Canon 5D Mark III / 5D Mark II / 5D Mark IV / 7D Mark II / Canon 6D / Canon 70D / Canon EOS-1DX / Canon 5Ds

Çmimi: 1.500 €
Canon 5D Mark III / 5D Mark II / 5D Mark IV / 7D Mark II / Canon 6D / Canon 70D / Canon EOS-1DX / Canon 5Ds

Detajet

Postuar
26 mars 13:56
Kategoria
Elektronikë > Fotoaparate
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Graçanicë

Përshkrimi

Canon 5D Mark III / 5D Mark II / 5D Mark IV / 7D Mark II / Canon 6D / Canon 70D / Canon EOS-1DX / Canon 5Ds

Për shitje New Orignal Boxes mbyllur

Ne marrëveshjet në çdo lloj Gadgets elektronike Mobile Phone / Laptop / Kamera / frigorifer / Lojra / pastruesit vakum / Laptopë dhe Imacs / Instrumenti muzikor etj *

Për më shumë informacion se si të vendosni porosinë tuaj Ju lutemi Na kontaktoni me Të dhënat më poshtë.

WHATSAPP Grafiku: +19152293373

E-mail: [email protected]