Dibër

Biznes & Punësime në shitje në Dibër

 • 1 foto
  Punime artizanale
  Sherbime

  Punime artizanale

  Mjeshter i talentuar Rahim Çaushi per prodhimin e daulleve dhe te dajreve si dhe riparimin e klarine

  Dibër 15 shtator 15:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurt e financave vë në dispozicionin tuaj një ofertë kredie prej 1000 deri 15 000 000 €

  Dibër 12 shtator 09:20
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Oferta e huasë 100% e garancisë.
  Kafshe ferme

  Oferta e huasë 100% e garancisë.

  Pershendetje per ju Ne ofrojmë kredi dhe shërbimet tona garantohen 100%, me një normë interesi të

  Dibër 30 gusht 01:13
  10 Lek
 • 0 foto
   ndihmë dhe shërbim të besueshëm
  Sherbime

  ndihmë dhe shërbim të besueshëm

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidim

  Dibër 29 gusht 21:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Me vetëm një normë interesi 3% ju keni mundësinë të bëni një kredi që varion nga 3000 deri në 150000

  Dibër 21 gusht 09:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi e ofruar për individët dhe korporatat
  Sherbime

  Kredi e ofruar për individët dhe korporatat

  Përshëndetje, Ju po kërkoni fonde për të riaktivizuar biznesin tuaj, por për fat të keq banka po kër

  Dibër 20 gusht 02:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  gati në mënyrë të sigurt
  Sherbime

  gati në mënyrë të sigurt

  Kredi e sigurt për para dhe asnjë protokoll! ju doni shtëpinë tuaj! ju doni makinën tuaj! keni nevoj

  Dibër 16 gusht 03:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi, financim dhe investim në biznes
  Sherbime

  Kredi, financim dhe investim në biznes

  Ju keni nevojë të filloni biznesin tuaj, të ndërtoni një shtëpi ose të keni një kredi për të përparu

  Dibër 16 gusht 01:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsol

  Dibër 13 gusht 15:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Shumica e ofertave të financimit këto ditë në internet bazohen në mashtrime. Dhe kjo është ajo që tr

  Dibër 10 gusht 15:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë financimi

  Përshëndetje të nderuar kompani, individë, të afërm, miq dhe aleatë. Ju që jeni mashtruar, mashtruar

  Dibër 10 gusht 09:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë investimi.
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë investimi.

  A po kërkoni financim për një arsye apo një tjetër? A keni një projekt për të cilin po kërkoni fina

  Dibër 9 gusht 18:45
  10 Lek
 • 0 foto
  Oferta e huasë nga 5,000 €
  Sherbime

  Oferta e huasë nga 5,000 €

  A po kërkoni financim për një arsye apo një tjetër? A keni një projekt për të cilin po kërkoni finan

  Dibër 9 gusht 17:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë nga 5,000 €
  Sherbime

  Oferta e huasë nga 5,000 €

  A po kërkoni financim për një arsye apo një tjetër? A keni një projekt për të cilin po kërkoni fina

  Dibër 9 gusht 17:48
  10 Lek
 • 0 foto
  Oferta e huasë me një transferim të sigurt
  Sherbime

  Oferta e huasë me një transferim të sigurt

  Zbuloni ofertën më të mirë të financimit me kompanitë tona me një normë interesi 3% për 1 deri në 30

  Dibër 4 gusht 08:06
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi midis individëve
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë financimi midis individëve

  A jeni një individ, një kompani apo një institut që kërkoni financim ose një kredi për të zgjeruar o

  Dibër 3 gusht 07:14
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë
  Sherbime

  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë

  Zyra e financimit vjen për të kënaqur nevojat e individëve dhe bizneseve duke vënë në dispozicion të

  Dibër 16 korrik 09:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Toster
  Makineri dhe inventare

  Toster

  Shitet Toster Me Gas Ne Gjendje Super E Pershtatshme Per Fast Food Restorant 6 Hamburger ose ......

  Dibër 14 korrik 16:27
  100 Lek
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Dibër 10 korrik 03:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për bizneset dhe individët
  Sherbime

  Kredia e ofruar për bizneset dhe individët

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Dibër 5 korrik 07:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve
  Sherbime

  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve

  Merrni një hua prej 1,000 deri në 9,000,000 € me një normë interesi prej 3% më lehtë nga kompania më

  Dibër 26 qershor 02:13
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Një botim me miqtë
  Sherbime

  Një botim me miqtë

  Përshëndetje, a keni nevojë për fonde? Kam marrë € 48,000 në më pak se 48 orë, falë HSBC FIRNANDO Ba

  Dibër 25 qershor 15:11
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe investime ndërmjet individit
  Sherbime

  Kredi dhe investime ndërmjet individit

  Keni nevojë për një hua, për një emergjencë, për një projekt blerjeje, kredi ose personel. Ju jeni t

  Dibër 25 qershor 12:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Frigorifer
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer

  Shitet Frigorifer Freskant ne gjendje Shume Te mire

  Dibër 8 qershor 13:09
  350 Lek
 • 0 foto
  Kal
  Kafshe ferme

  Kal

  Shitet per arise mos pordorimI eshte pel vjeq 4

  Dibër 29 maj 18:22
  900 Lek
 • 0 foto
  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase
  Sherbime

