Kafshe ferme
Gllogoc

Kafshe ferme në shitje në Gllogoc

 • 2 foto
  Mshtjerra bars
  Kafshe ferme

  Mshtjerra bars

  shes mshtjerren bars afer 3 mujsh...

  Gllogoc Dje, 23:56
  1.300 €
 • 3 foto
  Shitet lopa qumshtore
  Kafshe ferme

  Shitet lopa qumshtore

  Shitet lopa qumshtore kushtu qe tre muj ...

  Gllogoc Dje, 21:50
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  shiten pulat brahma
  Kafshe ferme

  shiten pulat brahma

  shes pulat brahma light 2+1...

  Gllogoc Dje, 19:34
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes viqin femer
  Kafshe ferme

  Shes viqin femer

  Shitet viqi 2 jav i qumshtit simentall ...

  Gllogoc Dje, 13:44
  520 €
 • 1 foto
  Shitet mshtjerra e 9 mujve
  Kafshe ferme

  Shitet mshtjerra e 9 mujve

  Mshtjerra 9 mujsh rac simentall per majm...

  Gllogoc Dje, 13:43
  1.100 €
 • 2 foto
  Shes lopen me viq per familje shum e mir viqn mashkull
  Kafshe ferme

  Shes lopen me viq per familje shum e mir viqn mashkull

  Shes lopen me viq per familje shum e mir...

  Gllogoc Dje, 13:32
  850 €
 • 4 foto
  Shitet qura klluqe
  Kafshe ferme

  Shitet qura klluqe

  Shitet qura klluqe permashum na kontakto...

  Gllogoc Dje, 11:59
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra
  Kafshe ferme

  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra

  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra....

  Gllogoc Dje, 11:04
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Qelim zogj me inkupator
  Kafshe ferme

  Qelim zogj me inkupator

  ...

  Gllogoc Dje, 11:04
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi me 2 edha
  Kafshe ferme

  Dhi me 2 edha

  Dhi...

  Gllogoc Dje, 09:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi ne 2 edha
  Kafshe ferme

  Dhi ne 2 edha

  Shes dhi me 2 edha barsa dhe me 1 edh...

  Gllogoc Dje, 09:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi me edha
  Kafshe ferme

  Dhi me edha

  Shes 2 dhi me 2 edh...

  Gllogoc Dje, 09:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kurbana
  Kafshe ferme

  Kurbana

  Shes kurbana...

  Gllogoc Dje, 09:55
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shes mshtjerren bars
  Kafshe ferme

  Shes mshtjerren bars

  Shes mshtjerren 8muj egjys bars emir sim...

  Gllogoc Dje, 09:41
  2.500 €
 • 5 foto
  Pula new hampshire
  Kafshe ferme

  Pula new hampshire

  Shes 6pula new hampshire tuj ba vez...

  Gllogoc Dje, 08:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mështjerra
  Kafshe ferme

  Mështjerra

  Shiten dy mështjerra,janë në kullos dhe ...

  Gllogoc 13 prill 20:30
  1.750 €
 • 1 foto
  Shes dhi me edhe
  Kafshe ferme

  Shes dhi me edhe

  Shes dhi me edhe...

  Gllogoc 13 prill 20:17
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes ndrroj me kafsh ferme
  Kafshe ferme

  Shes ndrroj me kafsh ferme

  Ndrroj pukapon opell combo 2002 mororr 1...

  Gllogoc 13 prill 19:45
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Shitet lop
  Kafshe ferme

  Shitet lop

  Shitet lopa me 15 litra qumsht qe 3 muj ...

  Gllogoc 13 prill 09:08
  2 €
 • 4 foto
  Shes San
  Kafshe ferme

  Shes San

  Shes 2000 duj San Sana esht shum cilsore...

  Gllogoc 13 prill 01:09
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet mshtjerra 4 muj e gjys
  Kafshe ferme

  Shitet mshtjerra 4 muj e gjys

  Shes mshtjerren 4 muj e gjys e shnosh e ...

  Gllogoc 12 prill 20:25
  670 €
 • 2 foto
  shitet
  Kafshe ferme

  shitet

  shitet...

  Gllogoc 12 prill 17:27
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes dy viqa mashkuj simentall
  Kafshe ferme

  Shes dy viqa mashkuj simentall

  Dy vjeta mashkuj simentall extra class p...

  Gllogoc 11 prill 22:36
  1.450 €
 • 2 foto
  Viqa meshkuj
  Kafshe ferme

  Viqa meshkuj

  Shitet viqi mashkull 1 muj e gjys...

  Gllogoc 11 prill 12:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Viq mashkull
  Kafshe ferme

  Viq mashkull

  Viq mashkull simentall ,5 ditsh shum i m...

  Gllogoc 11 prill 10:52
  520 €
 • 1 foto
  Shes lopen
  Kafshe ferme

  Shes lopen

  Shes lopen bars 2 pjellshe raca simental...

