• oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 07:21
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Tiranë
  Sot, 07:20
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Leposaviq
  Sot, 07:19
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 07:18
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 07:17
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Kukës
  Dje, 09:43
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Kurbin
  Dje, 09:42
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Lezhë
  Dje, 09:41
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Librazhd
  Dje, 08:24
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Lushnjë
  Dje, 08:22
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2 €
  Malësi e madhe
  Dje, 08:20
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  5 €
  Mallakastër
  Dje, 08:19
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Mat
  Dje, 08:17
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Mirditë
  Dje, 08:16
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  4 €
  Peqin
  Dje, 08:15
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  4 €
  Përmet
  Dje, 08:01
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  4 €
  Pogradec
  Dje, 08:00
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  4 €
  Pukë
  Dje, 07:59
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Sarandë
  Dje, 07:58
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  1 €
  Shkodër
  Dje, 07:57
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Skrapar
  Dje, 07:55
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Tepelenë
  Dje, 07:54
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Tiranë
  Dje, 07:53
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Tropojë
  Dje, 07:47
 • Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë

  Oferta e kredisë nga 2,000 në 500,000,000 € në 24 orë Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj 2% kredi me interes të holla për të gjithë njerëzit me karakter

  2.000 €
  Vlorë
  Dje, 07:46
 • Shitet objekti afarist 550 m2 ne qend

  Shitet objekti afarist 550 m2 ne qend

  Shitet objekti afarist 550 m2 ne qender te qytetit

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  19 tetor 21:39
 • Dyqan prej 51m2 ne Ferizaj

  Dyqan prej 51m2 ne Ferizaj

  shitje dyqan komerciale 51m2 është e vendosur në qytetin e Ferizajt në park gilanit rrugë. Pronë personale, çmim të mirë 2500 1m2

  2.000 €
  Ferizaj
  19 tetor 02:28
 • Shitet lokali

  Shitet lokali

  Shitet lokali 67 m2, posedon dy hyrje, dy banjo lokali gjendet ne Fushë Kosovë, Apollonia A19: Info: 044 257 644 049 333 943

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  18 tetor 20:33
 • Shitet Lokali ne Dardani - Kodi 1031

  Shitet Lokali ne Dardani - Kodi 1031

  Shitet Lokali ne Dardani - Kodi 1031 Lokacioni: Rr. Bill Klinton Siperfaqe: 65 m2 Kati: 1 - Lokali eshte komplet e renovuar - Wc - Lokali eshte 2 katshe - Pamjen nga Rruga Kryesore Ç

  2.400 €
  Prishtinë
  18 tetor 17:56
 • LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L

  LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L

  Shitet: Lokali 86m2 Hapësirë e përshtatshme për biznis dhe afarizem. Lokali është në katin e pare Adressa;Rr.Rexhep Bislimi afer Route 66 Pronar;Shqiptar Dokumentacion;Në Rregullë Ndërmjetsues i aut

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  18 tetor 14:40
 • Shitët lokali në qendër përball VIVA FRESHIT

  Shitët lokali në qendër përball VIVA FRESHIT

  Shitët lokalin pêrball viva freshit Të interesuarit mund të lajmrohen +386/49/601/888

  63.000 €
  Vushtrri
  17 tetor 17:40
 • Lokal 75m2 në shitje në lagjen Mati 1 – ROYAL CITY

  Lokal 75m2 në shitje në lagjen Mati 1 – ROYAL CITY

  Lokal 75m2 në shitje në lagjen Mati 1 – ROYAL CITY. Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në kompleksin ROYAL CITY I cili gjendet afër kompleksit ROYAL dhe Kaëa Group dhe është

  85.000 €
  Prishtinë
  17 tetor 16:39
 • Lokal 75m2 (kati 1) në shitje në lagjen Mati 1 – R

  Lokal 75m2 (kati 1) në shitje në lagjen Mati 1 – R

  Lokal 75m2 (kati 1) në shitje në lagjen Mati 1 – ROYAL CITY. Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në kompleksin ROYAL CITY I cili gjendet afër kompleksit ROYAL dhe Kaëa Group d

  85.000 €
  Prishtinë
  17 tetor 16:31
 • Shitet Objekti

  Shitet Objekti

  Prona është e pozicionuar në qendër të Malishevës -në pjesën më të frekuentuar të qytezës- dhe ku janë të vendosura shumica e institucioneve publike, fetare, të transportit, dhe afariste (Bankat). Obj

  Me Marrveshje
  Malisheve
  17 tetor 15:29
 • Shitet Lokali te Qafa 35 M2 - Kodi 1029

  Shitet Lokali te Qafa 35 M2 - Kodi 1029

  Shitet Lokali te Qafa - Kodi 1029 Lokacioni: Kompleksi Qafa Siperfaqe: 35 M2 Kati 1 Posedon: - Wc - Fleten Poseduese - Lokali eshte i pershtatshem per veprimtari te ndryshem Çmimi