  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Dibër 26 maj 07:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë
  Sherbime

  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë

  Me grupin tonë të financimit, ju jeni të lirë të aplikoni për një kredi për 1 deri në 25 vjet me një

  Dibër 25 maj 09:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ
  Sherbime

  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Dibër 18 maj 05:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi i stafit dhe kompanive të denjë
  Sherbime

  Financimi i stafit dhe kompanive të denjë

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Dibër 11 maj 19:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë për të gjithë
  Sherbime

  Oferta e huasë për të gjithë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Dibër 11 maj 18:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë
  Sherbime

  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë

  Përjashtojnë kompanitë e mashtrimit, ne ndeshim si biznesi më i mirë kualifikues në fushën e kredisë

  Dibër 11 maj 17:11
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  gati për të gjithë për të shlyer
  Sherbime

  gati për të gjithë për të shlyer

  FINANCIAR KAPITALE, ne jemi një bankë me një kapital prej 27 milionë dollarë, banka jonë ekziston në

  Dibër 21 prill 01:48
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  makine akulloresh
  Makineri dhe inventare

  makine akulloresh

  shitet makine akulloresh 3 fazorshe cattabriga italiane ne gjendje te mire pune.kapaciteti 3 litra.

  Dibër 19 prill 19:45
  1.300 €
 • 0 foto
  gati për të gjithë në nevojë
  Sherbime

  gati për të gjithë në nevojë

  CAPITAL-FINANCE, somos un banco con un capital de 27 millones de dólares, nuestro banco existe en 12

  Dibër 19 prill 18:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurtë e financave ju ofron një ofertë kredie prej 1000 deri në 1 500 000 € për një periu

  Dibër 19 prill 18:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll
  Sherbime

  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Dibër 13 prill 02:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ofrimi i financimit për të gjithë
  Sherbime

  Ofrimi i financimit për të gjithë

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Dibër 10 prill 06:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta promovuese e financimit
  Sherbime

  Oferta promovuese e financimit

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Dibër 8 prill 21:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi për të gjithë
  Sherbime

  Financimi për të gjithë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë financimi në internet për shkak të mashtrimit. Në

  Dibër 7 prill 08:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë
  Sherbime

  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Dibër 6 prill 15:09
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shiten 50 krere bageti dhi me keca
  Kafshe ferme

  Shiten 50 krere bageti dhi me keca

  Disa nga dhite kane nga 2 keca ...... e gjithe tufa shitet 5 milion e gjysme leke te vjetra (cmimi

  Dibër 4 prill 14:19
  5.500.000 Lek
 • 3 foto
  Punime llamarine
  Sherbime

  Punime llamarine

  -Punime Llamarine -Mbulesa Catie (Llamarine Trapezoidale) -Ulluqe llamarine ,baker ,alumin ,te for

  Dibër 3 prill 23:07
  1 Lek
 • 2 foto
  GRILL PER PJEKJE
  Makineri dhe inventare

  GRILL PER PJEKJE

  Grill Per Pjekje Mishi Peshku ne Gjendje shume te Mire 0686427679

  Dibër 3 prill 09:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Zgare
  Makineri dhe inventare

  Zgare

  Shitet Zgare Per Pjekje Mishi Peshku Punon me Gaz eshte me Gure Vullkanik

  Dibër 2 prill 00:41
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  MAKINA TE REJA DHE TE REPARUARA PER PVC DHE XHAMA
  Makineri dhe inventare

  MAKINA TE REJA DHE TE REPARUARA PER PVC DHE XHAMA

  Ofrojm makine te reja dhe reparume per PVC dhe xhama. Makinet qe i oftojm jane te prodhimi Turke, d

  Dibër 1 prill 00:19
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  MAKINA PER LARJE TE XHAMAVE, DHE MAKINA TE TJERA
  Makineri dhe inventare

  MAKINA PER LARJE TE XHAMAVE, DHE MAKINA TE TJERA

  Ofrojme makina kualitative te reja per xhama - Makina per larjen e xhamave me mundesi larje ne low

  Dibër 1 prill 00:19
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHITET
  Biznes ne shitje / me qera

  SHITET

  Shiten pajisje per berber. Te perdorura vetem 2 muaj,100% funksionale. - 2 pasqyra - 1 lavatest + bo

  Dibër 25 mars 12:08
  80.000 Lek
 • 0 foto
  Furre Buke
  Makineri dhe inventare

  Furre Buke

  Shiten paisje furre buke per arsyje mos perdorimi,paisjet jan ne gjendje shum te mir.Te interesuarit

  Dibër 6 mars 19:53
  10.000 €
 • 4 foto
  Ekspres
  Biznes ne shitje / me qera

  Ekspres

  Shes ekspres me cmim te arsyeshem kontaktoni nr whatssapp ose viber 069 31 23 766

  Dibër 26 shkurt 11:31
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Makina per larje lavatrice pastrim kimik
  Makineri dhe inventare

  Makina per larje lavatrice pastrim kimik

  Shitet makin per pastrim kimik UNION XP835 viti 2004 15 kg. UNION XP825 viti 2004 10kg. Makinat ja

  Dibër 23 shkurt 21:08
  Me Marrveshje