Shpallje, Vetura, Shtepi, Banesa, Telefona celulare, Mobilje në shitje në Ferizaj

 • 7 foto
  LINA- Shitet Toka 23ari Shtime-Ferizaj
  Truall / Toke

  LINA- Shitet Toka 23ari Shtime-Ferizaj

  • 2300 m²
  Ferizaj Sot, 21:11
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Banesa 86m2 kati 7 te CIMA TOWER rruga CEN DUGOLLI
  Apartment / Banesa

  Banesa 86m2 kati 7 te CIMA TOWER rruga CEN DUGOLLI

  • 86 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:10
  52.000 €
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 88.84m2 kat -VII- Prishtine
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 88.84m2 kat -VII- Prishtine

  • 88.84 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:10
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet Lokali dhe Biznesi 117m2 Ferizaj 182/23
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali dhe Biznesi 117m2 Ferizaj 182/23

  LOKALI DHE BIZNESI NË SHITJE-Vin’s Resta...

  Ferizaj Sot, 21:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ARTI-SHITET BANESA 152.90 m2
  Apartment / Banesa

  ARTI-SHITET BANESA 152.90 m2

  • 152.90 m²
  • 4 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:10
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  ARTI - SHITET BANESA 135.75 m2
  Apartment / Banesa

  ARTI - SHITET BANESA 135.75 m2

  • 135.75 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:10
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shiten 3 shtepi me 14.5ari oborr Rr.Varoshit 365/23
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten 3 shtepi me 14.5ari oborr Rr.Varoshit 365/23

  • 250 m²
  • 8 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:10
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Banesa 122m2 kati 4 te BIFURKACIONI te GREEN RESIDENCE
  Apartment / Banesa

  Banesa 122m2 kati 4 te BIFURKACIONI te GREEN RESIDENCE

  • 122 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:09
  600 €
 • 3 foto
  LINA-Shitet Toka 6.61ari ne Strazhë-Kaqanik 317/23
  Truall / Toke

  LINA-Shitet Toka 6.61ari ne Strazhë-Kaqanik 317/23

  • 600 m²
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet Banesa 119.07m2 kati -III- Ferizaj 467/23
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet Banesa 119.07m2 kati -III- Ferizaj 467/23

  • 119.07 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  ARTI - SHITET TOKA 1 HEKTAR E 16 ARI
  Truall / Toke

  ARTI - SHITET TOKA 1 HEKTAR E 16 ARI

  --Shitet Toka 1 Hektar e 16 Ari -- --Adr...

  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet Toka 6ari ne Bibaj 322/23
  Truall / Toke

  LINA-Shitet Toka 6ari ne Bibaj 322/23

  • 600 m²
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 104m2 kat -VII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 104m2 kat -VII- Ferizaj

  • 104 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 134m2 kati -V- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 134m2 kati -V- Ferizaj

  • 134 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 70m2 kat -VIII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 70m2 kat -VIII- Ferizaj

  • 70 m²
  • 1 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi

  • 98 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  ARTI - SHITET SHTEPIA ME 6 ARI
  Shtepi / Vila

  ARTI - SHITET SHTEPIA ME 6 ARI

  • 250 m²
  • 5 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina Moderne me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina Moderne me Porosi

  Fer Dizajn...

  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 84m2 kat -V- Ferizaj 460/23
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84m2 kat -V- Ferizaj 460/23

  • 84 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Kutia per blet
  Kafshe ferme

  Kutia per blet

  Shiten kutia per blet, kutia jan shum pr...

  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 99.73m2 kat -VIII- Prishtine
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 99.73m2 kat -VIII- Prishtine

  • 99.73 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shitet Shtepia me 3.65ari oborr Te Gjykant Ferziaj 379/
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtepia me 3.65ari oborr Te Gjykant Ferziaj 379/

  • 180 m²
  • 4 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:07
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet Toka 25ari Strazhë-Tek Liqeni Ivajes 288/17
  Truall / Toke

  LINA-Shitet Toka 25ari Strazhë-Tek Liqeni Ivajes 288/17

  • 2500 m²
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 85.38m2 kat -IX- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 85.38m2 kat -IX- Ferizaj

  • 85.38 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/

  Shitet:Objekti 350m2 me 4 lokale+podrumi...

