Shitet ose jepet në shfrytëzim trualli me siperfaqe prej 60

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
26 prill 2023 13:20
Kategoria
Patundshmeri > Truall / Toke
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Shterpcë

Përshkrimi

Shitet ose jepet në shfrytëzim trualli me siperfaqe prej 60 ari. në fshatin Firajë, Komuna e Shtërpces.
Trualli ka gjithë infrastrukturen e nevojshme dhe ka çasje në rrugën kryesore Ferizaj – Brezovicë - Prizren.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë çdo ditë të javës
Për më shumë informata na kontaktoni
në Tel 044 338 339


Shpallje te ngjashme