PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË

Çmimi: 10 €
PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË

Detajet

Postuar
1 nëntor 2023 15:00
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË

Njoftojm klientët që në zyret tona bëhet përkthimi i çdo lloji të dokumentit. Dokumente ( materiale)zytare,ligjore,tema tediplomes,hulumtim\\temaakademik,libra\\tekste shkollore ne te gjitha gjuhet për përkthim pranohen drejtpërdrejtë dhe në mënyrë elektronike të punuara apo të përgatitura në të gjitha forma elektronike: - si: Word, PDF, Excel ose foto (Jpeg),etj.Dokumente ( materialin) për përkthim pranojmë me Viber, WhatsApp, e-mail të skanuara apo dokumenti i fotografuar në tërësi, po të njëjtat mund t’ju dërgohen në të njëjtën mënyrë të skanuara në formën Pdf, natyrisht të vulosura dhe të certifikuara nga ana e përkthyesit.Përkthimet zakonisht kryhen brenda orarit të punës apo brenda 24 orëve, varësisht prej materialit të pranuar.Dokumente ( materiali) për përkthim dorëzuar drejtpërdrejtë, pagesa kryhet me para të gatshme në zyre, ndërsa nga vise tjera të Kosovës, apo edhe nga Diaspora pagesa mund të kryhet me Western Union,RIA, dhe MoneyGram - dhe pasi që të pranohen të hollat e përkthimit, brenda 5 minutave dërgohet materiali i skanuar dhe të vulosur në mënyre elektronike, në adresën e klientit.ÇMIMI PËR NJË FAQE TË PËRKTHIMIT TË FORMATIT A-4 ËSHTË 8 EURO PËR FAQE, NDËRSA NËSE KËRKOHET PËRKTHIM TË SHPEJT DHE JASHTË ORARIT TË PUNËS - ÇMIMI PËR NJË FAQE ËSHTË 10 EURO.MATERIALI PËR PËRKTHIM TË DËRGUARA PREJ KOMPANIVE TË NDRYSHME, VARËSISHT PREJ VOLUMIT TË MATERIALIT, ÇMIMI ËSHTË ME MARRËVESHJE.
Gjuhët që përkthejmë në këtë zyre janë:ANGLEZE,GJERMANE,FRANCEZE,ITALIANE,KROATE,SLLOVENE, MAQEDONE, BULLGARE, TURKE, HUNGAREZE, SLLOVAKE, SUEDEZE, FINLANDEZE, NORVEGJEZE, HOLANDEZE, SERBE, etj,sidhe të gjitha kombinimet nga gjuha ne gjuhë psh Gjermanisht-Frangjisht,Kroatisht-Gjermanisht,Anglisht-Gjermanisht etj .PËRKTHIMET KRYHEN NË BASHKËPUNIM ME BASHKËPUNËTORË PËRKTHYES TË PAVARUR PROFESIONAL PËR GJUHËT PERKATËSE. Mënyra e kontaktit:
Tel. mobil: +383 (0) 48-466-899
+383 (0) 45-466-899
Viber +383 48-466-899
+383 45-466-899
E-mail: [email protected]
Adresa: Rr. Dardania Fushë Kosovë
Rr. E Pejes Bresje Fushë Kosovë (te komuna e re)
Rr. Ahmet Krasniqi Arbëri Prishtinë


Shpallje te ngjashme