Elektronikë
Prizren

Elektronikë në shitje në Prizren

 • 0 foto
  045 54 55 56 numer Z MOBILE
  Shtesa per telefon celulare

  045 54 55 56 numer Z MOBILE

  Numer Z MOBILE 4G : 045 54 55 56 Qmimi 100 euro

  Prizren Sot, 10:43
  100 €
 • 0 foto
  Micro SD Toshiba 32 GB, me ultrashpejtësi 100 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Toshiba 32 GB, me ultrashpejtësi 100 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:13
  8 €
 • 0 foto
  RAM per laptop Kingston 4 GB, DDR3, 1600 MHz
  Pjese per kompjuter

  RAM per laptop Kingston 4 GB, DDR3, 1600 MHz

  Brand: Kingston Kapaciteti: 4 GB Shpejtesia: 1600 MHz E përshtatshme për laptop që përkrahin slotin

  Prizren Sot, 10:13
  18 €
 • 0 foto
  Transcend USB flash drive 64 GB, 3.0
  Pjese per kompjuter

  Transcend USB flash drive 64 GB, 3.0

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  17 €
 • 0 foto
  SanDisk Ultra USB flash drive 32 GB, 3.0, 100 MB/s
  Pjese per kompjuter

  SanDisk Ultra USB flash drive 32 GB, 3.0, 100 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  10 €
 • 0 foto
  SanDisk Ultra USB flash drive 16 GB, 3.0, 100 MB/s
  Pjese per kompjuter

  SanDisk Ultra USB flash drive 16 GB, 3.0, 100 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  7 €
 • 0 foto
  Sandisk SSD Plus 240 GB, 535 MB/s
  Pjese per kompjuter

  Sandisk SSD Plus 240 GB, 535 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  50 €
 • 0 foto
  Sandisk SSD Plus 480 GB, 535 MB/s
  Pjese per kompjuter

  Sandisk SSD Plus 480 GB, 535 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  85 €
 • 0 foto
  SanDisk Ultra USB flash drive 64 GB, 3.0, 100 MB/s
  Pjese per kompjuter

  SanDisk Ultra USB flash drive 64 GB, 3.0, 100 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  18 €
 • 0 foto
  Transcend USB flash drive 32 GB, 3.0
  Pjese per kompjuter

  Transcend USB flash drive 32 GB, 3.0

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  9 €
 • 0 foto
  SanDisk Ultra USB flash drive 128 GB, 3.0 100 MB/s
  Pjese per kompjuter

  SanDisk Ultra USB flash drive 128 GB, 3.0 100 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  26 €
 • 0 foto
  USB OTG adapter për telefona me Android
  Shtesa per telefon celulare

  USB OTG adapter për telefona me Android

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:12
  1 €
 • 0 foto
  Transcend USB flash drive 64 GB, 3.1
  Pjese per kompjuter

  Transcend USB flash drive 64 GB, 3.1

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:11
  18 €
 • 0 foto
  SanDisk USB flash drive 64 GB
  Pjese per kompjuter

  SanDisk USB flash drive 64 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  14 €
 • 0 foto
  SanDisk USB flash drive 16 GB
  Pjese per kompjuter

  SanDisk USB flash drive 16 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  6 €
 • 0 foto
  SanDisk USB flash drive 32 GB
  Pjese per kompjuter

  SanDisk USB flash drive 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  8 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 16 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 16 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  6 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 8 GB
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 8 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  4 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 16 GB, me ultrashpejtësi 80 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 16 GB, me ultrashpejtësi 80 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:10
  6 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 32 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 32 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  9 €
 • 0 foto
  SanDisk Micro SD 16 GB
  Shtesa per telefon celulare

  SanDisk Micro SD 16 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  6 €
 • 0 foto
  SanDisk Micro SD 32 GB
  Shtesa per telefon celulare

  SanDisk Micro SD 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  9 €
 • 0 foto
  SanDisk Micro SD 64 GB, 80 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  SanDisk Micro SD 64 GB, 80 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  15 €
 • 0 foto
  SanDisk Micro SD 8 GB
  Shtesa per telefon celulare

  SanDisk Micro SD 8 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  4 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 128 GB, 80 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 128 GB, 80 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  30 €
 • 0 foto
  Micro SD Kingston 64 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Kingston 64 GB, me ultrashpejtësi 45 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  16 €
 • 0 foto
  SanDisk Micro SD 128 GB
  Shtesa per telefon celulare

