Kategoria

Çmimi

Vendi

 • Kerkoj Ekran per Lg G2 Verizone

  Kerkoj Ekran per Lg G2 Verizone

  Kerkoj ekran per Lg G2 Verizone

  1 Lek
  Shkodër
  Dje, 23:17
 • s4 gt-i9505

  s4 gt-i9505

  ekrani ka shenja perdorimi ne buzet anash si ekran ska gervishtje se eshte me xhan mbrojtes

  7.000 Lek
  Devoll
  Dje, 20:36
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:19
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 20:18
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:18
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:17
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:17
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:17
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 19:16
 • Ndegjuese te fshehta me Bluetooth

  Ndegjuese te fshehta me Bluetooth

  Ndegjuese te fshehta, funksionon me te gjithe telefonat qe kane Bluetooth.

  15 €
  Gllogoc
  Dje, 18:17
 • Iphone 6 per pjes

  Iphone 6 per pjes

  Iphoni e ka pllaken e djekt tjerat nrregull.

  100 €
  Gjilan
  Dje, 18:16
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 15:26
 • USB Apple Origjinal Genuine Apple Lightning Cable

  USB Apple Origjinal Genuine Apple Lightning Cable

  Shesim kabllo origjinale per iPhone, iPad, iPod per iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6+ iPhone 6s iPhone 6s+ iPhone 7 iPhone 7+ iPad 4th gen deri iPad Pro iPad mini 1 deri 4 Produkte orig

  19 €
  Ferizaj
  Dje, 15:19
 • Ekran Per Iphone 6

  Ekran Per Iphone 6

  Shiten Ekrana Per Iphone 6 5 4

  Me Marrveshje
  Prizren
  Dje, 13:39
 • Shes numrin e vales 045 7777 86

  Shes numrin e vales 045 7777 86

  Shes numrin e vales shum te leht 045 7777 86 Qmimi eshte me marrveshje Per ma shum informata kontaktoni ne numrin 049180458 ose 044420334

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 13:18
 • Kamera sekrete te fshehta lloje te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta lloje te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 11:16
 • Kamera makine HD Ekran 2.4

  Kamera makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zgjeru

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 11:16
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamera makine HD Ekran 2.4

  Kamera makine HD Ekran 2.4"

  Kamer per makine HD me ekran LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zgjeru

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamer makine HD Ekran 2.4

  Kamer makine HD Ekran 2.4" Rregjistrim Video

  Kamer per makine HD me ekran 2.4" LCD G-Sensor Madhesia ekranit LCD : 2.4" Formati: AVI Rezolucioni: Max 1080P Automatikisht Filmon Me sensor levizje Night Vision Memorie e zg

  4.000 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Kamera sekrete te fshehta modele te ndryshme

  Celes me stemen bmw kamer te fshehur Rregjistron Video+Audio dhe foto me karte memorie mini SD (nuk perfshihet) Me bateri te brendshme karikim usb Formati Video: AVI Sensor i levizjes Memorie e zgjeru

  4.500 Lek
  Tiranë
  Dje, 10:16
 • Samsung s3 per pjesë

  Samsung s3 per pjesë

  Samsung s3 per pjesë

  25 €
  Viti
  17 janar 23:26
 • Fotrol per Samsung s 4

  Fotrol per Samsung s 4

  Fotrol per Samsung s 4. Per mashum Kontakto.

  4 €
  Pejë
  17 janar 23:17
 • Shes numrin e IPKO

  Shes numrin e IPKO

  Shes numrin per nderrmarje te medhaja 049 211 711

  750 €
  Prishtinë
  17 janar 21:41
 • Numri Zog 043 888 868      50 Euro

  Numri Zog 043 888 868 50 Euro

  Numri Zog 043 888 868 50 Euro

  50 €
  Prishtinë
  17 janar 08:26
 • Motorola xt912 batery

  Motorola xt912 batery

  SHITEN BATERITE E KETYRE LLOJEVE JU MIREPRESIM

  Me Marrveshje
  Gjilan
  17 janar 02:16
 • Shiten Degjuset

  Shiten Degjuset

  Shiten degjuset e fshehta per provime. (NUMRI D3 I DUKAGJINIT IPKO)

  50 €
  Gjilan
  17 janar 01:16
 • KERKOJ Pllake per iphone 5s dhe 6.

  KERKOJ Pllake per iphone 5s dhe 6.

  Kerkoj pllake per iphone 5s dhe iphone6, qe punon gjithcka ne rregull dhe eshte pa icloud. Cmimi sipas marreveshjes.

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 janar 21:27
 • Shes numrin 044818888

  Shes numrin 044818888

  Shes numrin 044818888

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 janar 20:16
 • Smart Watch

  Smart Watch

  Smart Watch çmimi 30euro Duke u lidhur permes Bluetooth mund te beni thirrje apo te pranoni dhe dergoni sms. Mundeni gjithashtu te vendosini edhe sim kartel, ku pastaj krijohet mundesia e lidhjes me 2

  30 €
  Prishtinë
  16 janar 19:26
 • Shitet numri i Vales 900

  Shitet numri i Vales 900

  Shes numrin e Vala 900. Numri eshte i lehte dhe mjaft i mire per arsye te ndryshme te punes. Numri eshte 044 777 646

  30 €
  Prishtinë
  16 janar 15:20
 • Iphone 7 fotroll lekure origjinale

  Iphone 7 fotroll lekure origjinale

  shes fotrollen e lekures origjinale per Iphone 7, e paguar gati 50 euro, por me ka ardhen me ngjyre te kuqe gabimisht, e vendosur 3-4 dite dhe eshte sikur se e re

  30 €
  Prishtinë
  16 janar 14:19
 • Kerkoj ekran per iphone 5c

  Kerkoj ekran per iphone 5c

  Kerkoj ekran per iphone 5c

  1 Lek
  Shkodër
  16 janar 13:32
 • Kufje Bluetooth

  Kufje Bluetooth

  Shes kufje Bluetooth, s ka nevoj per kabllo mo. Mundesh me degju muzik, me fol ne telefon e krejt me bo pa tela deri ne 10metra. Kufjet jane vecanerisht per sportiste dhe per te gjithe ata qe i kan

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 janar 11:31
 • Monitor 20 inch

  Monitor 20 inch

  Monitor 20 inch i perdorur.

  30 €
  Prizren
  16 janar 08:26
 • Numrat mjaft te pershtatshem dhe te leht

  Numrat mjaft te pershtatshem dhe te leht

  Shes numrat e posht shenuar cmimi per secilin numer eshte ndamas, numrat te pershtatshem per naj kompani ose biznis 044 393 139 045 830 829

  49 €
  Prishtinë
  16 janar 03:16
 • Power Bank 20000mah

  Power Bank 20000mah

  Power Bank Origjinal 20000ham Ka 2 dalje dmth mujsh dy telefona mi mush njehkosisht 1A dhe 2A Gjithashtu ka dhe drit per ndriqim Qmimi fiks Viber: +37745224682 Tel : 045224682

  15 €
  Prizren
  15 janar 22:18