Tepelenë

Biznes & Punësime në shitje në Tepelenë

 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Ne jemi këtu për t\'ju ofruar një kredi në siguri të plotë dhe sipas aftësisë tuaj të ripagimit midi

  Tepelenë 17 maj 10:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Ju dëshironi të keni një ofertë kredie në bankat tuaja, por kushtet nuk ju përshtaten dhe ju jeni në

  Tepelenë 15 maj 08:00
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredi e ofruar dhe financim për të gjithë
  Sherbime

  Kredi e ofruar dhe financim për të gjithë

  Ne jemi një kompani që ofron një kredi që varion nga 1.000 deri në 1.500,000 euro në vit dhe për një

  Tepelenë 11 maj 03:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Me përjashtim të kompanive mashtrimi, ne kemi arritur të kualifikohemi si ndërmarrja më e mirë në fu

  Tepelenë 9 maj 08:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë financimi

  Kini kujdes! Kini kujdes! Paralajmërim financimi për të gjithë. Por tani ju nuk duhet të shqetësohen

  Tepelenë 25 prill 19:37
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Qentë dhe këlyshët Labradol për shitje
  Kafshe ferme

  Qentë dhe këlyshët Labradol për shitje

  Qentë dhe këlyshët Labradol për shitje Kemi një qenush të bukur Labradol përgjithmonë në shtëpi. Ke

  Tepelenë 12 mars 23:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Dhurimi i sëmundjes
  Kafshe ferme

  Dhurimi i sëmundjes

  I dashuri im i dashur, Ju përshëndes në emrin e Zotit të Plotfuqishëm dhuruesit e të gjitha të mi

  Tepelenë 7 mars 19:56
  400 €
 • 0 foto
  ΓΡΗΓΟΡΗ, αξιόπιστη και πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά δανείου.
  Lokale / Punetori / Magazina

  ΓΡΗΓΟΡΗ, αξιόπιστη και πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά δανείου.

  Καλημέρα. Χρειάζεστε επειγόντως χρήματα ή χρηματοδότηση. Λοιπόν, είμαι ένα άτομο και δίνω δάνεια ό

  Tepelenë 15 janar 13:05
  1.000.000 €
 • 0 foto
  Makineri shtrydhese rrushi manuale inox
  Kafshe ferme

  Makineri shtrydhese rrushi manuale inox

  Makineria e shtrydhjes bën të mundur shtrudhjen e rrushit në mënyrë të shpejte dhe efikase. E emalua

  Tepelenë 23 gusht 16:35
  15.000 Lek
 • 0 foto
  Dhënë të reja
  Kafshe ferme

  Dhënë të reja

  Shiten 40 dhënë të reja, racë vendi, të kullotura në terren. Shiten në mënyrë urgjente për arsye sh

  Tepelenë 15 gusht 21:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
    Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidi

  Tepelenë 13 gusht 14:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
    Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsoli

  Tepelenë 13 gusht 14:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsoli

  Tepelenë 13 gusht 13:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Apply Now And Increase Your Business
  Lokale / Punetori / Magazina

  Apply Now And Increase Your Business

  Offer of financing to all persons or companies, who can respect its engagements, to relaunch these

  Tepelenë 26 korrik 16:42
  10.000.000 €
 • 4 foto
  blete
  Kafshe ferme

  blete

  kemi mema te fekonduara jane te perzgjedhura si ne prodhueshmeri te mjaltit edhe te gjenerates .

  Tepelenë 18 qershor 00:08
  1.500 Lek
 • 0 foto
  Shiten dele
  Kafshe ferme

  Shiten dele

  Shiten rreth 60 krere dele, race vendi te ushqyera me se miri ne kullota private me nje cmim te arsy

  Tepelenë 10 qershor 20:14
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Jap me Qera Magazine
  Biznes ne shitje / me qera

  Jap me Qera Magazine

  Tirane, jap me qera magazine Kati -1, 90 m², Rr. Shenasi Dishnica (Saraçëve), 100 m nga Pazari i Ri

  Tepelenë 25 nëntor 20:59
  200 €