  SanDisk Micro SD 128 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:09
  29 €
 • 0 foto
  Sandisk OTG USB Dual Drive 32GB, 3.0, 150 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Sandisk OTG USB Dual Drive 32GB, 3.0, 150 MB/s

  Produkti është i ri dhe në paketim hermetik nga fabrika. Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shit

  Prizren Sot, 10:08
  12 €
 • 0 foto
  Samsung Micro SD 32 GB 95 MB/s Ultra HD
  Shtesa per telefon celulare

  Samsung Micro SD 32 GB 95 MB/s Ultra HD

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:08
  10 €
 • 0 foto
  Sandisk OTG USB Dual Drive 16 GB, 3.0, 130 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Sandisk OTG USB Dual Drive 16 GB, 3.0, 130 MB/s

  Produkti është i ri dhe në paketim hermetik nga fabrika. Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shit

  Prizren Sot, 10:08
  9 €
 • 0 foto
  Sandisk OTG USB Dual Drive 16GB, 3.0, 130 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Sandisk OTG USB Dual Drive 16GB, 3.0, 130 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:08
  9 €
 • 0 foto
  Samsung Micro SD XC 64 GB 100 MB/s U3 Ultra HD 4K
  Shtesa per telefon celulare

  Samsung Micro SD XC 64 GB 100 MB/s U3 Ultra HD 4K

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  18 €
 • 0 foto
  Kingston SSD 120 GB, 500 MB/s
  Pjese per kompjuter

  Kingston SSD 120 GB, 500 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  30 €
 • 0 foto
  Kingston SSD 240 GB, 500 MB/s
  Pjese per kompjuter

  Kingston SSD 240 GB, 500 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  45 €
 • 0 foto
  Samsung Micro SD 128 GB 100 MB/s U3 Ultra HD 4K
  Shtesa per telefon celulare

  Samsung Micro SD 128 GB 100 MB/s U3 Ultra HD 4K

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  30 €
 • 0 foto
  Micro SD 16 GB
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD 16 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  5 €
 • 0 foto
  Kingston SSD 480 GB, 500 MB/s
  Pjese per kompjuter

  Kingston SSD 480 GB, 500 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:07
  75 €
 • 0 foto
  Micro SD 32 GB
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  6 €
 • 0 foto
  Lexues i Micro SD kartelave
  Shtesa per telefon celulare

  Lexues i Micro SD kartelave

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  1 €
 • 0 foto
  Micro SD Toshiba 16 GB me ultrashpejtësi 90 MB/s
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD Toshiba 16 GB me ultrashpejtësi 90 MB/s

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  7 €
 • 0 foto
  Micro SD 32 GB, Class 10
  Pjese per kompjuter

  Micro SD 32 GB, Class 10

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  7 €
 • 0 foto
  Microdrive USB flash 32 GB
  Pjese per kompjuter

  Microdrive USB flash 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  7 €
 • 0 foto
  Micro SD 32 GB
  Shtesa per telefon celulare

  Micro SD 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  7 €
 • 1 foto
  Microdrive USB flash 16 GB
  Pjese per kompjuter

  Microdrive USB flash 16 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  4 €
 • 0 foto
  Transcend USB flash drive 32 GB
  Pjese per kompjuter

  Transcend USB flash drive 32 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:06
  7 €
 • 1 foto
  USB flash 32 GB + OTG Adapter për telefona Android
  Shtesa per telefon celulare

  USB flash 32 GB + OTG Adapter për telefona Android

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:05
  6 €
 • 1 foto
  USB flash 16 GB
  Pjese per kompjuter

  USB flash 16 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:05
  4 €
 • 1 foto
  USB flash 16 GB + OTG Adapter për telefona Android
  Shtesa per telefon celulare

  USB flash 16 GB + OTG Adapter për telefona Android

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:05
  5 €
 • 1 foto
  USB flash 32 GB + OTG Adapter për telefona Android
  Pjese per kompjuter

  USB flash 32 GB + OTG Adapter për telefona Android

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:05
  7 €
 • 0 foto
  USB flash 64 GB
  Pjese per kompjuter

  USB flash 64 GB

  Ky është çmim i shitjes me pakicë. Për shitje me shumicë na kontaktoni në numrin e telefonit dhe të

  Prizren Sot, 10:05
  11 €