Lentet artistike Sigma 85mm f/1.4 DG DN për Sony E

Çmimi: 600 €
Lentet artistike Sigma 85mm f/1.4 DG DN për Sony E

Detajet

Postuar
7 mars 2022 17:43
Kategoria
Elektronikë > Fotoaparate
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Fushë Kosovë

Përshkrimi

SIGMA 85MM F / 1.4 DG DN është një kryeministër artesh i karakterizuar nga dizajni optik i avancuar dhe i përditësuar, profili i lëmuar dhe dizajni i ndritshëm. Apertura maksimale f / 1.4 mundëson punën në kushte të lehta të lehta dhe gjithashtu siguron kontroll më të madh mbi thellësinë e fushës për arritjen e thellësisë së theksuar të efekteve në terren. Planifikimi optik përfshin një sërë elementësh të ulët të shpërndarjes, asfiksë dhe të lartë të indeksit thyes dhe dizajnin e saj të diametrit të madh arrin një shkallë të dukshme të qartësisë dhe mprehtësisë me shtrembërim dhe aberrations të kontrolluara mirë. Gjithashtu, një shtresë super shumë-shtresore rrit cilësinë e imazhit duke shtypur flash lente dhe ghosting për kontrast të përmirësuar dhe besnikëri të ngjyrave në kushte të forta të ndriçimit.

Për më shumë informacion. për këtë produkt;.
Email: [email protected]
Thirrni / WhasApp. +18062301447


Shpallje te ngjashme