  Gllogoc 10 prill 18:14
  2.600 €
 • 4 foto
  Shiten mzet
  Kafshe ferme

  Shiten mzet

  Shiten mzet ikan ka 7 muj 044245505 qmim...

  Gllogoc 10 prill 13:39
  1.380 €
 • 0 foto
  Shes dhi me edhe
  Kafshe ferme

  Shes dhi me edhe

  Shes dhi me edhe...

  Gllogoc 9 prill 23:27
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  2 viqa mashqi Ekstra Mall
  Kafshe ferme

  2 viqa mashqi Ekstra Mall

  Shumé te mira te shnosha klas e par njan...

  Gllogoc 9 prill 17:50
  2.300 €
 • 0 foto
  Zogj te mishit Brojler
  Kafshe ferme

  Zogj te mishit Brojler

  Zogj te mishit...

  Gllogoc 9 prill 06:39
  6 €
 • 1 foto
  Kasap Azem Kurtaj posedoj sharrenper eshna
  Kafshe ferme

  Kasap Azem Kurtaj posedoj sharrenper eshna

  Kasap Azemi posedojm sharren per eshna N...

  Gllogoc 9 prill 00:52
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  She\'s Lopen me viq mashkell
  Kafshe ferme

  She\'s Lopen me viq mashkell

  Lopa eshte shum e mir simental 3 viq me ...

  Gllogoc 8 prill 23:23
  2.750 €
 • 11 foto
  Shitet lopa barsë
  Kafshe ferme

  Shitet lopa barsë

  Shitet lopa barsë, e ushqyer mire, mjele...

  Gllogoc 8 prill 21:11
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shitet lopa barsë, dhe mshtjerra
  Kafshe ferme

  Shitet lopa barsë, dhe mshtjerra

  Shitet lopa barsë 7 muajsh, e ushqyer mi...

  Gllogoc 8 prill 20:54
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Shitet lopa barsë
  Kafshe ferme

  Shitet lopa barsë

  Shitet lopa barsë 7 muajsh, e ushqyer mi...

  Gllogoc 8 prill 20:52
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes dhii me dy edha
  Kafshe ferme

  Shes dhii me dy edha

  Shes dhi me dy edha...

  Gllogoc 8 prill 20:10
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes dhin bars edhe capin
  Kafshe ferme

  Shes dhin bars edhe capin

  Shes dhin bars edhe 10 dit shtohet po as...

  Gllogoc 8 prill 19:54
  330 €
 • 7 foto
  Shitet viqi i qumshtit
  Kafshe ferme

  Shitet viqi i qumshtit

  Shitet viqi femen i qumshtit 2 muajsh , ...

  Gllogoc 8 prill 18:59
  670 €
 • 3 foto
  Shes dhi me dy edhaa
  Kafshe ferme

  Shes dhi me dy edhaa

  Shes dhi me dy edhaa...

  Gllogoc 8 prill 18:46
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Dhi me edha
  Kafshe ferme

  Dhi me edha

  Shes 2 dhi me 2 edha...

  Gllogoc 8 prill 15:49
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shes Mshtjerren
  Kafshe ferme

  Shes Mshtjerren

  Shitet Mshtjerra është 19muajsh 560kg+ ë...

  Gllogoc 7 prill 22:43
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shes Mshtjerren
  Kafshe ferme

  Shes Mshtjerren

  Shitet Mshtjerra është 19muajsh 570kg+ ë...

  Gllogoc 7 prill 22:43
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Mzat 7 muj
  Kafshe ferme

  Mzat 7 muj

  mzati ika 7 muj qmimi 720 euro 044245505...

  Gllogoc 7 prill 15:13
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet mushtjerra
  Kafshe ferme

  Shitet mushtjerra

  Mushtjerra afersisht 5 muj rac limozin s...

  Gllogoc 7 prill 13:11
  750 €
 • 3 foto
  Shitet lopa shterrp
  Kafshe ferme

  Shitet lopa shterrp

  Shitet lopa shterrp edhe milet 8-10 litr...

  Gllogoc 7 prill 08:03
  1.350 €
 • 2 foto
  shiten mzat
  Kafshe ferme

  shiten mzat

  shes mzet 3.90 me kg...

  Gllogoc 7 prill 04:24
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Shitet biki bio me garancion shume i mir...

  Gllogoc 6 prill 21:19
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  She\'s viqin mashkull 7muj
  Kafshe ferme

  She\'s viqin mashkull 7muj

  Shumé Rac e miré me rrit edhe me pre ban...

  Gllogoc 6 prill 14:54
  1.050 €
 • 3 foto
  Lop bars tu mjel
  Kafshe ferme

  Lop bars tu mjel

  Shitet lopa bars 6 muj tu mjel me 10 lit...

  Gllogoc 6 prill 13:03
  2.100 €
 • 4 foto
  Viq mashkull 7muj
  Kafshe ferme

  Viq mashkull 7muj

  Shumé I shnosh I he\'s rac e mishit I mi...

  Gllogoc 6 prill 10:32
  1.050 €