Kategoria

Çmimi

Vendi

 • Kamera dixhitale Sony Cyber-Shot DSC-RX100 V

  Kamera dixhitale Sony Cyber-Shot DSC-RX100 V

  Kamera dixhitale Sony Cyber-Shot DSC-RX100 V Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorë

  600 €
  Kllokot
  Sot, 02:56
 • nikon / D500 / 700/3100 / d3400

  nikon / D500 / 700/3100 / d3400

  nikon / D500 / 700/3100 / d3400 Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëzimit: 2/3 di

  550 €
  Klinë
  Sot, 02:55
 • Nikon D3s / d4s 16.2MP SLR Kamera Dixhitale

  Nikon D3s / d4s 16.2MP SLR Kamera Dixhitale

  Nikon D3s / d4s 16.2MP SLR Kamera Dixhitale Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëz

  530 €
  Kllokot
  Sot, 02:54
 • Canon EOS-1DX / Canon EOS 5DS

  Canon EOS-1DX / Canon EOS 5DS

  Canon EOS-1DX / Canon EOS 5DS Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëzimit: 2/3 ditë

  800 €
  Klinë
  Sot, 02:54
 • Sony Alpha a7R II Kamera dixhitale 42.4MP / Sony Alpha a6300 Kamerë SLR me 24.2MP

  Sony Alpha a7R II Kamera dixhitale 42.4MP / Sony Alpha a6300 Kamerë SLR me 24.2MP

  Sony Alpha a7R II Kamera dixhitale 42.4MP / Sony Alpha a6300 Kamerë SLR me 24.2MP Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems An

  600 €
  Leposaviq
  Sot, 02:50
 • Sony PXW-FS7 me MetaBones E-EF SpeedBooster

  Sony PXW-FS7 me MetaBones E-EF SpeedBooster

  Sony PXW-FS7 me MetaBones E-EF SpeedBooster Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëz

  2.000 €
  Gjilan
  Sot, 02:49
 • SONY FS7 KIT w / XCDA RAW bateri iDX Lente

  SONY FS7 KIT w / XCDA RAW bateri iDX Lente

  SONY FS7 KIT w / XCDA RAW bateri iDX Lente Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëzi

  3.000 €
  Gjilan
  Sot, 02:49
 • JVC GY-HM170E Camcorder profesionale 4K me hyrje audio KA-HU1 pro

  JVC GY-HM170E Camcorder profesionale 4K me hyrje audio KA-HU1 pro

  JVC GY-HM170E Camcorder profesionale 4K me hyrje audio KA-HU1 pro Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimi

  900 €
  Malisheve
  Sot, 02:48
 • Fujifilm X-T1 Mirrorless Kamera Dixhitale 18-55 kit Lens, XF 60mm F2.4

  Fujifilm X-T1 Mirrorless Kamera Dixhitale 18-55 kit Lens, XF 60mm F2.4

  Fujifilm X-T1 Mirrorless Kamera Dixhitale 18-55 kit Lens, XF 60mm F2.4 Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe o

  700 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 02:47
 • PANASONIC LUMIX DC-GH5 + 12-60mm

  PANASONIC LUMIX DC-GH5 + 12-60mm

  PANASONIC LUMIX DC-GH5 + 12-60mm Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëzimit: 2/3 d

  800 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 02:47
 • Panasonic AG-HPX370 P2 HD

  Panasonic AG-HPX370 P2 HD

  Panasonic AG-HPX370 P2 HD Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofrimit: falas Koha e dorëzimit: 2/3 ditë Dor

  1.500 €
  Gjakovë
  Sot, 02:46
 • DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP

  DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP

  DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Anijeve dhe ofr

  400 €
  Lipjan
  Sot, 02:44
 • Nikon D810 / D800 / D700 / D700 / D700 / D700 / D400 / D400 / D4 / D4 / Nikon D610

  Nikon D810 / D800 / D700 / D700 / D700 / D700 / D400 / D400 / D4 / D4 / Nikon D610

