\"Mounjaro-pen voor gewichtsverlies Brazilië\", [wa.me/+123938

Çmimi: 222 €

Detajet

Postuar
18 maj 2023 05:54
Kategoria
Automjete > Autopjese dhe paisje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Vlorës > Delvinë

Përshkrimi

MOUNJARO® ONLINE GEWICHTSVERLIES VOORSCHRIFT
Mounjaro is de eerste en enige goedgekeurde behandeling in een andere medicatieklasse voor diabetes type 2.*
* Het werkt anders dan andere type 2-diabetesmedicatie door GIP- en GLP-1-routes direct te activeren om de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren.

Neem contact op met leverancier
WhatsApp: +1 (239)-387-5744
Telegram: +1 (239)-387-5744
website: https://www.estheticmetz.com

Wat is Mounjaro?
Mounjaro is een injecteerbaar receptgeneesmiddel dat samen met een dieet en lichaamsbeweging wordt gebruikt om de bloedsuikerspiegel (glucose) te verbeteren bij volwassenen met diabetes mellitus type 2.

Het is niet bekend of Mounjaro kan worden gebruikt bij mensen die pancreatitis hebben gehad. Mounjaro is niet bedoeld voor gebruik bij mensen met diabetes type 1. Het is niet bekend of Mounjaro veilig en werkzaam is voor gebruik bij kinderen onder de 18 jaar.

Mounjaro kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, waaronder:
Ontsteking van uw alvleesklier (pancreatitis). Stop met het gebruik van Mounjaro en bel onmiddellijk uw zorgverlener als u ernstige pijn in uw maagstreek (buik) heeft die niet weggaat, met of zonder braken. U kunt de pijn van uw buik naar uw rug voelen.

Mounjaro (tirzepatide) wordt onder de huid geïnjecteerd en samen met een dieet en lichaamsbeweging gebruikt om de bloedsuikerspiegel bij volwassenen met type 2-diabetes te verbeteren. Het werd in mei 2022 door de FDA goedgekeurd als de eerste in een nieuwe klasse medicijnen. Het is handig in gebruik omdat het eenmaal per week wordt geïnjecteerd.

Neem contact op met leverancier
WhatsApp: +1 (239)-387-5744
Telegram: +1 (239)-387-5744
website: https://www.estheticmetz.com

Wat moet ik doen als ik een dosis ben vergeten?
Neem de vergeten dosis in zodra u eraan denkt binnen 4 dagen na de gemiste dosis. Als er echter meer dan 4 dagen zijn verstreken, sla dan de gemiste dosis over en ga door met uw normale doseringsschema. Injecteer geen twee doses binnen 3 dagen na elkaar.

Wat moet ik doen bij een overdosis?
Bel in geval van een overdosis de hulplijn voor gifbestrijding op 1-213-373-5086. Informatie is ook online beschikbaar op Poison Help Als het slachtoffer is ingestort, een aanval heeft gehad, moeite heeft met ademhalen of niet kan worden gewekt, bel dan onmiddellijk de hulpdiensten op 911.

Opslag
Mounjaro moet in de koelkast worden bewaard tussen 2°C en 8°C (36°F tot 46°F). Bewaar het in de originele doos tot gebruik ter bescherming tegen licht. Pennen voor eenmalig gebruik kunnen indien nodig 21 dagen bij kamertemperatuur worden bewaard. Bewaar uw medicatie alleen zoals voorgeschreven. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe u uw medicatie op de juiste manier bewaart.

Wat zijn de ingrediënten in Mounjaro?
Werkzaam bestanddeel: tirzepatide

Inactieve ingrediënten: natriumchloride, natriumfosfaat dibasisch heptahydraat en water voor injectie. Zoutzuuroplossing en/of natriumhydroxideoplossing kan zijn toegevoegd om de pH aan te passen.

Hoe vergelijken Mounjaro, Wegovy en Ozempic voor gewichtsverlies?
Mounjaro vs Ozempic: hoe verhouden ze zich tot elkaar?
Hoe lang duurt het voordat Mounjaro begint te werken?
Werkt Mounjaro voor gewichtsverlies?
Veroorzaakt Mounjaro vermoeidheid?
Heeft Mounjaro een coupon van $ 25 beschikbaar?
Doet de injectie met Mounjaro pijn?

Wat zijn de bijwerkingen van Mounjaro?
Mounjaro kan bijwerkingen veroorzaken. Vertel het uw arts als een van deze symptomen ernstig is of niet verdwijnt:

misselijkheid
diarree
verminderde eetlust
braken
constipatie
maagklachten

Sommige bijwerkingen kunnen ernstig zijn. Als u een van deze symptomen ervaart of die vermeld staan in de rubriek Belangrijke informatie, stop dan met het gebruik van dit geneesmiddel en bel onmiddellijk uw arts:
maagpijn die niet weggaat (en naar de rug kan uitstralen) met of zonder


Shpallje te ngjashme