  2.100 €
  Prishtinë
  17 tetor 12:53
 • Shitet Lokali ne Rrugen B - Kodi 1017

  Shitet Lokali ne Rrugen B - Kodi 1017

  Shitet Lokali ne Rrugen B - Kodi 1017 Lokacioni: Kompleksi WG CONSTRUCTION Siperfaqe: 53.50 M2 Kati: 1 Posedon: - Wc - Nxemje Qendrore - Parking - Pamjen nga Rruga Kryesore - Lejej Ndertimit Çm

  2.100 €
  Prishtinë
  17 tetor 09:42
 • Επενδύσεις και δάνεια

  Επενδύσεις και δάνεια

  Esate valstybės tarnautojas, išėjęs į pensiją ar bedarbis, ir jūs turite kreditavimo poreikis jūsų verslo ir projekto finansavimui arba išspręsk savo problemas. J. Adriaan yra sprendimas, k

  1.000.000 €
  Obiliq
  17 tetor 01:28
 • Shitet LOKALI te rruga pazarit

  Shitet LOKALI te rruga pazarit

  Shes lokalin i cili o shum i pershtatshem per biznes i cili per momentin eshte i lshum me qera si butik asht ne nje vend shum te frekuentum te rruga gjinollve (rruga e pazarit) .Lokali shitet ose ndr

  Me Marrveshje
  Gjilan
  16 tetor 23:29
 • Shes biznesin ne ulpian

  Shes biznesin ne ulpian

  shesh biznesin ne ulpian caffee black coffe esht per momentin tu pun esht shum mir e rregullume me gjitha gjerat pres njerz serioz biznesi esht tu punu dhe ka pun mir muni me ardh me pa

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 tetor 18:32
 • Ofrohet lokali me qira ne lagjjen Mati 1!DELTA

  Ofrohet lokali me qira ne lagjjen Mati 1!DELTA

  Ofrohet me qira hapesira afariste ekskluzive ne lagjjen "Mati 1"perkatesisht ne rrugen B ne kompleksin"Iliria building".Hapesira eshte e shperndare ne 4 njesi te ndara pune dhe ka metrazh prej 360m2.

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 tetor 17:38
 • Hapësirë / lokal për qira, Mati 1 Id: #03-01-12

  Hapësirë / lokal për qira, Mati 1 Id: #03-01-12

  Primmo Patundshmëri - ofron hapësirë/lokal për qira 60m², në Lagjen Mati 1, Rrugën Ahmet Korronica Lokali është afër rrugës, ka hapësirë parkimi, i përshtatshëm për shumë veprimtari/biznese. Ofroh

  200 €
  Prishtinë
  16 tetor 16:43
 • Shitet trualli ne kolovic

  Shitet trualli ne kolovic

  Shitet trualli ne kolovic prej 5 Ari ne gjysmen e shumes pranojm edhe vetur infrastruktura e kompletuar uje rrym kanalizim rrug

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 tetor 15:31
 • VR REAL ESTATE AGENCY LOKALET ME QIRA ULPIANË

  VR REAL ESTATE AGENCY LOKALET ME QIRA ULPIANË

  Lëshohen lokalet me qira që gjenden në qytetin:Prishtinë,lagje:Ulpianë(afër ish Hotel Bacit),kati:I parë(I),sipërfaqja:70m2(përfshihen dy lokalet). Lokalet posedojn:nga një njësi dhe një banjo dhe jan

  600 €
  Prishtinë
  16 tetor 12:44
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e t

  2.000 €
  Tiranë
  16 tetor 11:20
 • Ipet me qera lokali te Kolegji Fama ne Prishtin

  Ipet me qera lokali te Kolegji Fama ne Prishtin

  Leshohet lokali me qera i cili ka nji sip 350m2 dhe mund te perdoret percfardo vep.... Lokali ka nji pozicion shum te mir .Qmimi behet sipas marveshjes dhe munsive te qera marrsit. Te intersuarit mund

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 tetor 10:30
 • Reklam

  Reklam

  Rekalama eshte si ne foto, i ka vetem shkronja Gjersia 50 cm Gjatesia 2

  150 €
  Ferizaj
  14 tetor 19:41
 • Shitet depo ne rrugen Prishtine-Qmi

  Shitet depo ne rrugen Prishtine-Qmi

  Shitet depo ne rrugen Prishtine-Qmi me 55 ari nga ana e djatht qmimi 650.000mije euro

  650.000 €
  Prishtinë
  14 tetor 01:30
 • Shitet depo 5000m2 ne F.Kosove

  Shitet depo 5000m2 ne F.Kosove

  Shitet depo 5000m2 ne F.Kosove cmimi sipas marreveshjes. Depo eshte e pershtatshme per cdo afarizem

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 tetor 01:30
 • Lokal ne shitje ne F.Kosove

  Lokal ne shitje ne F.Kosove

  Lokal ne shitje ne F.Kosove 70m2 cmimi 750 euro per m2

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 tetor 01:30
 • Lokal ne shitje ne Dragodan

  Lokal ne shitje ne Dragodan

  Lokal ne shitje ne Dragodan ne rrugen kryesore 250m2 qmimi 400.000 mije euro

  400.000 €
  Prishtinë
  14 tetor 01:30