  Nikon D810 / D800 / D700 / D700 / D700 / D700 / D400 / D400 / D4 / D4 / Nikon D610 Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems A

  600 €
  Gjakovë
  Sot, 02:43
 • Markë Canon 5D III / markë II / 5D markë IV / 7D markë II / Canon 6D / Canon 70D

  Markë Canon 5D III / markë II / 5D markë IV / 7D markë II / Canon 6D / Canon 70D

  Markë Canon 5D III / markë II / 5D markë IV / 7D markë II / Canon 6D / Canon 70D Shitja me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurtë të ofrimit Kompania e transportit: Fedex, ups, dhl & Ems Ani

  700 €
  Gllogoc
  Sot, 02:42
 • Nikon D750 Digital SLR Camera Body 24.3MP FX-format

  Nikon D750 Digital SLR Camera Body 24.3MP FX-format

  Nikon D750 DSLR Camera (Body Only) EN-EL15 Lithium-Ion Battery (1900mAh) MH-25A Battery Charger for EN-EL 15 Li-Ion Battery UC-E17 USB Cable AN-DC14 Neck Strap for Nikon D750 DSLR Camera (Black)

  900 €
  Fushë Kosovë
  13 gusht 02:09
 • Nikon D800E 36.3 MP Digital SLR Camera

  Nikon D800E 36.3 MP Digital SLR Camera

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  979 €
  Fier
  11 gusht 13:25
 • Nikon D610 with 24-85mm f3.5-4.5 VR Lens

  Nikon D610 with 24-85mm f3.5-4.5 VR Lens

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  553 €
  Tiranë
  11 gusht 13:24
 • Canon EOS 5D Mark IV DSLR with 24-70mm f4 Lens

  Canon EOS 5D Mark IV DSLR with 24-70mm f4 Lens

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  1.447 €
  Fier
  11 gusht 13:23
 • Canon EOS 6D Digital SLR Camera with 24-70mm IS Lens

  Canon EOS 6D Digital SLR Camera with 24-70mm IS Lens

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  595 €
  Tiranë
  11 gusht 13:22
 • Nikon D7100 DSLR Camera with 18-140mm Lens

  Nikon D7100 DSLR Camera with 18-140mm Lens

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  340 €
  Kuçovë
  11 gusht 13:21
 • Nikon D750 DSLR Camera with 24-120mm Lens

  Nikon D750 DSLR Camera with 24-120mm Lens

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  723 €
  Tiranë
  11 gusht 13:20
 • Nikon D810 Digital SLR Camera Body

  Nikon D810 Digital SLR Camera Body

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  893 €
  Vushtrri
  11 gusht 13:03
 • DJI Phantom 3 Professional 4K White

  DJI Phantom 3 Professional 4K White

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Krejt i ri (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret 100% origjinal / origjinal 2 vjet garanci ndërkombëtare Fabrika e vulosur Pajisje të plota (Kutia origjinale e pa

  340 €
  Tiranë
  11 gusht 13:01
 • Nikon D5200 SLR dixhitale.

  Nikon D5200 SLR dixhitale.

  Nikon D5200 Digital SLR. Vjen me pajisje të plotë të mbyllur inbox dhe me një vit garanci ndërkombëtare. Kushti: I ri: Një artikull i ri, i papërdorur, i pahapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij or

  400 €
  Rahovec
  11 gusht 12:16
 • Canon SLR 5D Mark III Digital

  Canon SLR 5D Mark III Digital

  Markë e re Canon SLR 5D Mark III. Vjen me aksesorë të plotë të mbyllur në kutinë dhe me një vit Garanci ndërkombëtare. Kushti: I ri: Një artikull i ri, i papërdorur, i pahapur dhe i padëmtuar në p

  800 €
  Partesh
  11 gusht 11:46
 • Nikon D D750 24,3 MP Digital SLR Kamera -

  Nikon D D750 24,3 MP Digital SLR Kamera -

  Nikon D D750 24,3 MP Digital SLR Kamera - Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 19:02
 • Nikon D7100 24.1 MP DX-Format CMOS Digital SLR Kamera

