📣📣 Ofert per shitje 25 Ari 🎯

Çmimi: Me Marrveshje
📣📣 Ofert per shitje 25 Ari 🎯

Detajet

Postuar
18 shtator 2023 16:13
Kategoria
Patundshmeri > Truall / Toke
Vendi
Kosovë > Rajoni i Mitrovicës > Mitrovicë
Kuadratura
25 Ari m²

Përshkrimi

📣📣 Ofert per shitje 25 Ari 🎯
𝗦𝗵𝗶𝘁𝗲𝘁 𝗧𝗼𝗸𝗮 në Zasell 𝗺𝗲 𝘀𝗶𝗽𝗲̈𝗿𝗳𝗮𝗾𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗷 25.00 A𝗿𝗶.
🪁 Trualli ka mundësi ndarjeje në sipërfaqe më të vogla,
🏡 Ka pozitë te përshtatshëm për ndërtim të shtëpive,
🌆 Ka qasje shumë të shpejtë në rrugë kryesore,
.🌳 E ka pamje panoramik te qytetit te Mitrovices🌇🌆
⚪️-Me 𝘪𝘯𝘧𝘳𝘢𝘴𝘵𝘳𝘶𝘬𝘵𝘶𝘳𝘦 të plotë Rrym Ujë dhe 𝘳𝘳𝘶𝘨𝘦 𝘬𝘢𝘥𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘦,
• Me fletë poseduse përkthimi bëhet direkt te noteri.
Lokacioni: https://goo.gl/maps/8yhuLXLDLLFMGu3X8
Id: 22/058
👉Për informata më të hollësishme:
🌐 www.kujdestari.com
✆ 049 808 309
✆ 044 808 309 (WhatsApp, Viber)
💌e-mail: [email protected]


Shpallje te ngjashme