Shitet toka për afarizëm dhe ndërtim të lartë në fshatin Vragoli në mes të Stacionit të trenit dhe Aeroportit në Prishtinë-Fushe Kosovë

Çmimi: Me Marrveshje
Shitet toka për afarizëm dhe ndërtim të lartë në fshatin Vragoli në mes të Stacionit të trenit dhe Aeroportit në Prishtinë-Fushe Kosovë

Detajet

Postuar
18 shtator 2023 23:15
Kategoria
Patundshmeri > Truall / Toke
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Fushë Kosovë
Kuadratura
93000 m²

Përshkrimi

Shitet toka për afarizëm dhe ndërtim të lartë në fshatin Vragoli në mes të Stacionit të trenit dhe Aeroportit në Prishtinë-Fushe Kosovë

Shitet parcela tokë për ndërtime të larta dhe afarizëm industrial në aksin rrugor Prishtine- Pejë në mes të aeroportit të Prishtinës dhe Stacionit -hekurudhor, pika kryesore për transportin ndërkombëtar .Toka gjendet ne Vragoli ngjitur me fabrikën e Bitexsit për ngjyra dhe fushave te sportit.
Sipërfaqja është me 93 ari me dalje në rrugën kryesore 50 metra, rreth 250 metra e gjatë.
Toka ka pozicion te mirë te përshtateshe për ndërtimin e fabrikave dhe industrisë se rëndë në prodhime etj. Po ashtu ka fletën poseduese dhe kopjen e planit e me mundësi përkthimi të menjëhershëm .Pronar legjitim i vetmi unë Asllan Dibrani.
Në tokë aktualisht zhvillohet një veprimtari transporti për në shtet e Evropës dhe anasjelltas mbi 20 vjet.
Në te, ka sistemin energjetik atë te ujët dhe kanalizimin. I mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja.
Ofertat tona do ti japim blerësit për investime nga Gjermania pasi unë jetoj ne Gjermani. Ofertë kemi për futjen e Fabrikës se te gjitha llojeve te instalimeve te energjisë elektrike si ndërpres te poçeve elektrike ,siguresave , shtikera dhe doze elektrike nga te gjitha llojet, me teknologjinë më të re. Pos kësaj oferte kemi edhe tjera mundësi qe tu ndihmojmë me qellim të zhvillimit të Kosovës.

Faleminderit në mirëkuptim .
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Tel: 00383-49578008 gjithë aktual vetëm ne viber dhe Watsaap edhe në kohën sa jam në Gjermani .
Mobil: Tel: 004917640176407 Asllan Dibrani Viber dhe Watsaap
Po, edhe përmes emalit [email protected]
Stuttgart-Gjermani mund të na shkruani.
Po edhe në FB Asllan Dibrani komunikojmë.
Me përshëndetje miqësore dhe respekt nga pronari Asllan Dibrani.


Shpallje te ngjashme