  Nikon D7100 24.1 MP DX-Format CMOS Digital SLR Kamera

  Nikon D7100 24.1 MP DX-Format CMOS Digital SLR Kamera Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop /

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 19:01
 • New Canon EOS 7D Mark II 20.2MP Digital SLR Camera Kit w/ EF-S 18-135mm IS Lens

  New Canon EOS 7D Mark II 20.2MP Digital SLR Camera Kit w/ EF-S 18-135mm IS Lens

  Shitja e markave të reja: Canon EOS 7D Mark II 20.2MP Digital SLR Kamera Kit w / EF-S 18-135mm IS Lens Mesazh këtu për më shumë informacion, Viber chat: - +44 7477 727940 WhatsApp chat: - +15

  638 €
  Fushë Kosovë
  10 gusht 19:01
 • Nikon D3S SLR Kamera dixhitale 12.1MP Digital SLR Kamera -

  Nikon D3S SLR Kamera dixhitale 12.1MP Digital SLR Kamera -

  Nikon D3S SLR Kamera dixhitale 12.1MP Digital SLR Kamera - Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Lapt

  650 €
  Graçanicë
  10 gusht 19:00
 • Kamera dixhitale Nikon D4 16.2MP SLR

  Kamera dixhitale Nikon D4 16.2MP SLR

  Kamera dixhitale Nikon D4 16.2MP SLR Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Veg

  700 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:58
 • Nikon D D610 Kamerë SLR me 24.3MP

  Nikon D D610 Kamerë SLR me 24.3MP

  Nikon D D610 Kamerë SLR me 24.3MP Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Vegël

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:56
 • Nikon D D600 Kamera SLR me 24,3MP

  Nikon D D600 Kamera SLR me 24,3MP

  Nikon D D600 Kamera SLR me 24,3MP Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Vegël

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:55
 • Nikon D810 36.3MP SLR Kamerë dixhitale

  Nikon D810 36.3MP SLR Kamerë dixhitale

  Nikon D810 36.3MP SLR Kamerë dixhitale Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / V

  550 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:54
 • Kamera e re Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP DSLR

  Kamera e re Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP DSLR

  Kamera e re Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP DSLR Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera /

  1.000 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:51
 • Canon EOS 80D 24,2MP Digital SLR Kamera -

  Canon EOS 80D 24,2MP Digital SLR Kamera -

  Canon EOS 80D 24,2MP Digital SLR Kamera - Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:50
 • Kamera dixhitale SLR me 10,2MP Canon EOS 7D Mark II

  Kamera dixhitale SLR me 10,2MP Canon EOS 7D Mark II

  Kamera dixhitale SLR me 10,2MP Canon EOS 7D Mark II Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Ka

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:48
 • Kamera dixhitale SLR me Canon EOS 70D 20.2MP

  Kamera dixhitale SLR me Canon EOS 70D 20.2MP

  Kamera dixhitale SLR me Canon EOS 70D 20.2MP Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera /

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:47
 • Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP Digital SLR Camera - Black (Kit w/ EF 24-105mm f/4L

  Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP Digital SLR Camera - Black (Kit w/ EF 24-105mm f/4L

  Shitja e markave të reja: Canon EOS 5D Mark IV 30.4MP SLR Kamera Dixhitale - E Zezë (Kit w / EF 24-105mm f / 4L Mesazh këtu për më shumë informacion, Viber chat: - +44 7477 727940 WhatsApp ch

  2.213 €
  Fushë Kosovë
  10 gusht 18:46
 • Panasonic LUMIX DMC-GH4-YAGH Kamera / Ndërfaqja Njësia Kit

  Panasonic LUMIX DMC-GH4-YAGH Kamera / Ndërfaqja Njësia Kit

  Panasonic LUMIX DMC-GH4-YAGH Kamera / Ndërfaqja Njësia Kit Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Lapt

  650 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:46
 • DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP

  DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP

  DJI Phantom 4 Quadcopter Drone me Kamerë 4MP Gimbal-Stabilizuar 12MP Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Pho

