🟨 Ofrohet për shitje parcella me supër 𝗖̧𝗺𝗶𝗺🏡

Çmimi: Me Marrveshje
🟨 Ofrohet për shitje parcella me supër 𝗖̧𝗺𝗶𝗺🏡

Detajet

Postuar
18 shtator 16:40
Kategoria
Patundshmeri > Truall / Toke
Vendi
Kosovë > Rajoni i Mitrovicës > Mitrovicë
Kuadratura
47 ari m²

Përshkrimi

🟨 Ofrohet për shitje parcella me supër 𝗖̧𝗺𝗶𝗺🏡
📣 𝗦𝗵𝗶𝘁𝗲𝘁 𝗧𝗼𝗸𝗮 në Smrekonicë me 𝘀𝗶𝗽𝗲̈𝗿𝗳𝗮𝗾𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗷 47 A𝗿𝗶. 🖼
🧭𝘛𝘰𝘬𝘢 𝘱𝘰𝘴𝘦𝘥𝘰𝘯 𝘪𝘯𝘧𝘳𝘢𝘴𝘵𝘳𝘶𝘬𝘵𝘶𝘳𝘦̈, 𝘶𝘫𝘦̈𝘴𝘫𝘦𝘭𝘭𝘦̈𝘴, 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘫𝘪 𝘦𝘭𝘦𝘬𝘵𝘳𝘪𝘬𝘦, 𝘬𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘪𝘮, 𝘳𝘳𝘶𝘨𝘦̈ 𝘬𝘢𝘥𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘦.
👉 : Me 𝗖̧𝗺𝗶𝗺𝗶 shumë të volitshëm
Id: 23/024
Lokacioni: Smrekonicë
- Me fletë poseduese, përkthimi bëhet direkt të noteri 📑.
👉 Për çmim dhe informacione të tjera:
🌐 www.kujdestari.com
✆ 049 808 309
✆ 044 808 309 (WhatsApp, Viber)
📧 e-mail: [email protected]


Shpallje te ngjashme