dje, 23:51
  420.000 €
 • 10 foto
  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17

  Shiten dhe ipen me qera lokalet 30 dhe 3

  Ferizaj Dje, 23:42
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Ipet lokal me qera 55m2
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Ipet lokal me qera 55m2

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:39
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet lokali 100m2 kati I- Rr.Tirana 122/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet lokali 100m2 kati I- Rr.Tirana 122/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:39
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET LOKALI 28m2 RR.GJON SEREQI 85/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 28m2 RR.GJON SEREQI 85/17

  Shitet:Lokali Adresaa:Rr.Gjon Sereqi Kua

  Ferizaj Dje, 23:38
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-SHITET LOKALI 70m2 RR.REXHEP BISLIMI 74/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 70m2 RR.REXHEP BISLIMI 74/16L

  Shitet: Lokali 70m2 Hapësirë e përshtat

  Ferizaj Dje, 23:26
  91.000 €
 • 7 foto
  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Fr-Shku
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Fr-Shku

  Ipet me qera:Objekti per biznes IV kate

  Ferizaj Dje, 23:22
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet dhe Ipet me qera objekti II-kat 120/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet dhe Ipet me qera objekti II-kat 120/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16

  Shitet:objekti 500m2 Posedon 10ari Toke

  Ferizaj Dje, 23:16
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA- Ipet me qera dhe shitet lokali
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA- Ipet me qera dhe shitet lokali

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 23:05
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shite Lokali 105m2 plus podrumi 65m2 129/L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shite Lokali 105m2 plus podrumi 65m2 129/L

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:58
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet Objekti 1200m2 5Katesh me 27ari 129/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Objekti 1200m2 5Katesh me 27ari 129/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:55
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet Lokali 37m2 dhe shtepia me 2.14ari oborr
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 37m2 dhe shtepia me 2.14ari oborr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:53
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet Lokali me 1 ari toke Ferizaj
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali me 1 ari toke Ferizaj

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:50
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet Lokali 31.55m2
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 31.55m2

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:46
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16

  Shitet:Objekti 500m2 Parcela:4.44ari obo

  Ferizaj Dje, 22:46
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L

  Shitet: Lokali 86m2 Hapësirë e përshtat

  Ferizaj Dje, 22:45
  58.000 €
 • 10 foto
  LINA-Shitet moteli me villa ne Gerlic 127/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet moteli me villa ne Gerlic 127/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:43
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-shitet Lokali 60m2 perball Gj.Serrecit 103/1
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-shitet Lokali 60m2 perball Gj.Serrecit 103/1

  Shitet lokali i cili ka 60 m2 hapësirë p

  Ferizaj Dje, 22:39
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet Hoteli 800m2 me 3ari Ob.Ferizaj 132/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Hoteli 800m2 me 3ari Ob.Ferizaj 132/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:38
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet Lokali 48m2 kat -I- Ferizaj
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 48m2 kat -I- Ferizaj

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:32
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET LOKALI 51m2 RR.TE VAROSHIT 91/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 51m2 RR.TE VAROSHIT 91/17

  Shitet:Lokali Adresaa:Rr.Varoshit Kuadra

  Ferizaj Dje, 22:30
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:21
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet Objekti+Shtepia me 5.2ari Ferizaj 131/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Objekti+Shtepia me 5.2ari Ferizaj 131/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 22:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F

  Shitet: Objekti baza 85 m2 Podrumi 85

  Ferizaj Dje, 22:10
  219.000 €
 • 5 foto
  LINA-SHITET Lokali 50m2 Rr 12Qershori Ingineering
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Lokali 50m2 Rr 12Qershori Ingineering

  Shitet Lokali me 50 m2 Rr.12 Qershori Te

  Ferizaj Dje, 21:56
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes gusa
  Kafshe ferme

  Shes gusa

  Shes gusa mbi 100 Copa qmimi I negociush

  Ferizaj Dje, 20:55
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Shitet lopa 6 muj bars
  Kafshe ferme

  Shitet lopa 6 muj bars

  Shitet lopa 6 muj bars tu mjel 10 litra

  Ferizaj Dje, 20:48
  750 €
 • 4 foto
  SHITEN PULAT 4+1
  Kafshe ferme

  SHITEN PULAT 4+1

  shiten 4 pula 1 xhel zogz te 2021

  Ferizaj Dje, 20:33
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Pula
  Kafshe ferme

  Pula

  Shiten pulat

  Ferizaj Dje, 20:32
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shes dele
  Kafshe ferme

  Shes dele

  Shes 3 dele shum tmira edhe ni kingj pa

  Ferizaj Dje, 20:26
  1 €
 • 5 foto
  Shiten dy lokale
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shiten dy lokale

  Shiten dy lokale ngjitur njera tjetres.

  Ferizaj Dje, 20:23
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  skara ,furra ,miksera ,friteza ,tavolina ,tostera
  Makineri dhe inventare

  skara ,furra ,miksera ,friteza ,tavolina ,tostera

  shesim paisje te reja per restorante 04

  Ferizaj Dje, 20:10
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet tavolina e bukes per 10 persona
  Makineri dhe inventare

  Shitet tavolina e bukes per 10 persona

  Shes tavolinen e bukes prodhim nga druri

  Ferizaj Dje, 17:16
  80 €