  650 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:44
 • NEW Canon EOS 5D Mark III 22.3 MP Digital SLR Camera W/3Lens,MATTBOX,FollowFocus

  NEW Canon EOS 5D Mark III 22.3 MP Digital SLR Camera W/3Lens,MATTBOX,FollowFocus

  Shitur krejt të re: NEW Canon EOS 5D Mark III 22,3 MP kamera SLR dixhitale W / 3Lens, MATTBOX, FollowFocus Mesazh këtu për më shumë informacion, Viber chat: - +44 7477 727940 WhatsApp chat: -

  851 €
  Fushë Kosovë
  10 gusht 18:44
 • Canon 7d 18.0MP - Ef 50mm F1.8 - Efs 55-250mm IS - Vello Grip

  Canon 7d 18.0MP - Ef 50mm F1.8 - Efs 55-250mm IS - Vello Grip

  Canon 7d 18.0MP - Ef 50mm F1.8 - Efs 55-250mm IS - Vello Grip Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / L

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:43
 • Canon EOS 6D 20,2MP Digital SLR Kamera -

  Canon EOS 6D 20,2MP Digital SLR Kamera -

  Canon EOS 6D 20,2MP Digital SLR Kamera - Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv /

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:42
 • Kamera Canon EOS 5D Mark III me tre lente Canon L

  Kamera Canon EOS 5D Mark III me tre lente Canon L

  Kamera Canon EOS 5D Mark III me tre lente Canon L Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kame

  700 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:41
 • Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Digital SLR Kamera

  Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Digital SLR Kamera

  Canon EOS 5D Mark II 21.1MP Digital SLR Kamera Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera

  550 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:40
 • Nikon D D700 12.1MP SLR Kamera dixhitale

  Nikon D D700 12.1MP SLR Kamera dixhitale

  Nikon D D700 12.1MP SLR Kamera dixhitale Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti. Ne jemi te specializuar ne te gjithe produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv /

  500 €
  Graçanicë
  10 gusht 18:38
 • Canon 70D/Canon 6D 24-105mm lens/Canon 7D Mark II

  Canon 70D/Canon 6D 24-105mm lens/Canon 7D Mark II

  Shitjen me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurta të ofrimit Shitjen e të gjitha llojet e produkteve elektronike gjithashtu ne jemi në promovimin e shitjeve në mënyrë që të blini produktin tuaj

  500 €
  Dragash
  8 gusht 13:06
 • Selling Canon 5D Mark III/Canon 5D Mark II 24-105mm lens

  Selling Canon 5D Mark III/Canon 5D Mark II 24-105mm lens

  Shitjen me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurta të ofrimit Shitjen e të gjitha llojet e produkteve elektronike gjithashtu ne jemi në promovimin e shitjeve në mënyrë që të blini produktin tuaj

  500 €
  Dragash
  8 gusht 13:03
 • Nikon D810 / D800 / D700 / D750 / D4S / D4/ Nikon D3x

  Nikon D810 / D800 / D700 / D750 / D4S / D4/ Nikon D3x

  Shitjen me 100% garanci produkt edhe 100% të sigurta të ofrimit Shitjen e të gjitha llojet e produkteve elektronike gjithashtu ne jemi në promovimin e shitjeve në mënyrë që të blini produktin tuaj

  700 €
  Dragash
  8 gusht 13:02
 • Kamera Canon EOS 6D SLR Kamera Trupi / Canon EOS 6D Trupi Me 24-105mm f / 4L Lens

  Kamera Canon EOS 6D SLR Kamera Trupi / Canon EOS 6D Trupi Me 24-105mm f / 4L Lens

  Markë e re në kuti vjen me një garanci 1 vjeçare dhe 30 ditë të politikës së kthimit Nëse jeni të interesuar, ju lutemi kontaktoni në vijim :: Whatsapp ::: +2348133519493 Viber chat: +2348133

  900 €
  Fushë Kosovë
  4 gusht 01:37