Objekt 1623m² për #SHITJE në Lipjan.

Çmimi: Me Marrveshje
Objekt 1623m² për #SHITJE në Lipjan.

Detajet

Postuar
2 prill 12:39
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Ofrohet për shitje objekti me sipërfaqe 1623m² me lokacion në qendër të qytetit të Lipjanit.

Objekti ka orientim të përshtatshëm nga lindja dhe perëndimi, dhe është i strukturuar në bodrum, përdhes dhe tri etazha. Në këtë ndërtesë sistemi i ngrohjes funksionon me energji elektrike. Të gjitha këto hapësira e bëjnë objektin të jetë shumë i përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme afariste pasi objketi ofron mundësi të shumta të shfrytëzimit të zonave të brendshme. Gjithashtu, ekziston mundësia e ndërtimit të objektin në plus dy etazha të tjera.

Po ashtu, objekti posedon edhe ashensor i cili lehtëson komunikimin vertikal në etazha.

Objekti gjendet në një truall me sipërfaqe 9.58 Ari, i cili ka qasje direkte në rrugë kryesore. Ky objekt ka ekspozim të lartë ndaj qytetarëve pasi gjendet në qendër të qytetit, mundësi kjo e jashtëzakonshme për investim.


ID e shpalljes: 7401

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: [email protected]
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Objekt


Shpallje te ngjashme