  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 96.30m2 kate te ndryshme-Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.30m2 kate te ndryshme-Ferizaj

  • 96.30 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 54m2 kat -V- Ferizaj 401/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 54m2 kat -V- Ferizaj 401/17

  • 54 m²
  • 1 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  ARTI - SHITEN PARCELAT 3-5-10 Ari
  Truall / Toke

  ARTI - SHITEN PARCELAT 3-5-10 Ari

  • 1000 m2 m²
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shiten banesat me dimensione dhe kate te Ndr.ne Gjilan.
  Apartment / Banesa

  LINA-Shiten banesat me dimensione dhe kate te Ndr.ne Gjilan.

  • 100 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 92m2 kati -III- Gjilan 474/23
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 92m2 kati -III- Gjilan 474/23

  • 92 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Arti-Shitet Banesa 94.60 m2 në katin 10
  Apartment / Banesa

  Arti-Shitet Banesa 94.60 m2 në katin 10

  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 95.44m2 kat -VII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 95.44m2 kat -VII- Ferizaj

  • 95.44 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet toka 20ari Ferizaj
  Truall / Toke

  LINA-Shitet toka 20ari Ferizaj

  • 200 m²
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 120m2 kat -VII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 120m2 kat -VII- Ferizaj

  • 120 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  ARTI - SHITET BANESA 67.75 m2
  Apartment / Banesa

  ARTI - SHITET BANESA 67.75 m2

  • 67.75 m²
  • 1 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ARTI - SHITET TOKA 55 ARI
  Truall / Toke

  ARTI - SHITET TOKA 55 ARI

  • 5500 m²
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kuzhina MDF, Porosit ne viber +38344152077
  Mobilje

  Kuzhina MDF, Porosit ne viber +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per f...

  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 96.37m2 kat -VIII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.37m2 kat -VIII- Ferizaj

  • 96.37 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet Penthouse 200m2 +30m2 terase Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet Penthouse 200m2 +30m2 terase Ferizaj

  • 200 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:05
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Dhoma Gjumi me dyshek ortopedik, Porosit +38344152077
  Mobilje

  Dhoma Gjumi me dyshek ortopedik, Porosit +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per f...

  Ferizaj Sot, 21:04
  850 €
 • 11 foto
  ARTI - SHITET BANESA 106.80 m2 E MOBILUAR
  Apartment / Banesa

  ARTI - SHITET BANESA 106.80 m2 E MOBILUAR

  • 106.80 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:03
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Ferizaj Sot, 21:03
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  ARTI - SHITEN PARCELAT 3-5-10 Ari
  Truall / Toke

  ARTI - SHITEN PARCELAT 3-5-10 Ari

  • 1000 m2 m²
  Ferizaj Sot, 21:03
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  ARTI - SHITET BANESA 114.40 m2
  Apartment / Banesa

  ARTI - SHITET BANESA 114.40 m2

  • 114.40 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:03
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 96.37m2 kat -VIII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.37m2 kat -VIII- Ferizaj

  • 96.37 m²
  • 2 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:02
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 109.90m2 kate te ndryshme 1--14 Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 109.90m2 kate te ndryshme 1--14 Ferizaj

  • 109.90 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:02
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shiten parcelat 5 deri 10 ari ne Talinoc i muhaxherëve-
  Truall / Toke

  LINA-Shiten parcelat 5 deri 10 ari ne Talinoc i muhaxherëve-

  • 100 m²
  Ferizaj Sot, 21:02
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 115.75m2 kate te ndryshme Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 115.75m2 kate te ndryshme Ferizaj

  • 115.75 m²
  • 3 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:02
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  LINA-Shitet shtepia 2-kateshe me 3 ari oborr Ferizaj.
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtepia 2-kateshe me 3 ari oborr Ferizaj.

  • 226 m²
  • 4 dhoma
  Ferizaj Sot, 21:02
  Me Marrveshje