VOLVO-2012-BL71B-MODEL FADROM SHUM E PASTER 34.500 € DORZİM

Çmimi: 34.500 €
VOLVO-2012-BL71B-MODEL FADROM SHUM E PASTER 34.500 € DORZİM

Detajet

Postuar
25 mars 2021 12:50
Kategoria
Automjete > Makineri Ndertimi / Pirungrites /Aut. te renda
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

MUND TE NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MESIPERM PER CDO LLOJ MAKINERIE TE RENDE,NDERTIMI,ESAKAVATOR TE ÇDO LLOJ MARKE DHE TONAZHÄ° PER ÇDO LLOJ FADROME TE ÇDO MARKE MAKÄ°NERÄ° ASFALTÄ° E SHUME TE TJERA AUTOBUS , SPRINTER , SIPAS KERKESAVE TUAJA JENÄ° TE MÄ°REPRÄ°TUR PER ÇDO LLOJ BASHKEPUNÄ°MÄ° - PRESÄ°DENTÄ° KOMPANÄ°S KADRÄ° KUMANÄ°
NUMRA KONTAKTÄ° OSE WHATSAPP
+905061231224
+905386131445
+00355694334097


Shpallje te ngjashme