Shpallje, Vetura, Shtepi, Banesa, Telefona celulare, Mobilje në shitje në Ferizaj

 • 1 foto
  fellne 18 col per golf 5 6 7 tauran tiguan audi a
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per golf 5 6 7 tauran tiguan audi a

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per golf 5 6 7 mercedes tiguan audi
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per golf 5 6 7 mercedes tiguan audi

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7

  Fellmet jan shum gjendje te mir fellnet jan orginal

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per audi golf 5 6 7 merceded tiguan
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per audi golf 5 6 7 merceded tiguan

  Fellnet jan gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 16 col per bmw 1 bmw 3
  Autopjese dhe paisje

  fellne 16 col per bmw 1 bmw 3

  Fellnet jan shum gjendjen te mir

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tauran tiguan
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per golf 5 6 7 pasat tauran tiguan

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne per 19 col mercedes kllas e kllas es kllas
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per 19 col mercedes kllas e kllas es kllas

  fellne per Ckllas E kllas ES kllas emell 19 coll

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 audi q3 q5
  Autopjese dhe paisje

  fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 audi q3 q5

  Frllnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat

  Fellnet jan te reja pa pereor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per mercedes Ckllas Ekllas celes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes Ckllas Ekllas celes

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 19 col per mercedes ckllas ekllas es klls
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per mercedes ckllas ekllas es klls

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 15 col per bmw 5  bmw 3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 col per bmw 5 bmw 3

  Fellne

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 tiguan
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 tiguan

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 tiguan
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per audi a3 a4 a6 golf 5 6 7 tiguan

  Fellnet jan gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Frllne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw Gt bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  Frllne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw Gt bmw x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per bmw 3 bmw 5
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per bmw 3 bmw 5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7 taur
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 golf 5 6 7 taur

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw x1 bmw x3

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 19 col per bmw 3  bmw 5 bmw GT
  Autopjese dhe paisje

  fellne 19 col per bmw 3 bmw 5 bmw GT

  Fellne jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per mercedes Ckllas E kllas
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes Ckllas E kllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 20 col per audi a5 a6 a7 a8 audi q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  fellne 20 col per audi a5 a6 a7 a8 audi q5 q3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3

  Fellnet jan shum te rujtme

  Ferizaj Sot, 10:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 16 col per bmw 3 bmw 1
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 col per bmw 3 bmw 1

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 16  per golf 5 6 7 tauran pasat cady
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 per golf 5 6 7 tauran pasat cady

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per mercedes ckllas Ekllas celles
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per mercedes ckllas Ekllas celles

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 audi q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per audi a4 a5 a6 a7 a8 audi q5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x3

  Fellne jan shum gjendje te mit

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat tauran audi a3
  Autopjese dhe paisje

  fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat tauran audi a3

  Fellnet jan tereja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per mercedes Ckllas Ekllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 20 col per bmw x5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  fellne 20 col per bmw x5 bmw x6

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  fellne 17 col per golfe edhe taura audi mercedes
  Autopjese dhe paisje

  fellne 17 col per golfe edhe taura audi mercedes

  Fellne jane shume te rujshme

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw X3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw X3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran audi a3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran audi a3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3  bmw 5 bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 col per bmw 1 bmw 3 bmw 5 bmw x3

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 audi q5 q3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 audi q5 q3

  Fellnet jan shum gjendje te mir fellnet jan orginal 100%

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 19 col per mercedes audi a4 a5 a6 a7
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 col per mercedes audi a4 a5 a6 a7

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 col per golf 5 6 7 tiguan tauran pasat

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  shes 2 skuter pegasos 49 kubik ne gjentje te mir
  Motore (mbi 50 cc)

  shes 2 skuter pegasos 49 kubik ne gjentje te mir

  shes skuterin pegasos ne gjendje te mir dhez qels i punojn gjitha 044224257

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Fellnet 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x3
  Autopjese dhe paisje

  Fellnet 17 col per bmw 1 bmw 3 bmw x3

  Fellnet jan shum te rujtme

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per bmw 3 bmw 5
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per bmw 3 bmw 5

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8
  Autopjese dhe paisje

  fellne 18 col per audi a3 a4 a5 a6 a7 a8

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 16 col per mercedes C kllas Ekllas
  Autopjese dhe paisje

  fellne 16 col per mercedes C kllas Ekllas

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  fellne 15 col per golf 4 polo
  Autopjese dhe paisje

  fellne 15 col per golf 4 polo

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Ferizaj Sot, 10:31
  Me Marrveshje