Juzi Sound 1 & ALESIS Vortex Wireless II Midi Keyboard 37

Çmimi: 900 €
Juzi Sound 1 & ALESIS Vortex Wireless II Midi Keyboard 37

Detajet

Postuar
18 shtator 2023 16:44
Kategoria
Sport & Rekreacion > Instrumente muzikore dhe paisje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Korçës > Korçë

Përshkrimi

Shes setin JUZI SOUND 1 & ALESIS Vortex Wireless II Midi Keyboard 37 sepse nuk e punoj dhe rri. JUZI SOUND ka dy karta me tinguj shume te vecante njëra është e kyçur nga kompania AB https://www.youtube.com/watch?v=K3-0JwhE9zs ALESIS Vortex Wireless II Midi Keyboard 37 është ne kuti e paperdorur ka ekstra dhe stativ kitare se bashku kabllon Midi te cilen lidhet me JuziSound .


Shpallje te ngjashme