PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
30 janar 2023 13:00
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Gllogoc

Përshkrimi

Zyra për perkthime në të gjitha gjuhët , përkthyes i licencuar

Njoftojm klientët që në zyret tona bëhet përkthimi i çdo lloji të dokumentit. Dokumente ( materiale) për përkthim pranohen drejtpërdrejtë dhe në mënyrë elektronike të punuara apo të përgatitura në të gjitha forma elektronike: - si: Word, PDF, Excel ose foto (Jpeg),etj.Dokumente ( materialin) për përkthim pranojmë me Viber, WhatsApp, e-mail të skanuara apo dokumenti i fotografuar në tërësi, po të njëjtat mund t’ju dërgohen në të njëjtën mënyrë të skanuara në formën Pdf, natyrisht të vulosura dhe të certifikuara nga ana e përkthyesit.Përkthimet zakonisht kryhen brenda orarit të punës apo brenda 24 orëve, varësisht prej materialit të pranuar.Dokumente ( materiali) për përkthim dorëzuar drejtpërdrejtë, pagesa kryhet me para të gatshme në zyre, ndërsa nga vise tjera të Kosovës, apo edhe nga Diaspora pagesa mund të kryhet me Western Union,RIA, dhe MoneyGram - dhe pasi që të pranohen të hollat e përkthimit, brenda 5 minutave dërgohet materiali i skanuar dhe të vulosur në mënyre elektronike, në adresën e klientit.ÇMIMI PËR NJË FAQE TË PËRKTHIMIT TË FORMATIT A-4 ËSHTË 8 EURO PËR FAQE, NDËRSA NËSE KËRKOHET PËRKTHIM TË SHPEJT DHE JASHTË ORARIT TË PUNËS - ÇMIMI PËR NJË FAQE ËSHTË 10 EURO.MATERIALI PËR PËRKTHIM TË DËRGUARA PREJ KOMPANIVE TË NDRYSHME, VARËSISHT PREJ VOLUMIT TË MATERIALIT, ÇMIMI ËSHTË ME MARRËVESHJE.
Gjuhët që përkthejmë në këtë zyre janë:ANGLEZE, KROATE, TURKE, SLLOVENE, MAQEDONE, BULLGARE, HUNGAREZE, SLLOVAKE, GJERMANE, SUEDEZE, FINLANDEZE, NORVEGJEZE, HOLANDEZE, SERBE,ITALIANE etj.PËRKTHIMET KRYHEN NË BASHKËPUNIM ME BASHKËPUNËTORË PËRKTHYES TË PAVARUR PROFESIONAL PËR GJUHËT PERKATËSE. Mënyra e kontaktit: Tel. mobil: +388 (0) 45-551-311
Viber +383 48-466-899
E-mail: [email protected]
Adresa: Rr. Dardania Fushë Kosovë
Rr. E Pejes Bresje
Rr. Ahmet Krasniqi Arbëri Prishtinë