Makineri dhe inventare në shitje në Durrës

 • 4 foto
  FRIGORIFER MURAL 2X190 SUPER GJËNDJE!!!
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER MURAL 2X190 SUPER GJËNDJE!!!

  Durrës Sot, 00:03
  1.700 €
 • 5 foto
  Makineri per dyer dhe dritare pvc dhe alumin
  Makineri dhe inventare

  Makineri per dyer dhe dritare pvc dhe alumin

  Shesim Makineri per dyer dhe dritare pvc

  Durrës Dje, 11:33
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!
  Makineri dhe inventare

  FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!

  Durrës Dje, 10:40
  390 €
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER INOX PËR AKULLORE
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER INOX PËR AKULLORE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  VETRINA FRESKUESE DHE NGROHËSE
  Makineri dhe inventare

  VETRINA FRESKUESE DHE NGROHËSE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  KARREL PËR FURRA
  Makineri dhe inventare

  KARREL PËR FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PRERËSE SALLAMI
  Makineri dhe inventare

  PRERËSE SALLAMI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:43
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  BANAK BARI OKAZION
  Makineri dhe inventare

  BANAK BARI OKAZION

  Durrës 5 tetor 08:43
  500 €
 • 4 foto
  FRITEZA
  Makineri dhe inventare

  FRITEZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:35
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:32
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:32
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   GRIRËSE PERIMESH / DJATHI
  Makineri dhe inventare

  GRIRËSE PERIMESH / DJATHI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:32
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER MURAL FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER MURAL FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TAVOLINA FRIGORIFERIKE INOX
  Makineri dhe inventare

  TAVOLINA FRIGORIFERIKE INOX

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:29
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  ZGARA TË REJA
  Makineri dhe inventare

  ZGARA TË REJA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:29
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  FURRA
  Makineri dhe inventare

  FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  FRIGORIFER BANAK BARI
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER BANAK BARI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:26
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:26
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES INOX.
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES INOX.

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:26
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FURRA
  Makineri dhe inventare

  FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:26
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  KUZHINA
  Makineri dhe inventare

  KUZHINA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:23
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FRIGORIFER NGRIRËS PASTIÇERIE
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER NGRIRËS PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:23
  Me Marrveshje
 • 2 foto
   MBUSHËSE SALLAMI
  Makineri dhe inventare

  MBUSHËSE SALLAMI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LAVASTOVILJE / LARËSE ENËSH
  Makineri dhe inventare

  LAVASTOVILJE / LARËSE ENËSH

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:20
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   THEKËSE PËR TOST
  Makineri dhe inventare

  THEKËSE PËR TOST

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:20
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  FRIGORIFER BANAK PËR PIZZA
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER BANAK PËR PIZZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FURRË PIZZA
  Makineri dhe inventare

  FURRË PIZZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PËR FAST-FOOD
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES PËR FAST-FOOD

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PËR BARE
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES PËR BARE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Soba furra pica picerie piceri
  Makineri dhe inventare

  Soba furra pica picerie piceri

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES MURAL
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES MURAL

  Durrës 5 tetor 08:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER FRESKUES

  Durrës 5 tetor 08:14
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  FRIGORIFER PËR VERË
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER PËR VERË

  Durrës 5 tetor 08:14
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  MAKINË AKULLORE \"CATTABRIGA\"
  Makineri dhe inventare

  MAKINË AKULLORE \"CATTABRIGA\"

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:11
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  FRIGORIFER INOX
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER INOX

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:11
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  FRIGORIFER MURAL
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER MURAL

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:08
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  FRIGORIFER MURAL PËR FRUTA
  Makineri dhe inventare

  FRIGORIFER MURAL PËR FRUTA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:08
  Me Marrveshje
 • 3 foto
   TOSTIERË - THËKËSE
  Makineri dhe inventare

  TOSTIERË - THËKËSE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 tetor 08:08
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Sharre mermeri Italiane
  Makineri dhe inventare

  Sharre mermeri Italiane

  Shitet sharr mermeri graniti Italiane ma

  Durrës 4 tetor 13:20
  30 €
 • 1 foto
  RCF M 18 Digital Mixer with Integrated Effects (Black)
  Makineri dhe inventare

  RCF M 18 Digital Mixer with Integrated Effects (Black)

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Produkt krejt i

  Durrës 3 tetor 18:09
  412 €
 • 2 foto
  Makineri grirëse Djathi
  Makineri dhe inventare

  Makineri grirëse Djathi

  Durrës 1 tetor 12:56
  1 €
 • 4 foto
  BANAK USHQIMOR
  Makineri dhe inventare

  BANAK USHQIMOR

  Durrës 1 tetor 08:27
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Brumatrice
  Makineri dhe inventare

  Brumatrice

  Durrës 29 shtator 15:50
  850 €
 • 2 foto
  Furre pasticerie
  Makineri dhe inventare

  Furre pasticerie

  Durrës 29 shtator 15:50
  1.500 €
 • 3 foto
  SHARRA BUKE (PRERESE) MIXER BRUMATRIÇE!!!!
  Makineri dhe inventare

  SHARRA BUKE (PRERESE) MIXER BRUMATRIÇE!!!!

  Durrës 26 shtator 20:39
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  ?FURRE ITALFONI 6-PIZZA... ME KORENT SHUME EKONOMIK !!
  Makineri dhe inventare

  ?FURRE ITALFONI 6-PIZZA... ME KORENT SHUME EKONOMIK !!

  SHITET FURRE ITALFONI ITALIANE. VITI 20

  Durrës 26 shtator 20:35
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ABATITOR 16TAVA ISA-40 PER 15MIN TREFAZORE!!!
  Makineri dhe inventare

  ABATITOR 16TAVA ISA-40 PER 15MIN TREFAZORE!!!

  Durrës 26 shtator 20:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  GRIRESE MISHI ITALIANE TREFAZORE!!!
  Makineri dhe inventare

  GRIRESE MISHI ITALIANE TREFAZORE!!!

  Durrës 26 shtator 20:35
  Me Marrveshje